• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

ben soru sormuştum cevap yazılmadı üzüldüm benimde 10 kilo fazlam var

canım cevap vermemek değil, gözümden kaçmış kusura bakma.

özel bi şey yapmıyorum canım. hatta bu ara pek dikkat ettiğim sölenemez. 4.5 ay yoğun spor yaptım. en çok onun faydasını gördüm diyebilirim.

canım tebrik ederim.ilk sayfana baktım 83 kiloyum yazmışsın tickerine baktım 64 ve son sayfa 63 süpersin valla.tebrik ederim canı gönülden.

canım tebrik ederim.ilk sayfana baktım 83 kiloyum yazmışsın tickerine baktım 64 ve son sayfa 63 süpersin valla.tebrik ederim canı gönülden.

çok teşekkür ederim canım
evet buraya yazmaya başladığımda 83 kiloydum. Ama diyete 89la başlamıştım. Bu sabah tartıldım. 63e düşmüşüm. çok şükür. Bu günleri de gördük.

selamlar günlüğüm

4-5 gün girmedim, hemen unutulmuşum valla... kimse yazmamış bi şey:43:

neyse 4 günlük iğrenç beslenme tarzımdan dolayı kilo almış olabilirim. içkiyi DE fazla kaçırdım çünkü.:20:

bugün elmalı, limonlu kür yaptım. 1 hafta kadar içicem dayanabilirsem. işe yaradığını söylemişler ama görücez bakalım:ssz:

Canım merhaba beni hatırladınmı?Az evvel motivasyonum düştü +olmaya başladım diye biraz geziniyordum.Seni gördüm.Birde bakarım ki sen 38 beden olmuşsun.Çok sevindim.:46::46::46:Valla tebrikediyorum.Bu ne azim bravo.Ben hala aynı yerlerde sayıklıyorum.Üstelik verdiğim kiloları tekrar alır gibiyim.napcam bilmiyorum.çok iştahlıyım.Şu yoğurt kürünü okudum .Bende yapıcam.Bakalım nolcak.

Son düzenleme:
Canım merhaba beni hatırladınmı?Az evvel motivasyonum düştü +olmaya başladım diye biraz geziniyordum.Seni gördüm.Birde bakarım ki sen 38 beden olmuşsun.Çok sevindim.:46::46::46:Valla tebrikediyorum.Bu ne azim bravo.Ben hala aynı yerlerde sayıklıyorum.Üstelik verdiğim kiloları tekrar alır gibiyim.napcam bilmiyorum.çok iştahlıyım.Şu yoğurt kürünü okudum .Bende yapıcam.Bakalım nolcak.

hatırlamaz olur muyum canım ya.. neden bıraktın bizleri ama :( gel gene hep beraber yapalım. ben hala devam ediyorum.. henüz hedefe ulaşmadım.

Valla çok güzel kilo vermişsin.Akşamları sanada tekrar yediklerimi yazıcam .tekrar motivasyona ihtiyacım var.fotolarını bende merak ediyorum.

Back