6 gün geciktim, doğum kontrol hapı kullanıyordum, son paket bitince yenisine başlamadım. Bittiğinden beri de regl olmadım. Yani en son şubatta regl oldum. Hamilelik olduğunu sanmıyorum, zaten istemiyorum da, son ilişkinin üzerine iki kutu doğum kontrol hapı kullanıp regl oldum zaten. Bunun için kadın doğuma gitmem lazım normalde. Mevsimsel alerjim var, tedavim yeni başlamıştı ve doktor geçen hafta görüştüğümüzde aksatmamamı mutlaka kontrollere gelmemi ve ilaçlara devam etmemi söylemişti. Önümüzdeki haftaya aldığım randevum iptal oldu. Şimdi de bakınca doktorum görünmüyor sistemde. Bir de B12 ve d vitamini takviyesi alıyordum onlar bitti gidip yazdırmam lazım. Bunların hepsi için yarın aile hekimine gitmeye karar verdim artık, o da olmazsa eczaneden adet söktürücü ve alerji ilaçlarımla takviyelerimi paralı da olsa alayım diyorum... Karşı karşıyalar zaten, ekstra bir yere gitme durumu olmayacak yani.
Edit: şu lanet olasıca korona belası yüzünden normal sağlık işlerimi halledemez oldum resmen. Pkoluyum, ilaçla saati saatine regl oluyordum. Doğum kontrol hapını 4 yıldır dikkayli ve düzenli kullanıyorum. İlacı bırakmamın gecikmeye sebep olduğunu sanmıyorum. Boğaz ağrısı için antibiyotik ve ağrı kesici içtim geçen haftadan beri, bugün bitiyorlar. Onların etkisi olabilir ya da mevsim geçişi ve stres bir araya geldiği için oldu diye düşünüyorum.