- Konu Sahibi telasememuresi
-
Bende okmeydanına gidicem. Psikiyatri bölümüne. Sakinleştirici kullanmazsam eğer bu illet bittiğinde ben delirmiş olarak çıkıcam evden. Ama hastaneyi bırakın evden çıkmaya korkuyorum. Psikolojim inanılmaz bozuldu. Bi hastane online görüşme sağlıyomuş doktorlarla eğer online muayene edip reçete numarası verebiliyorlarsa orayla halletmeyi düşünüyorum.ben de roaccutane kullanıyorum kutum biticek bir iki gün içinde cildiyeye gitmem lazım aynı şekilde ama sanırım ara vericem biraz hafifleyene kadar bu durumlar.çapa'ya gidiyorum istanbuldayım ama yok yani gidemem.kan tahlillerini de zaten yapmıyorlar , ölmüyorsanız gelmeyin diyorlar.
ben de şimdi doktorumun mail adresini buldum, mail atıcam ama ayıp olur mu ya da bana cevap verir mi bilmiyorum :/Bende okmeydanına gidicem. Psikiyatri bölümüne. Sakinleştirici kullanmazsam eğer bu illet bittiğinde ben delirmiş olarak çıkıcam evden. Ama hastaneyi bırakın evden çıkmaya korkuyorum. Psikolojim inanılmaz bozuldu. Bi hastane online görüşme sağlıyomuş doktorlarla eğer online muayene edip reçete numarası verebiliyorlarsa orayla halletmeyi düşünüyorum.
Randevu gününden önce sekreteri arayin doktoru bağlasınlar görüşün.Merhaba. Ülkece zor günler geçiriyoruz. Hepimize geçmiş olsun. Sorum şu: Haftaya cildiye randevum var. 15 gün önceden alındığı için pek dikkat edemedim. Sorun şu,hastanede randevusu olanlar; gidiyor musunuz? Poliklinikler şu sıralar sakıncalı değil mi? Kullandığım bir ilacın kontrolü için gideceğim,doktorun mail adresini de bulamadım ona sormak için... Napsam bilmiyorum. Aslında gidesim yok ama gitmem lazım.
Numarasi yokmu.maili gormesi zaman alir belki.facebooku varsa Ordan ulasinben de şimdi doktorumun mail adresini buldum, mail atıcam ama ayıp olur mu ya da bana cevap verir mi bilmiyorum :/
Doktoruma mail attım muhtemelen yarın cevap verirHastane santralinden bağlanıp Poliklinigi arayın direkt.
Ordan da ulaşamazsanız herzman alışveriş yaptığım yani tanışıklığımız olan bir eczacıya sorardım ben olsam.
Ben sosyal medya kullanmıyorum ki pekNumarasi yokmu.maili gormesi zaman alir belki.facebooku varsa Ordan ulasin
Passiflora iyi bir bitkisel sakinlestiricidir. Bir deneyin isterseniz.Giderseniz daha kötü olmaz misiniz ? Yani bu seferde hasta mı oldum diye kafaya takabilirsiniz.Şuan nefes almakta çok zorlanıyorum , mide bulantım ve boğazımda bişey takılmış gibi bir his var. Ve ataklarım her gece daha güçlenmiş olarak geliyor. Bugün eczaneden sakinleştirici almak istedik ama eşime passiflora vermiş başka ilaç veremem reçetesiz demiş. Bu şekilde de her gece atak geçirmek beni çok yıpratıyo. Keşke gitmeme gerek kalmadan online reçete yazan bi hastane olsa da gitmesem.
Hayır tabii ki olmaz daha dikkatli olmak suç mu? Dezavantaj değil avantaj sağlar. Eğer gidemezsen de anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.ben de şimdi doktorumun mail adresini buldum, mail atıcam ama ayıp olur mu ya da bana cevap verir mi bilmiyorum :/
Ayy bana yazdınız sandım çok pardon. Arkadaş da ben gibi mail adresini bulmuş da:))Numarasi yokmu.maili gormesi zaman alir belki.facebooku varsa Ordan ulasin
numara da vardı , yarın cevap alamazsam arıycam.utanıyorum nedense böyle şeylerdeNumarasi yokmu.maili gormesi zaman alir belki.facebooku varsa Ordan ulasin
Erkek mi doktorun neden utanıyorsun canımnumara da vardı , yarın cevap alamazsam arıycam.utanıyorum nedense böyle şeylerde
Sekreter aracilik yapiyor zatennumara da vardı , yarın cevap alamazsam arıycam.utanıyorum nedense böyle şeylerde
genel olarak böyle doktorlara /hastanelere telefon edince sanki içlerinden "ayy derde bak sanki çok önemli" diyorlarmış gibi geliyoErkek mi doktorun neden utanıyorsun canım
Ama işleri ogenel olarak böyle doktorlara /hastanelere telefon edince sanki içlerinden "ayy derde bak sanki çok önemli" diyorlarmış gibi geliyo
Doktoru şahsi numarasından aramazsaniz iyi olur.Bir düşünün nüfus dairesinde bir memursunuz ve bir kişi nüfusla ilgili bir işi için sizi arıyor.Garip karsilarsiniz sanırım.Ayni şey doktorlar için de geçerli.Hatta herkes için geçerli şahsen numaramı vermediğim birinin beni aramasından hoslanmazdim açıkçası.Bir de dip not nette dolaşan numaralar şahsi numaraları olmayabilir iş için verilen numaralar olabilir.numara da vardı , yarın cevap alamazsam arıycam.utanıyorum nedense böyle şeylerde
En sağlıklısı mail bence. Santralden de bi deneyin bence ulaşmayıDoktoru şahsi numarasından aramazsaniz iyi olur.Bir düşünün nüfus dairesinde bir memursunuz ve bir kişi nüfusla ilgili bir işi için sizi arıyor.Garip karsilarsiniz sanırım.Ayni şey doktorlar için de geçerli.Hatta herkes için geçerli şahsen numaramı vermediğim birinin beni aramasından hoslanmazdim açıkçası.Bir de dip not nette dolaşan numaralar şahsi numaraları olmayabilir iş için verilen numaralar olabilir.
Hastanesi arasin isteEn sağlıklısı mail bence. Santralden de bi deneyin bence ulaşmayı
Valla bence atın. Hiçte ayıp olmaz bence.ben de şimdi doktorumun mail adresini buldum, mail atıcam ama ayıp olur mu ya da bana cevap verir mi bilmiyorum :/
yok yok şahsi numarası değil zaten :) ben de şahsi numaramdan iş için pat diye aranmaktan hiç hoşlanmamDoktoru şahsi numarasından aramazsaniz iyi olur.Bir düşünün nüfus dairesinde bir memursunuz ve bir kişi nüfusla ilgili bir işi için sizi arıyor.Garip karsilarsiniz sanırım.Ayni şey doktorlar için de geçerli.Hatta herkes için geçerli şahsen numaramı vermediğim birinin beni aramasından hoslanmazdim açıkçası.Bir de dip not nette dolaşan numaralar şahsi numaraları olmayabilir iş için verilen numaralar olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?