❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

inşallah vardır kuzujm ya dua et.. kızlar inanaın hiçbirinizi tanımasam da her dua edişimde duaarımdasınız inşallah rabbim kabul eder duyar dualarımızı...sizde dualardan eksik etmeyin ne olur..

Sağ ol canim Allah razı olsun.hepimiz aynı duyguya kokuya hasret iz bizi bizden başka bunları yasama yandan başkası anlayamaz.
Birbirimize dualarimizda ihtiyacımız var. Ben senin di yeri benim sen di yeri için böyle halka dan zincir dualarimiz var çok şükür.Ben artık Allahim kim daha çok istiyor dayanacak gucukalmadiysa ilk ona nasip et diyorum.
Hepimiz için hayirlisi olsun inşallah canım.
insaAllah hayırlı neyse o olsun canim ne biliyim her ihtimali düşünüyorum belki ondandir ama hazirlikmiyim kötüsune Hayır Allah korusun insaAllah bebis olsun diyorum

Allah kotu den sıkıntılar dan seni korusun inşallah.
Bebeğiyle gel hastaneden .
Oldu ki bebek yok o zamanda uzulme yeni ay yeni umutlar canim Allah bizlere sağlık versin oncelikle

Tatlııım gittin mi doktora ??
Gittim canım kese görünmüyor dedi ama rahim kalinlasmis dedi gecikme üstüne gebelik olabilirmiş 5.gun gecikmede negatif çıktı diyince kan vericem yarin sabah bakalım ona göre belli olucak:dua::KK17:

Gittim canım kese görünmüyor dedi ama rahim kalinlasmis dedi gecikme üstüne gebelik olabilirmiş 5.gun gecikmede negatif çıktı diyince kan vericem yarin sabah bakalım ona göre belli olucak:dua::KK17:

hayirli haberlerini bekliykruz kuzucum

Ay hadi inşallah canım benimm. Çok heycanlıııı :KK200:yarın güzel haberler ver bize :anneadayı::anneadayı::nazar:

Bizim yikdönümümüzde 12 ekin kuşum :KK66: ankaradayım ben. 28 yaşındayım. Çörekotu bal tarçın ı duydum baya da etkiliymiş ama yumurta sayısını mı arttırıyo yok gelişip çatlamasına mı yardımcı oluyo bilemedim. Bakalım hayırlısı. İnofolic e devam ediyorum işte bi tek ben. Bulabilirsem iyi bi doktor gidicem bu ay. Sen nerde oturuyosun kaç yaşındasın ??
Iii Cnm ya kullandım bn bû ay hem gelistriohmde çatlamıyormuş 1 hafta kaldı bat â bklemedym :) Bnde izmirde oturym 22 ye bascm.

Back