- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.441
Hayırlı geceler.. Sahurumuzu yaptıkk hemen tlfnu elime aldım buraya baktım. Sohbetiniz çok güzel vallaNe yaptınız kuzular?
K Knptr ___________ 15 haziran zeplin88 _________ 21 haziran -Lidya- __________ 26 haziran @ilkemmmmm _____ 1 temmuz ada_aras ________ 1 temmuz @ahucansu28 ______ 1 temmuz
Sesiniz çıkmıyor hayırlı haberlerle gelin bu ay hiç hamişimiz yok dahahadi bakalım
Aminn inşaallah Can'ımHayırlı geceler.. Sahurumuzu yaptıkk hemen tlfnu elime aldım buraya baktım. Sohbetiniz çok güzel vallabu ay bol bebiş müjdeli ay olur inşallah burada hepimiz seviniriz
İnşaaallah hayırla12.gune girdim gecikmede dua edin yarın doktora gidiyorum hamile olayim canlar guzel haberler vereyim size
Bugün bat ı geçmiş bi arkadaşım pozitifi gördü sanki değil mii ??Aminn inşaallah Can'ım
Bat tarihi gelenler uğramıyor
Merak ediyorum ne yaptılar diye düşünüyorum
İnşaallah kuzumBugün bat ı geçmiş bi arkadaşım pozitifi gördü sanki değil mii ??Ya sonuç üzücü de olsa bat ı gelen arkadaşlar paylaşalım dertleşelim pozitif olanlarında heycanını paylaşalımm ses verin
İnşallah balımm. Yarın bize mutlu mutlu haberler ver12.gune girdim gecikmede dua edin yarın doktora gidiyorum hamile olayim canlar guzel haberler vereyim size
İnşaaallah hayırla
5gun gecikmede kan yaptirdm negatif cikti idrar testide negatif cikmisti sonra esim bekleyelim duruma göre kan veririz yine ama idrar testi yok kesin sonuç alalim diye öyle bekledik canim baktm hala gelmedi gidelim dedikİnşallah balımm. Yarın bize mutlu mutlu haberler verpeki test falan yapmadın mı canım öncesinde ?
Hamişsin inşaallah
5gun gecikmede kan yaptirdm negatif cikti idrar testide negatif cikmisti sonra esim bekleyelim duruma göre kan veririz yine ama idrar testi yok kesin sonuç alalim diye öyle bekledik canim baktm hala gelmedi gidelim dedik
Oyy canim benim insaAllah ağzından bal damliyorHamişsin inşaallah
Mutlu mutlu haberlerlr gelceksin yarın bizlere canım inşallahh
5gun gecikmede kan yaptirdm negatif cikti idrar testide negatif cikmisti sonra esim bekleyelim duruma göre kan veririz yine ama idrar testi yok kesin sonuç alalim diye öyle bekledik canim baktm hala gelmedi gidelim dedik
Canımcım içindeki o umut hep olsun kötü düşüncelrri de kaldır at kafandan. Yarın herşey güzel olucak inşallahaskininaskisi @Pinkhouselife61
insaAllah canlar hem korkuyorum kötü birsey cikarsa diye hemde heyecanliyim umutluym bir yandan gec dollenmedir belki oyledir bu sekilde olanlarda varmis diye teselli veriyorum kendime
Sagol canim benim yazarım tabikiCanımcım içindeki o umut hep olsun kötü düşüncelrri de kaldır at kafandan. Yarın herşey güzel olucak inşallahyarın bizi de haberdar et doktor çıkışı..
Hayırlı geceler.. Sahurumuzu yaptıkk hemen tlfnu elime aldım buraya baktım. Sohbetiniz çok güzel vallabu ay bol bebiş müjdeli ay olur inşallah burada hepimiz seviniriz
Hadi bakalım hayirlisi olsun Allah duymak istediğin müjdeyi duymayı yarın nasip etsin kuzum.neden korkuyorsun korkma .12.gune girdim gecikmede dua edin yarın doktora gidiyorum hamile olayim canlar guzel haberler vereyim size
inşallah vardır kuzujm ya dua et.. kızlar inanaın hiçbirinizi tanımasam da her dua edişimde duaarımdasınız inşallah rabbim kabul eder duyar dualarımızı...sizde dualardan eksik etmeyin ne olur..Ya aslında çok iyi fikir bende katılırım kızlarda gelir
Selam canım hojgeldin.
Bu ay bunu görmeyi çok istiyordum çok şükür bu ayda top ic den bi hamile var. Hayırlı uğurlu olsun canım .Allah doğumunu kolay etsin sağlıklı bi evlat kucakla inşallah.darısı isteyen hanımlara olsun.
Gözün aydin canim. Hayırlısı olsun insallah
insaAllah hayırlı neyse o olsun canim ne biliyim her ihtimali düşünüyorum belki ondandir ama hazirlikmiyim kötüsune Hayır Allah korusun insaAllah bebis olsun diyorumHosgeldin kuzum .inşallah inşallah duaların kabul olsun.
Hadi bakalım hayirlisi olsun Allah duymak istediğin müjdeyi duymayı yarın nasip etsin kuzum.neden korkuyorsun korkma .
Allah razı olsun canım kimin duasi kabul olur bilinmez kendin icin istediğini baska mumin için istemekte ayri sevap dualardada buluşalım insaAllah Rabbim kabul etsininşallah vardır kuzujm ya dua et.. kızlar inanaın hiçbirinizi tanımasam da her dua edişimde duaarımdasınız inşallah rabbim kabul eder duyar dualarımızı...sizde dualardan eksik etmeyin ne olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?