- 30 Mayıs 2016
- 561
- 721
- 18
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.501
Hayırlısıyla inş tatLm ;*Auy balımm inşallahh bu ay bol bebişli olur hepimiz herkesler hamiş olur inşallah
Ay yavaştan bende uyuyayım balımm yarın iftara misafitim var yorucu bi gün olcak allaha emanetsin kuzumHayırlısıyla inş tatLm ;*
Test yaptir istersen canim kan ver yani emin olursun öyle suphen varsa icin rahatlar hemdeKızlar 3. Gün bugün regl in. Çok az kahverengi geliyor açık renk. Afedersiniz regl gibi kokuyor ama yerleşme akıntısı olma ihtimali var mıdır bilmem yaşayan var mı öyle
Canım kırmızı olmadığı sürece ihtimal var. Ama bence de kan olmasa da idrar testi yap ki erken dönemde kanamaya çevirmeden bebiş varsa ilaç verir doktor..Kızlar 3. Gün bugün regl in. Çok az kahverengi geliyor açık renk. Afedersiniz regl gibi kokuyor ama yerleşme akıntısı olma ihtimali var mıdır bilmem yaşayan var mı öyle
Tatlııım verdin mi kan ??Test yaptir istersen canim kan ver yani emin olursun öyle suphen varsa icin rahatlar hemde
Günaydın canımmgunaydin canlar :) brn bugun adet olucam bati bilmiyorum ama :)
evet kuzum belim cok agriyo bide sistim tuvalete gittim leke gelmis arkasi glir bunun zatenGünaydın canımmadet ağrıların mı var kuzum ?
Verdim canim en gec yarin sabaha çıkarTatlııım verdin mi kan ??
hadi hayirli olsun cnm aksama bakabilirsin e nabizdan sonucuna aslinda :) bende bursada kan vermistim doktora gittigimde ertesi gun cikicak demislerdi aksamina ben bakip ogrenmistim sonucu ertesi gun tekrar buesaya gitmedim yaniVerdim canim en gec yarin sabaha çıkar
Aynen canim her ihtimale karsi ertesi gunt diyorlar aksama cikar cok bekletmez insaAllahhadi hayirli olsun cnm aksama bakabilirsin e nabizdan sonucuna aslinda :) bende bursada kan vermistim doktora gittigimde ertesi gun cikicak demislerdi aksamina ben bakip ogrenmistim sonucu ertesi gun tekrar buesaya gitmedim yani
insallah cnmAynen canim her ihtimale karsi ertesi gunt diyorlar aksama cikar cok bekletmez insaAllah
canım bence kıpkırmızı kan gelmedikçe ümit var. hayırlısıyla tutunmuştur miniğin sana inşallahevet kuzum belim cok agriyo bide sistim tuvalete gittim leke gelmis arkasi glir bunun zaten
hayırlısı olsun kuşum inşallah pozitifi görürsünVerdim canim en gec yarin sabaha çıkar
yok imkansiz cnmcanım bence kıpkırmızı kan gelmedikçe ümit var. hayırlısıyla tutunmuştur miniğin sana inşallah
Bekle Can'ım geçen ay benim hep öyle geldi....Kızlar 3. Gün bugün regl in. Çok az kahverengi geliyor açık renk. Afedersiniz regl gibi kokuyor ama yerleşme akıntısı olma ihtimali var mıdır bilmem yaşayan var mı öyle
Kolları sıva bakalım çalışmalar başlasınevet kuzum belim cok agriyo bide sistim tuvalete gittim leke gelmis arkasi glir bunun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?