❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Kızlar 3. Gün bugün regl in. Çok az kahverengi geliyor açık renk. Afedersiniz regl gibi kokuyor ama yerleşme akıntısı olma ihtimali var mıdır bilmem yaşayan var mı öyle
Test yaptir istersen canim kan ver yani emin olursun öyle suphen varsa icin rahatlar hemde

Kızlar 3. Gün bugün regl in. Çok az kahverengi geliyor açık renk. Afedersiniz regl gibi kokuyor ama yerleşme akıntısı olma ihtimali var mıdır bilmem yaşayan var mı öyle
Canım kırmızı olmadığı sürece ihtimal var. Ama bence de kan olmasa da idrar testi yap ki erken dönemde kanamaya çevirmeden bebiş varsa ilaç verir doktor..

hadi hayirli olsun cnm aksama bakabilirsin e nabizdan sonucuna aslinda :) bende bursada kan vermistim doktora gittigimde ertesi gun cikicak demislerdi aksamina ben bakip ogrenmistim sonucu ertesi gun tekrar buesaya gitmedim yani
Aynen canim her ihtimale karsi ertesi gunt diyorlar aksama cikar cok bekletmez insaAllah

Bekle Can'ım geçen ay benim hep öyle geldi....
Belli olmaz şimdi hamiş te olabilirsin... Ama adet olma ihtimalinde var... Bekleyelim görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…