- 30 Ocak 2014
- 4.583
- 9.215
- 358
- Konu Sahibi telasememuresi
Çok teşekkür ediyorumKırmızı reçete olabilir raporlu verdilerse gidip alabiliyorsunuz annemin bur çok ilacını gidip yazdırmadan aldık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ediyorumKırmızı reçete olabilir raporlu verdilerse gidip alabiliyorsunuz annemin bur çok ilacını gidip yazdırmadan aldık
Öyle de aslında bizim için olan sağlık sorunu bu korona yayında hiç kalıyor önemsiz hatta. Geçmiş olsunDoktorun mailini ya da telefonunu hastaneden öğrenebilirsiniz.
Biz doktora gitmiyoruz, çocuklar için gitmemiz gereken bir iki mesele vardı, süresiz erteledik. Daha acil ya da yaşam kalitesini çok düşüren mevzular olursa, ancak o zaman gideriz diye düşünüyorum.
Aslında gitmek istemiyorum ama doktora ulaşabilsem iyi olacak mailini bulamıyorumDün kontrole gittim geldim hastanede kimse yoktu maske eldiven peçete vs koruyabildigim kadar korumaya çalıştım kendimi eğer ciddi bi durum yoksa gitmeyin ciddiyse konu gidin
Hastaneden sekreterine ulaşsan?Aslında gitmek istemiyorum ama doktora ulaşabilsem iyi olacak mailini bulamıyorum
İşte o kıyaslamayı yapınca herhalde kolay kolay hiçbir şey için doktora gitmeyeceğiz gibi geliyor. Dişim ağrısa giderdim mesela, ee şimdi ne yapacağız? Diş ağrısıyla mı yaşamak daha mantıklı yoksa gitmek mi? Bin bilinmeyenli denklem gibi durumlardayız. =( Teşekkürler. Size de geçmiş olsun.Öyle de aslında bizim için olan sağlık sorunu bu korona yayında hiç kalıyor önemsiz hatta. Geçmiş olsun
Diş randevuları da iptal. Diş hekimleri evinde artık.İşte o kıyaslamayı yapınca herhalde kolay kolay hiçbir şey için doktora gitmeyeceğiz gibi geliyor. Dişim ağrısa giderdim mesela, ee şimdi ne yapacağız? Diş ağrısıyla mı yaşamak daha mantıklı yoksa gitmek mi? Bin bilinmeyenli denklem gibi durumlardayız. =( Teşekkürler. Size de geçmiş olsun.
Burdaki hastane de eğitim ve araştırma hastanesi ve karantina hastanesi olmuşAnkarada şehir hastanesi büyük bir hastanedir bilen bilir oradan randevu almıştım, iptal ettim. Ki gitmem gerekiyor ama el mahkum küçük bir tıp merkezine gidicem.
Doktorlar bile bunu söylüyorsa... Allah yardım etsin bizlere.Hamileyim normalde 3 hafta önce kontrole gitmem gerekti. Daha bugün tekrar doktora sordum aciliyet yoksa evden bile çıkma kontrole gelme dedi
Evet bende şaşırdım çünkü ben en azından ortalık iyice karışmadan gel der diye bekliyordum hayır aciliyet yoksa gelme dediDoktorlar bile bunu söylüyorsa... Allah yardım etsin bizlere.
Umarız sonra telafisi olur. Bazı doktorlar sorumsuz yerine koyuyor ya. Anlayabileceklerini sanmıyorum bazılarının. Sizin doktorunuz çok iyiymiş.Evet bende şaşırdım çünkü ben en azından ortalık iyice karışmadan gel der diye bekliyordum hayır aciliyet yoksa gelme dedi
Bi bekle bakalım ilk haftasına kadar. Kötüye giderse durumlar iptal edersin canım.Kizlar benimde nisan 13 te eko randevum var bende mi iptal etsem
Tüp bebek gerekli bir yanım git diyor bif yanım gitme diyor bilemedim?
InsaAllah hayırlısıyla biter şu illet tam tedaviye başlayacaktım sanırım baslayamicam gün sayıyordum başlamak icin belkide zama ni değilBi bekle bakalım ilk haftasına kadar. Kötüye giderse durumlar iptal edersin canım.