- 17 Aralık 2015
- 26.725
- 48.720
- 598
- Konu Sahibi telasememuresi
kanser hastalarini bile yolluyolar sizi almazlar zaten gitseniz de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün arkadaşım gidecekti cildiyeye,muayene oldu mu bilmiyorumKesinlikle gitmyn.yenindogum yaptım 17 gün oldu bebeğim 8 gün yogunbakimda kaldi ilk kontrolune gittik birdaha gitmedik.suan hastaneler en riskli yerler acil olmadikca gitmemek gerekiyor.
Kan tahlili vermem gerekiyor kullandığım ilaç kırmızı reçeteli. Bazı eczacılar veriyor diyorlar. Doktoruma mail attım henüz görmedi.Doktprunuz özel hastanede ise arayıp rica etseniz sistem üzerinden yazıyor lar bizim dıktorunuz kızımın kullndığı ilacı bittikçe yazardı telefon dan
Benimde diyetisyen randevum vardı bende konu açıp soracaktım ama tırstım gitmiycemKan tahlili vermem gerekiyor kullandığım ilaç kırmızı reçeteli. Bazı eczacılar veriyor diyorlar. Doktoruma mail attım henüz görmedi.
Bugün bi arkadaşım da cildiyeye gitti muayene oldu mu bilmiyorumBenimde diyetisyen randevum vardı bende konu açıp soracaktım ama tırstım gitmiycem
O zaman genede arasanız bi kendi doktorunuza danışsanız
yok ya ben en çok çoçuklarımın için korkuyorum bana bi şey olsa karantinaya akınsam kim bakarbBugün bi arkadaşım da cildiyeye gitti muayene oldu mu bilmiyorum
Bikaç kere aradım hastaneyi ama santral cevap vermiyor bağlanmak için. Kişisel numarasını bilmiyorumO zaman genede arasanız bi kendi doktorunuza danışsanız
Bu seneyi bi çıkarabilirsekBenim dün devlet hastanesinde diyetisyen randevum vardı gitmedim ne gerek var bi kaç ay sonrada ölmezsem giderim insalh
Ne zaman ameliyat oldun? Belki aciliyeti olcağı için sorun olmaz:))Benim de bobregime stend takıldı.onumuzdeki pzt gel ameliyat la taşını kiracaz dediler ne yapmalıyım. Bilmiyorum doktorlara ulaşamıyorum gitmesem içimdeki stend var iltihab yapabilirmi kafam çok karışık
8 Mart'ta stend takıldı bu ayın 30 u ameliyat denilmistiNe zaman ameliyat oldun? Belki aciliyeti olcağı için sorun olmaz:))
O zaman bi aciliyet durumu vardır diye düşünüyorum. Sorun olmaz. Çünkü ameliyat randevu gibi değil. Elinizde olan bir şey değil. Geçmiş olsun.8 Mart'ta stend takıldı bu ayın 30 u ameliyat denilmisti