- Konu Sahibi randomlife
-
slm random,ben de akşam çok abarttım yayarım yufka ekmeği,et sote,domates,maydonoz,koca bir bardak ayran daha 3. günüm üstelik.sen kendine kızma hiç o kadar kiloyu vermişssin sonuçta.ben nası yaptım bunu daha şimdiden
bugün ev temizliği yaptım cam sildim ve çok yoruldum akşam da yarım saat yürüdüm.ama yine de o yediklerimi eritmez o yürüyüşofffffff ne kadar iradesizim ya,kola da geldi aklıma ama şükür ki onu içmedim
bugün yaşadığım küçük olaydan bahsetmek istiyorum.
iş yerindeyken en sevdiğim arkadaşımın reyonuna gittim (unlu mamüller) yazık kız tek kalmış yemeğede gidemiyodu. sen git gelesiye kadar bakarım dedimbi kadın geldi işte. bakınıyo reyona. yardımcı olabilir miyim? dedim. gülümsedi yok cnm gözümü doyuruyorum dedi. anlamadım tabi gülümsedim bnde. diyet yapıyomuş kadın canı tatlı bişiler istemiş. bizim orda kutu içinde acı badem ve koko satılıyo. ikiside birbirinden beter kalori olarak. aldıklarınızı kendiniz yemeyeceksiniz değil mi? diye sordum. cnm çok tatlı istedi aldım dedi. işte diyete ne zaman başladığını,kaç kilo verdiğini,diyetisyene gittiğini öğrendim. bide yazık çok spor yapıyomuş. bende diyet yapıyorum artık tatlı şeyler ilgimi çekmiyo ,o kadar emek harcamışsınız bnce yemeyin dedim. hangisini bırakayım diye sordu. acıbademi bırakın isterseniz çok şekerli dedim. ama diğeride hindistan cevizli dedi. yerinizde olsam yemem. bence sizde yemeyin dedim . birazcık muhabbet ettik. çok memnun kaldı almayın deyişime. bnm yerimde başkası olsa zorla aldırırdı kadına herhalde. çalıştığım yerde bi sefer para kazanmasın ama di mi
iyi yapmışsın canımköstek değil, destek olmak lazım di mi ama
dur hemen bozma sen de moralini canım. daha yolun çok başındasın. kaçamak yaptın, geçmişte kaldı. sen yarına bakıcaksın :)
sen bana bakma, benim psikolojim bozuldu artık. bu kadar zaman diyet diyet. çok yavaş gidince de deliriyorum böyle... anneme tartıyı kaldırttım. sakladı. bi süre tartılmıycam. bari veremediğimi görmiyim.
slm random sabah menümü yazıyorum gerçi hep aynı ama olsun
2 dilim tam buğday ekmeği
1 haş. yumurta
5 yeşil zeytin
1 çay k. bal
salatalık
2 kupa çay
biraz daha verirsin canım hiç merak etme.sadece daha da sbırlı olman gerekiyor çünkü vermen gereken kilo azaldı.bir de ergenlik bitmişken kaç kiloydun??aslında sormak istediğim en zayıf halin kaç kiloydu??o kiloya kadar vermekte çok da zorlanmıyormuş insan ama daha altına düşmek istiyorsan o zaman biraz sıkıntılı geçiyormuş.tvde ünlü bir diyetisyen demişti
en zayıf halim 60 kiloydu canım. ama o kiloya da diyetle inmiştim liseye başlamadan önce. 65 kiloydum, diyet yapıp 60 kiloya inmiştim.
ben çok erken adet oldum. ortaokul dönemlerimde boyum uzayınca baya incelmiştim ama tartılmak hiç gelmemiş aklımıza. o zamanki halime bakıyorum, baya zayıfmışım yani. ama kaç kiloydum bilemiyorum işte.
anladım canım bak normal kilon senin 65 demekki yani vücut kodun.ve o yüzden 64te takıldın demekki.ama 60a kadar çok rahat ineceğine inanıyorum ben canım.bir kaç gün daha fazla ye sonra bir daha başla bakalım bir de öyle dene
bi kaç gündür pek dikkat etmiyorum zaten canım. dediğim gibi tartılma faslını da kapattım artık. zırt pırt tartıya çıkmıycam. haftada 1 ya da 2 haftada 1 tartılırım artık. en azından 2 haftada 1 kere bozulsun sinirim. :)
desteğin için sağol canım. şurda 3 4 kilo kaldı 60a ama gitmiyor işte naparsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?