- Konu Sahibi randomlife
-
selam günlüğünüz hoşuma gitti bende biryerden başlamak istiyorum size katılabilirmiyimbenim 2,5 yasında bir oğlum var,60 kılo ile hamile kalıp 77 kılo ile dogum yaptım,dogumdan sonra sadece 5 kılo gitti ve ben onu tekrar geri aldım emzirme döneminde,3 haftadır dikkat ediyorum hafif diyet yapıyorum ,75 ile basladım şu anda 71 kıloyum,sporda yapıyorum mekik cekiyorum,ballı sirkeli su,5i 1 yerde cay,lahana kürü içiyorum aksatmadan,
bugünki menümüde paylasayım:)
sabah,ballı elma sirkeli su,bi bardak lahana suyu,5i biryerde cay
1 dilim tam tahıllı ekmek,kk peynir 1 ad yumurta söğüş
ara yok
ögle,haşlanmış lahana üzerine sarmısaklı yogurt pul biber,yarım simit
akşam ,kıymalı kabak yemegi pirinçde var içinde ,yarım porsiyon ekmeksiz ,yogurt
2,5 litre su
bugünü böylece kapattım,arada kaçamaklar oluyor,evde cocuk olunca abur cubur haliyle oluyor ve ben hiçç dayanamıyorummsizlerden destek almaya geldim
Benim hatalı menülerimden biri daha geliyor.
SABAH 1 haşlanmış yumurta,bi tutam maydanoz,kk peynir,1 dilim salam
ara 1 kocaman erik
öğlen misafirlikteydik 1tane kıymalı gül böreği,1kaşık patlıcan salata,1 kaşık yoğurtlu havuç salatası,1 tane kurabiye,azcık kısır,yarım dilim kadar tavukgögsü tatlısınaptım ben yaaaaaa
arada meyve salatası
akşam 1bardak portakal suyu(eşim yaptı.Hastalanıyo gibiyimde ondan.)
1lt su,3bardak yeşilçay
Hafta sonları illa böle oluyo .Allahtan haftaiçi evde değilim.
hoşgeldin şirine :) her zaman destekçiyiz bunu sakın unutma. menünü burada paylaşabilirsin. yorumlar yaparız sana.
ben 1 haftadır tüm düzenimi kaybetmiş durumdayım. spora da gidemedim. o yüzden 1 hafta hiç menü paylaşmadım. ama kilom çok şükür ki aynı. yarından itibaren tekrar dikkat etmeye başlıyorum.
hoşbulduk canım çok teşekkür ederimkilonu koruman çok güzel ben biraz dikkat etmesem hemen almaya başlıyorum 3 gündür 71 de takılıp kaldım bende dikkat ediyorum ama 1 gram bile gitmıyor 75 den 71 kıloya cok hızlı düştüm sayılır şimdi böyle olunca motivasyonum azalıyor
ah ah o ilk 5 kilo hemen gidiveriyo, insan mutlu oluyo ama sonrası öyle olmuyo ne yazık ki :) şimdi senin yapman gereken sabırla devam etmek. vücudun bu süreci atlaması gerekiyo. bu süreç geçince tekrar inmeye başlıyo kilo. hep sabır işi ya valla yetti canıma :)
benim menüm
sabah 2dilim çavdar ekmeği,kk peynir,2adet yeşil zeytin
arada 1dilim çavdar,az peynir
öğle lahanalı sebze çorbası,1 kase aşure
arada 1kase aşure
akşam 1tane tavuk pane,bir tutam maydanoz
1 lt su
form çay
benim menüm
sabah 2dilim çavdar ekmeği,kk peynir,2adet yeşil zeytin
arada 1dilim çavdar,az peynir
öğle lahanalı sebze çorbası,1 kase aşure
arada 1kase aşure
akşam 1tane tavuk pane,bir tutam maydanoz
1 lt su
form çay
6 aralık 2011
kilo: 78-79 arası gidip geliyor
sabah kalkınca: 1 tatlı kaşığı keten tohumu ve 2 bardak su
kahvaltı: 3 ince dilim uno light ekmek, peynir, zeytin, biraz sucuklu omlet, 2 bardak yeşil çay.
öğlen: yarım yağlı sütle nesfit (öğün olarak yediğim için normalden fazla yedim )
ara: 175 ml çilekli kefir
akşam yemeğinden 1 saat önce 1 tatlı kaşığı keten tohumu ve bol su.
akşam: şehriye çorbası ve kıymalı patates yemeği.
akşamdan sonra yeşil çay.
2 litre su içtim. yatana kadar 1 litre daha içmeyi düşünüyorum.
Dünki aşurelere rağmen bugün 100 gr daha gitmişti.(belkide daha çok gitcekti.ama ölmüşle olmuşa çare yok. biz devamedelim.
sabah 2 dilim çavdar ekmeği,kk peynir,2 yeşil zeytin,çay
arada 1 tane büyük erik
öğle 2 kase şehriye çorbası
arada 1 elma
akşam 2 tane tavuk pane 3 kaşık yoğurt
2lt su
bitki çayı
Senin menülerini çok beğeniyorum.Çok dengeli yiyorsun.
canım keten tohumu ne işe yarıyor
keten tohumunu aldım dolapta duruyor
nasıl tüketeceğime bir türlü karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?