Randevusu olan?

Bende okmeydanına gidicem. Psikiyatri bölümüne. Sakinleştirici kullanmazsam eğer bu illet bittiğinde ben delirmiş olarak çıkıcam evden. Ama hastaneyi bırakın evden çıkmaya korkuyorum. Psikolojim inanılmaz bozuldu. Bi hastane online görüşme sağlıyomuş doktorlarla eğer online muayene edip reçete numarası verebiliyorlarsa orayla halletmeyi düşünüyorum.

ben de şimdi doktorumun mail adresini buldum, mail atıcam ama ayıp olur mu ya da bana cevap verir mi bilmiyorum :/

Randevu gününden önce sekreteri arayin doktoru bağlasınlar görüşün.

Passiflora iyi bir bitkisel sakinlestiricidir. Bir deneyin isterseniz.Giderseniz daha kötü olmaz misiniz ? Yani bu seferde hasta mı oldum diye kafaya takabilirsiniz.

genel olarak böyle doktorlara /hastanelere telefon edince sanki içlerinden "ayy derde bak sanki çok önemli" diyorlarmış gibi geliyo
Ama işleri o benim doktorum da beni çok inceliyor bi bayan olmasına rağmen ayrıntılara dikkat ediyor tuhaf gelse de bana bu bi rahatlık veriyor. Niye baktığını incelediğini çözemedim ama ben sağlığım için gidiyorum işini yapar o

numara da vardı , yarın cevap alamazsam arıycam.utanıyorum nedense böyle şeylerde
Doktoru şahsi numarasından aramazsaniz iyi olur.Bir düşünün nüfus dairesinde bir memursunuz ve bir kişi nüfusla ilgili bir işi için sizi arıyor.Garip karsilarsiniz sanırım.Ayni şey doktorlar için de geçerli.Hatta herkes için geçerli şahsen numaramı vermediğim birinin beni aramasından hoslanmazdim açıkçası.Bir de dip not nette dolaşan numaralar şahsi numaraları olmayabilir iş için verilen numaralar olabilir.

En sağlıklısı mail bence. Santralden de bi deneyin bence ulaşmayı

6 gün geciktim, doğum kontrol hapı kullanıyordum, son paket bitince yenisine başlamadım. Bittiğinden beri de regl olmadım. Yani en son şubatta regl oldum. Hamilelik olduğunu sanmıyorum, zaten istemiyorum da, son ilişkinin üzerine iki kutu doğum kontrol hapı kullanıp regl oldum zaten. Bunun için kadın doğuma gitmem lazım normalde. Mevsimsel alerjim var, tedavim yeni başlamıştı ve doktor geçen hafta görüştüğümüzde aksatmamamı mutlaka kontrollere gelmemi ve ilaçlara devam etmemi söylemişti. Önümüzdeki haftaya aldığım randevum iptal oldu. Şimdi de bakınca doktorum görünmüyor sistemde. Bir de B12 ve d vitamini takviyesi alıyordum onlar bitti gidip yazdırmam lazım. Bunların hepsi için yarın aile hekimine gitmeye karar verdim artık, o da olmazsa eczaneden adet söktürücü ve alerji ilaçlarımla takviyelerimi paralı da olsa alayım diyorum... Karşı karşıyalar zaten, ekstra bir yere gitme durumu olmayacak yani.

Edit: şu lanet olasıca korona belası yüzünden normal sağlık işlerimi halledemez oldum resmen. Pkoluyum, ilaçla saati saatine regl oluyordum. Doğum kontrol hapını 4 yıldır dikkayli ve düzenli kullanıyorum. İlacı bırakmamın gecikmeye sebep olduğunu sanmıyorum. Boğaz ağrısı için antibiyotik ve ağrı kesici içtim geçen haftadan beri, bugün bitiyorlar. Onların etkisi olabilir ya da mevsim geçişi ve stres bir araya geldiği için oldu diye düşünüyorum.

yok yok şahsi numarası değil zaten :) ben de şahsi numaramdan iş için pat diye aranmaktan hiç hoşlanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…