- 15 Kasım 2009
- 727
- 9
- 118
- Konu Sahibi randomlife
-
eee çok güzel bi menü buuu, böyle devam edersen gidicek tüm kilolarr ohh
canım inşallah ben sana bişey sormak istiyorum.ben kola manyağı biriydim bu kilolarımın nedeni de biraz da kolayemeklerle illaki bşey içmek istiyorum o yüzden meülerime hep ayran ekliyorum.acaba yanlış mı o kadar ayran.mesela dün hem öğlen hem akşam yemeğimde ayran içtim.onun da miktarı var mı acaba??
bir de 2 gündür kola içmiyorum ya kendime şaşıyorumben kolasız yemeğe oturmazdım
ben de öyle düşünüyorum ama ne bileyim işte sorayım dedim.bir de ben düzenli büyük abdeste çımıyorum.ne yapıcam bunun için??mesela bugün çıkmadım.bağırsak hareketi de çok önemli biliyosun kilo vermede.hep düzensiz benim.bir gün sabah çıkarsam bir gün akşam çıkıyorum.tartıldığım gün de sabah tuvalete çıkmamıştım.öğlen çıkabilmiştim:18:
kuru kayısı denicem bakalım,keten tohumu ishal yapmasın.offff ne bileyim hepsini denerim ne yapayım.bugün bir de 20 dak. yürüdüm evet az ama ne yapayım anca o kadar oldu.hareket de çok önemli ve ben 1 yıldır evdeyim çalışmıyorum.çalışırken daha iyi oluyo.
bir dershane var orayla anlaşabilirsek başlıcam.bu arada sen öğrenci miydin??neler yapıyosun??
ben öğrenci değilim canım. ama 2011 mezunuyum. 1 sene oldu yani mezun olalı...
amerikan kültür derneği dil okullarında ingilizce öğretmenliği yapıyorum ben. ama her gün dersim yokhem çalışıyo, hem çalışmıyo gibiyim yani
bi de özel ders veriyorum kendi çapımda, öyle işte. düzenli bi işim yok..
bu kadar olu sen de mi ingilizce öğretmenisin??ben de ingilizce öğretmeniyim2007 mezunuyum ben.aa çok sevindim koca forumda meslektaşımı bulmuşum
evet canım ya valla nasıl da denk gelmiş böyleben de çok sevindim şimdi.. sen de işsiz, ben de işsiz
ben kpssyi denedim kaç kere.hep ucunda kaldım atanamadım.nasip olmayınca olmuyor işte.hep önümde bir kaç kişyle kaldım.demekki nasip değil.bu yıl girmicem.kapandı o sayfa artık.eşim özel sektörde çalışıyor.eş durumundan gelmem için 4/5 yıl kalmam gerekiyormuş.bu yıl çıkmış bu da ben de vazgeçtim.ömrümü tüketti o sınav zaten.ayrıca eşimin kronik rahatsızlığı var onu bırakıp gidemem.maalesef durum böyle benim için.
daha önce dershanede çalıştım fakat stajım kalkmadı.sınav dershanesiyle anlaşabilirsem oraya giricem bu yıl.mecburum dershanelere yani
geçmiş olsun canım ya...
eş durumu olayı bu sene gelmiş evet. ben evli değilim ama atanıp da uzaklara gitmeyi istemiyorum hiç.
dersanede çalıştım ben de mezun olduğum yaz. resmen kitap taşıtmaya bile kalktılar bize stajeriz diye. çok gücüme gitti bıraktım ben de...
şimdi kursta daha rahatım. en azından adam yerine koyuyolar. dersim az ama yapıcağım işi biliyorum en azından ve ders başına ücretimi alıyorum. kafam rahat ve dersim olmadığında gitme zorunluluğum yok...
adetim bitti ama hala 63,5..................... çok canım sıkılıyor. bi sürü ekmek yedim kahvaltıda
slm canım.vermen gereken kilo azaldığı için vücut haliyle seni zorlayacak.1 hafta daha geçsin bakalım.eğer yine veremezsen bir kaç gün daha fazla beslen.öyle diyorlar ya vücudu kandırın diye
bana gelince,
Sabah:2 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin(yeşil),çok iince dilim peynir,1 çay kaşığı bal,2 salatalık
birazdan ara öğün yeşil çay ve çilek düşünüyorum.
birde ben bugün dayanamayıp tartıldım 88.5 çıktım.1 kilo 100 gram az görünüyorum ama bu tabiki fazla sudur kilo vermeye 2 hafta sonra başlarmış insan.yine de mutluyum.aç kalmıyorum ve gidiyor sanırım
tek kelimeyle saçma bir menüüü....
4 ya da 5 dl çavdar ekmeği
peynir
sucuklu yumurta
zeytin
domates, salatalık
çilek, kivi
suda haşlanmış ciğer
yoğurt
yarım simit
çay
çorba
ıspanak yemeği
su: 2 lt
spor: 40 dk leslie, 10 dk eliptik bisiklet, mekik
bu kadar yemeye spor yapsam nolur o da ayrı...
Biraz ekmek fazla geldi benim gözüme belki simitte olmayabilirdi o kadar =)
karamsar olma okadarcıktan bir şey olmaz yarın dengelersin sennn onuuuuuu
Bozma canım moralinii
diyetisyenimin zamanında verdiği bi öneriyi veriyim canım ozaman ben de sana
beyaz leblebi ye bir çay bardaği kadar nasılsa şişecek onlar midende ve ekmeğin tokluğunu yaratacaktır.
Belki de biliyorsun bunu ama olsun bir kere de ben tavsiye vermiş olayım. . =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?