Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

menün çok güzel sporda olsa ve bol su dahada harika olur bence :)

canım çok geç gördüm yazını kusura bakma

bugun 2 aralık kilo 79

bu hafta ne diyet ne de spor yapabildim adam gibi. sadece pazt günü gidebildim spora. çok moralim bozuk. emeklerim hep boşa gidiyo böyle yaa
25 ocak'ta 69'u zor görürüm ben.

Son düzenleme:
bugünki menüm
sabah 2 dilim çavdar ekmeği,kk peynir,2 adet zeytin,5ibiryerde çay
arada bi lokma ekmek,yarım sivri biber,10 tane badem
öğle et döner,salata
arada 1 elma
akşam 100gr kadar kavurma,bi tutam maydanoz,bi lokma ekmek
2lt su

bildirim yapıyorum
başlangıç..........86
geçen hafta......83 400
bu hafta..........82 200
giden..........1200gr
boy 165cm

bugun 2 aralık kilo 79

bu hafta ne diyet ne de spor yapabildim adam gibi. sadece pazt günü gidebildim spora. çok moralim bozuk. emeklerim hep boşa gidiyo böyle yaa

Moralini bozma 1 hafta sarkmış olabilir.Ama istediğin noktaya varadığını hayal et.süper bi şey olcaz.Herkez nasıl başardığını soracak.En önemlisi daha sağlıklı olacaksın.Kendine daha fazla güveneceksin.

inşallah canım ya. bu uzun bi süreç ara ara böyle aksamalar olur diye teselli ediyorum artık kendimi. ama 2 ay süper gitmişti her şey. tıkır tıkır gitti kilolar. neyse ki henüz kilo almadım. almadan eski halime geri dönmem lazım.

bugun 2 aralık kilo 79

merhaba canım üzme kendini kilo almamışsın en azından. 25 ocağa 1buçuk ayın var 1 buçuk ayda 10 kilo vermek biraz zor ama verirsin inşallahh

merhaba canım üzme kendini kilo almamışsın en azından. 25 ocağa 1buçuk ayın var 1 buçuk ayda 10 kilo vermek biraz zor ama verirsin inşallahh

merhaba canım :) 10 kilo veremem canım ya evet. çok ciddi sıkı diyet yapmam lazım, onu da bünyem kaldırmaz. en azından 75'ten aşağı insem yeter bana...

merhaba canım :) 10 kilo veremem canım ya evet. çok ciddi sıkı diyet yapmam lazım, onu da bünyem kaldırmaz. en azından 75'ten aşağı insem yeter bana...

10 kilo gerçekten zor ama bence sıkma canını verebildiğin kadar ver gerisi önemli değil
10 kilo da versen 5 kilo da versen senin için kardır
önemli olan pesetmemen
ben 8 ayda 12 kilo verdim
halende dikkat ediyorum yediğime içtiğime
yavaş gidiyor ama olsun
sıkılmadan kasmadan yavaş yavaş daha kalıcı oluyor
ben bir sene hedef koydum kendime kilo sınırım yok
verebildiğim kadar verecem bu 60 ta olabilirim 55 te olabilirim demek
ne olursa olsun eski halimden çok daha iyi olacağı kesin

parolamız yavaş ama kalıcı olsun

ortalama 6 7 kilo verebilirsin ozamanda 75den düşersin pes etmek yok 10 kilo vermişsin bileee bende versem keşke 10 kilo

çok teşekkür ederim kızlar. moral verdiniz valla bana.

canım super gıdıyorsun bence 1.200 vermıssın moralını bozma yavas ama kalıcı kılo verıyosun moralını bozma ins istedıgın kıloya gelecek sın

bugun 2 aralık kilo 79

tatlım moral bozmak yok 2 ayda 10 kg verebilirsin olmadı 8 kg verirsin üzme kendini ben biliyorum gelemedim sana ne zamandır ama burdayım yanındayım tmm mı cnm bnm??????

bildirim yapıyorum
başlangıç..........86
geçen hafta......83 400
bu hafta..........82 200
giden..........1200gr
boy 165cm
tatlım sabah güzel ama arada keşke ekmek yemeseymişsin olsun artık bi lokma yemişin ztn
bu arada hafiflemiş olmana da sevindim tebrikler

Ben bu gün biraz kötü yedim.
sabah
baston ekmeklerin3te1 kadarkepek ekmeği,domates,kk peynir,salatalık
ara yok
öğlen 2kk peynir,4 dilim ekmek,1 domates 2 salatalık,1 zeytin,
ara yok
akşam 100gr. arnavut cigeri(yağda sotelenmiş)5 tane kuru kayısı(bol tarçınlı)
1lt su(bugün çayda,suda içemedim

menü güzel de sadece 4 dl ekmek biraz çok olmuş onun haricinde iyi

bugun 2 aralık kilo 79

moral bozmak yok
sen bu kadar yol almışken şimdi moralini bozarsan seni örnek alan ben naparım
diyete spora devam

selam günlüğünüz hoşuma gitti bende biryerden başlamak istiyorum size katılabilirmiyimbenim 2,5 yasında bir oğlum var,60 kılo ile hamile kalıp 77 kılo ile dogum yaptım,dogumdan sonra sadece 5 kılo gitti ve ben onu tekrar geri aldım emzirme döneminde,3 haftadır dikkat ediyorum hafif diyet yapıyorum ,75 ile basladım şu anda 71 kıloyum,sporda yapıyorum mekik cekiyorum,ballı sirkeli su,5i 1 yerde cay,lahana kürü içiyorum aksatmadan,

bugünki menümüde paylasayım:)
sabah,ballı elma sirkeli su,bi bardak lahana suyu,5i biryerde cay
1 dilim tam tahıllı ekmek,kk peynir 1 ad yumurta söğüş
ara yok
ögle,haşlanmış lahana üzerine sarmısaklı yogurt pul biber,yarım simit
akşam ,kıymalı kabak yemegi pirinçde var içinde ,yarım porsiyon ekmeksiz ,yogurt
2,5 litre su
bugünü böylece kapattım,arada kaçamaklar oluyor,evde cocuk olunca abur cubur haliyle oluyor ve ben hiçç dayanamıyorummsizlerden destek almaya geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…