• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randevusu olan?

Kesinlikle gitmyn.yenindogum yaptım 17 gün oldu bebeğim 8 gün yogunbakimda kaldi ilk kontrolune gittik birdaha gitmedik.suan hastaneler en riskli yerler acil olmadikca gitmemek gerekiyor.

Arkadaşlar ben cesaret edip gidemedim hastaneye. İstanbuldayım ama kütahyadaki doktorumu aradım ve rica ettim durumumu anlattım e reçete yazdırdım ve burda eczaneden aldım ilacımı.

eger acillik bır durum yoksa gıtmeyın
kızım bugun hastalandı telefonda doktoruyla gorustum evde gozlem altında tutuyorum
suan hastaneler daha tehlıkelı durumdadır

Doktprunuz özel hastanede ise arayıp rica etseniz sistem üzerinden yazıyor lar bizim dıktorunuz kızımın kullndığı ilacı bittikçe yazardı telefon dan

Doktprunuz özel hastanede ise arayıp rica etseniz sistem üzerinden yazıyor lar bizim dıktorunuz kızımın kullndığı ilacı bittikçe yazardı telefon dan
Kan tahlili vermem gerekiyor kullandığım ilaç kırmızı reçeteli. Bazı eczacılar veriyor diyorlar. Doktoruma mail attım henüz görmedi.

Benim de bobregime stend takıldı.onumuzdeki pzt gel ameliyat la taşını kiracaz dediler ne yapmalıyım. Bilmiyorum doktorlara ulaşamıyorum gitmesem içimdeki stend var iltihab yapabilirmi kafam çok karışık

Back