• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randevusu olan?

Dün kontrole gittim geldim hastanede kimse yoktu maske eldiven peçete vs koruyabildigim kadar korumaya çalıştım kendimi eğer ciddi bi durum yoksa gitmeyin ciddiyse konu gidin

Doktorun mailini ya da telefonunu hastaneden öğrenebilirsiniz.
Biz doktora gitmiyoruz, çocuklar için gitmemiz gereken bir iki mesele vardı, süresiz erteledik. Daha acil ya da yaşam kalitesini çok düşüren mevzular olursa, ancak o zaman gideriz diye düşünüyorum.
Öyle de aslında bizim için olan sağlık sorunu bu korona yayında hiç kalıyor önemsiz hatta. Geçmiş olsun😊

Öyle de aslında bizim için olan sağlık sorunu bu korona yayında hiç kalıyor önemsiz hatta. Geçmiş olsun😊
İşte o kıyaslamayı yapınca herhalde kolay kolay hiçbir şey için doktora gitmeyeceğiz gibi geliyor. Dişim ağrısa giderdim mesela, ee şimdi ne yapacağız? Diş ağrısıyla mı yaşamak daha mantıklı yoksa gitmek mi? Bin bilinmeyenli denklem gibi durumlardayız. =( Teşekkürler. Size de geçmiş olsun.

Detaylı ultrasonlar bile iptal oluyor suan maalesef 😕 Benim durumumda da onemli olan oydu ama gidemiycem sanırım 🤷‍♀️

İşte o kıyaslamayı yapınca herhalde kolay kolay hiçbir şey için doktora gitmeyeceğiz gibi geliyor. Dişim ağrısa giderdim mesela, ee şimdi ne yapacağız? Diş ağrısıyla mı yaşamak daha mantıklı yoksa gitmek mi? Bin bilinmeyenli denklem gibi durumlardayız. =( Teşekkürler. Size de geçmiş olsun.
Diş randevuları da iptal. Diş hekimleri evinde artık. 😰

Back