Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

evet akşam yemeğimi de yedim. işte menüm:

sabah
2 dl çavdar ekmek
yarım kırmızı biber
peynir
3-4 zeytin
yeşil çay (3 fincan)
maydanoz, dereotu

ara
1 porsiyon ananas

öğlen
patlıcanlı köfte (5 köfte vardı içinde)
1 kase pulbiberli yoğurt

ara
1 galete
1 bardak şekersiz çay

akşam
ton balıklı kıvırcık salatası ( ton balığı+kıvırcık+1 salatalık+1 küçük kırmızı biber+taze soğan+limon) yağ koymadım ton balığının da yağını iyicene süzdürdüm...
1 kepçeden az mercimek yemeği

spor: 25 dk leslie (2 mil)
20 dk crosstrainer
30 yarım mekik.

su: 2 lt
kaçamak: 1 yudum kıymalı pide (tattım sadece)
:26:

Merhabalar uzun şuredir takip ediyorum fakat ilk kez senin konuna cevap yazıyorum.En son tartıldığımda yaklaşık 85 kilo olmuştum ne yazık ki.Yaklaşık 4-5gün sonra diyete başlıyorum sonunda kararımı verdim ! seni çok çok tebrik ediyorum acayip imrendim.vE kilom sana yakın olduğundan dolayı gün be gün en baştan yaptıklarını yapmak istiyorum bana da yardımcı olursan sevinirim sanırım gerçekten inanç kaynağım olacaksın :)

hoşgeldin :)

teşekkür ederim.

azimli olursan elinden hiçbir şey kaçmaz emin ol
ben de 89 kilo ile başlamıştım. 9 kilo kaldı hedefime.
elimden geldiğince yardımcı olurum sana merak etme

merhabalar kızlar

menümm

sabah
2 dl çavdar ekmek
az omlet
peynir
2 zeytin
kırmızı biber, salatalık
yeşil çay

ara
1.5 porsiyon meyve
ayran

öğlen
2 parça tavuk
pulbiberli yoğurt
1 dl çavdar ekmek

ara
ice tea

akşam
6 köfte
yarım dl kepek ekmek
soğan, domates, acı biber, ayran

su: 2.5 lt
spor: 2 mil leslie (25 dk)+20 dk crosstrainer+yaklaşık 1.5 kilometre yürüyüş

yürüyüş spor amaçlı değildi. arkadaşla baya uzak bi yerden çarşıya kadar yürüdük. ama baya hızlı yürüdük yediklerimizi yakmak için.
ter içinde kalmışız. baya da yorulduk.

hoşgeldin :)

teşekkür ederim.

azimli olursan elinden hiçbir şey kaçmaz emin ol
ben de 89 kilo ile başlamıştım. 9 kilo kaldı hedefime.
elimden geldiğince yardımcı olurum sana merak etme

Çoook teşekkür ederimmmmm =)
Spor yapamamak ve hareketsizlikle birlikte fazlasıyla rahat yapım en büyük düşmanlarım benim ama baktım ki artık bu kilolar aldı başını gidiyor :/... Listeni Daha önce diyetisyen deneyini olan biri olarak çok beğendim ve azmine hayran kaldım .Neredeyse hiçbir şey kalmamış hedefine başarılar diliyorum sana da =)
başlamadan önce önerebileceğin extra bir şeyler var mı? ve günlüğüne elimden geldiği kadar uymaya çalışırken sanırım kahvaltı öncesi biraz beni zorlayabilir ama yine de pes etmeye niyetimm yook =)
ilk defa bu kadar kararlıyımm!
ilk zayıflamaya başladığımın ne zaman farkına varırım dersin? bu ve çevremin farkına varması çünkü beni daha da isteklendirecek he bir de ne kadar süredir diyettesin??

Acayip güzel bir liste çok güzell :)))özellikle bana pulbiberli yoğurt çok ilginç bir okadarda güzel geldi ben bugün diyetimin 5. gününde olmama rağmen benim diyet yoğurt diyetine dönüştü ben yoğurdu oldum olası çok severim hiç bıkmam bana bugünlerimdede yardımcı oluyor şimde pupbiberlisinide denicem metabolizmayı da hızlandırır dimi böyle acılı oluncaa ohhhh bir tarif daha buldum yoğurtlu:))))

Acayip güzel bir liste çok güzell :)))özellikle bana pulbiberli yoğurt çok ilginç bir okadarda güzel geldi ben bugün diyetimin 5. gününde olmama rağmen benim diyet yoğurt diyetine dönüştü ben yoğurdu oldum olası çok severim hiç bıkmam bana bugünlerimdede yardımcı oluyor şimde pupbiberlisinide denicem metabolizmayı da hızlandırır dimi böyle acılı oluncaa ohhhh bir tarif daha buldum yoğurtlu:))))

başlamadan önce önerceğim tek şey sabırlı olman emin ol pes etmek istiyceğin zamanlar çok olacak.
ama inan 1 ay falan dayandıktan sonra kendiliğinden alışcaksın az yemeye.
haa bir de duraklama dönemlerinde moral bozmamak çok önemli.
menülerde kahvaltı öncesi nesfit vardır benim. bi ara spor salonuna gidiyodum sabahları, spora gitmeden önce yiyodum aç gitmemek için. geldikten sonra da normal kahvaltımı yapıyodum.
sen eğer sabah spor yapmıycaksan benim gibi yapma. ya sadece nesfitle kahvaltı yap. ya da direk normal kahvaltı et.
ben ilk 5.5 ayda 22 kilo verdim. sonra 2 ay kadar bırakmak zorunda kaldım. yani toplarsan yaklaşık 7 aydır falan diyetteyim ben.

pulbiberli yoğurt kesinlikle tavsiye ederim.
metabolizmayı hızlandırıcı özelliği var. ve acayip tok tutuyo. ben ekmek yerine hep bunu yiyorum.
ayrıca çok da lezzetli.

çok teşekkür ederim uğraşıp cevap verdiğin için..eski zamanlarıma dönmeye başlayacağm sonunda ...
5.5 ay aslında mükemmel bi süre zaten ay dediğin hemen geçip gidiyor. Sporun olmazsa olmaz olduğnuu düşünüyor musun? bir de sorumlluk olması açısından ben de senin gibi bir günlük açsam başladığımda daha çok yeni üye olduğumdan mümkün mü onu da bilmiyorum ya :) sanırım yolunu izleyeceğim için de listelerimiz hemen hemen aynı olacak
diyet zorlu bir süreç ve BEN BU YOLA BAŞ KOYDUM !

benim için spor olmazsa olmaz canım.
sadece diyet yaptığım zaman zayıflayamıyorum ben.
senin için konuşursam eğer vücudun şekil alsın ve sıkılaşsın istersen haftada en az 4 gün spor yap derim ben.
hem zamanla spora da alışıyor insan, ben şimdi yapmadığım günlerde vicdan azabı duyuyorum.

yeni üye olsan da günlük açabilirsin canım problem olmuyor.

Umarım sıkmamışımdır seni çocuk gibi hevesliyim
hiç hırslı biri olmadım ama artık sizleri gördükçe inancım arttı .
Hiç olmadı internetten evde yapabileceğim egzersizler bulup en azından akşamları buna vakit ayırayım ozaman . .
Onun da bir faydası olur belki :)

yok canım ne sıkılması... ben herkes gelsin bi şeyler yazsın istiyorum.
benim sizlerden daha çok motivasyona ihitiyacım var. 25 kilo verdim ama inan şu an devam ettirmek o kadar zor ki.

internette leslie videolarını bulup yapabilirsin canım. evde yürüyüş programı olarak tasarlanmış.
ben de yapıyorum ve inanılmaz faydalı emin olabilirsin.. forumun spor bölümünde var sanırım videoları.

Devam edecek o istikrara sahip biri olduğuna eminim !büyük başarı göstermişsin
benim boyum 1.72 hedefim aslında 60 kilo olmak ama ozaman da çok zayıf kalabilirim boyuma göre . . .
Dünden beri aslında seni hayal ediyorum çok fazla değişmiş olabileceğini düşünüyorum ve zaman hesaplıyorum deli gibi ne kadar zaman sonra ne kadar kilo olurum nasıl gözükürüm diye
leslie videolarına bakmıştım daha önce tekrar bakayım yürüyüş de çok eforla az kalori yakıyorsun ama bahanelerimi de artık atma vakti
çok az yemek yiyen bir insanım bu nedenle açlık çekmeyeceğim şayet çeksem de artık dönüşü yok bir iki güne başlıyoruum her şeyimi yazıcam bakalım sonucunda neler olacak :)

diyet başarı öyküleri kısmında 2 tane resmim var canım. en üstte motivasyon resimlerimizi paylaşıyoruz kısmında. ordan bak istersen :)
ama orda 69 kiloluk halim var.
şimdi 64üm biliyosun.

leslie videolarına yürüyüş deyip geçme. deli ter attırıyo valla. ben çok memnunum. ve sıkılaştırma hareketlerini yaptırması çok güzel.

boyun çok güzelmiş maşallah.
ben kısayım ya. 1.60ım ben
sen 65'e düşsen yeter sana. benim en az 55 olmam lazım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…