Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

günaydın herkeseee

bugün sporumu erkenden yaptım, çıkardım aradan. öğleden sonra canım istemiyo hiç

45 dk leslie(3 mil)+ 20 dk eliptik bisiklet+mekik yaptım

leslie'nin başka bi videosunu indirmiştim. strecle kol hareketleri yaptırıyo, çok hoşuma gitti. ara vermeden 3 mil yaptırıyo. diğerinden sıkılmıştım artık. bunu yapıcam bi süre.

3 miles express diye geçiyo bu.

Son düzenleme:
bunlar da 80 üstü hallerim.. bunlar 6-7 kilo zayıflamış halim düşünün

Eki Görüntüle 403825 bu fotoda 81 kiloyum

Eki Görüntüle 403826 bunda ise 83

ben şu an 80 kiloyum yani geçen hafta 80 dim bu hafta perşembe öğrenecem işte göbüş böyle tatlım 70 olursam boy 168 göbüş gider diye düşünüyorum senin şu anki halin çok güzel olmuş valla darısı başıma günsevil adıyla günlük tutuyorum beni takip edip kusurlarımı söylersen sevinirim tatlım kib aeo

göbek çok kolay gitmiyo valla canım ama senin boy uzunmuşş, allah bana boy vermemiş, 1.60 olunca 64 kilo bile fazla geliyo şu an
üstelik kaç aydır spor da yapıyorum:44:

günlüğüne bakıcam canım mutlaka

Inanmıyoruuuum. Ben fotografları şimdi gördüm. Yanı 80 üstü olanları. Gercekten ınanılmaz fark var. Allah aşkına seni tanıyanlar ne tepki verıyor? :) super ya. Kıskanan okadar çok vardır kiii :))

senı motıve etmesı gerekir işte bu aradakı 999 farkın :) hiç aglanmak sızlanmak yok. Canın sıkılınca ac resımlere bak canım benim.

tanımıyolar beni canım artık geçen arkadaşımın babası gördü beni, selam verdim, adam 2 saat baktı tanıyabilmek için herkes çok güzel olmuşsun diyo, kıskananlar da ses çıkarmıyo işte ahahahah

canım sana bir şey danışmak istiyorum sabah uyandığımda tartılıyorum
daha sonra mesela öğle yemeğimden sonra tartıldığımda 800gr kadar fazla çıkıyorum ama ertesi gün sabah daha az çıkıyorum bir gün önceden tokluktan mı bu ? kendimi mi kandırıyorum :S

tatlım kişinin gerçek kilosu sabah aç karnına wc ye çıktıktan sonra tartıldığında çıkan rakamdır. kendini kandırmıyosun. öğlen tartıldığında 800 gr fazla çıkması çok normal, çünkü yediklerin doğal olarak bi ağırlık yapıyo midende. sabahları tartıldıktan sonra gün içinde bi daha tartılma. hatta her gün bile tartılmamak gerekmiş ama ben dayanamıyorum

ben sadece sabahları tartılıyorum. sen de öyle yap. yoksa kilo verip vermediğini anlayamazsın tamam tatlım benim

Son düzenleme:

Her saniye tartılarak rekor kırıyo olabilirim ahaha
çok sağol canım artık iyice deliye bağladım yediğim şeylerin ağırlık yapacağını düşünemiyo olamam değil mi?
Sabah tuvalete çıktıktan sonra gram gram kilolarıma gidiş töreni yapıyorum alkışlarla zaten
yoksa gece mideme ağrılar girerek aç aç uyumamın bir bedelini görmezsem gözlerim açık gider

tartılma canım öyle deli gibi, tut kendini

SABAH:
-2 dl çavdar ekmeği
-yarım haşlanmış yumurta
-peynir
-2 zeytin
-domates, salatalık, biber
-yeşil çay (2 fincan) kusucam artık şu yeşil çaydan da yaa tövbe tövbe:120:

ARA:
-7-8 tane ufak çilek
-1 kivi

ÖĞLEN:
-suda haşlanmış tavuk ciğeri (haşlandıktan sonra az yağda baharatla sotelendi)
-1 kase pulbiberli yoğurt

ARA:
-çilekli kefir

AKŞAM:
-1 kepçe çorba
-1 tabak kıymalı kabak yemeği ( ben yaptım)

SU: 2 lt
SPOR: 45 dk (3 mil) leslie+20 dk eliptik bisiklet+mekik

tartılma canım öyle deli gibi, tut kendini

Yeni yedim yoksa kaçırmazdım
Arada müsait olursan listeme göz atıp yorumlarsan sevinirim canım . .Zahmet olmazsa tabi ben biraz da çekiniyorum
İyi kötü eleştirilerinize ihtiyacım var kimsecikler de yok destek olan
Hayır ben zayıflayacağım insanlar şişman kalacak ona üzülüyorum :

ben de tam sana yorum yapmıştım canım kalbimiz temizmiş bak

Random,dün giremedim maalesef canım.dün iyi geçti çok şükür.tatlı yerim diye korkuyordum onun yerine çilek yedim 8 tanetoplamda 3lt suyumu içtim.1 kupa yeşil çay içtim aslında 2 kupa içmem gerekirdi.
gelelim bugüne sabah çok geç kahvaltı yaptım eşim izin almış bir kaç gün evde(yöneticilik sınavına girecek de ders çalışmak için izinli)menüm iyiydi ama şöyle:
2 dilim tam buğday ekmeği
5 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 ince ve küçük peynir
salatalık,maydonoz
ara öğün 1 bardak ayran
Akşam:ızgara köfte
1 dilim tam buğday ekmek
1 bardak ayran ve bol yeşillik
birazdan 1 kupa yeşil çay içicem,bu arada 2.5 lt suyumu içtim yatana kadar daha içerim

eee çok güzel bi menü buuu, böyle devam edersen gidicek tüm kilolarr ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…