❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

aynen anladim heyecanlisin ben sakinim ve nedense diyet ve spor istegim oldugundan beri cocuk istegim ve stresimde azaldi :)
Ayni kafa bende de var su an :) oructan midem kuculmusken diyet yapiyim diyorum bebis fikrinden bi tık uzaklaştim gibi gerci daha adetin basindayim onun da etkisi var bat bi hafta kala gorun siz beni

Ayni kafa bende de var su an :) oructan midem kuculmusken diyet yapiyim diyorum bebis fikrinden bi tık uzaklaştim gibi gerci daha adetin basindayim onun da etkisi var bat bi hafta kala gorun siz beni
kendin bilirsin cnm ben kendim hamile kalmadan once zayiflamak istiyorum oyuzden

Geldim canım burdayım sen nerdesin gelde goruşelim

suzansu ya ne oldu canlar gormeyeli

Geldim canım hamd olsun iyim ben sen nasılsın adet geldi galiba yazmışsın gerisi geldimi . Kendini nasıl hissediyorsun .Diet nasıl gidiyor . varmı bi gelişme.

Petunyasemen @Pinkhouselife61 -Lavinia
Bende cok heyecanliyim canlar daha demin baktm çıkmamasti Aksama cikmasini umuyorum

Canım inşallah özlemin son bulsun. Allah (c.c) sana hayırlı sağlıklı haberler mujdesini duymayı yaşamayı nasip etsin.

Ben geldim gun ban yedim başka konuda fazla köpürdüm cinnet geciricektim iyi oldu yokda durmayacaktım
İki gundur yumurta akı gibi akıntı var ama ovulasyon testi negatif kafam karıştı dogrusu .
Bende beklemedeyim canlar .
İftara kalkıyorum ortalık yatışında gorusuruz inşallahhhhhhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…