• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randevusu olan?

İlacımın günü bitiyor yani kırmızı reçete,tedaviye ara da veremiyorum😨 Napsam doktorun mailini bilmiyorum ki ulaşsam...
Gidin. Ben gittim mecbur, ilaca ara vermemem gerekiyordu, önlem alarak gittim, ilaci da fazla fazla yazdi zaten, "uzun bir süre gelmeyin" dedi.

Başka bir konu açmak istemedim o yüzden buraya yazıyorum. Konuyu açan arkadaşra sorununu halletmiş.
Çok sık hastalanan bir kızım var ateşi düşmez falan yaşadığımız ilçede acil de çocuk doktoru olmadığı için hep randevu alıp ya da sıra alıp gidiyorduk hastaneye. Şimdi hastalandığında bakılmaz mı? Bazı yerler de de okudum hasta bakımı falan yok diye. Hadi biz neyse de çocuk için içim içimi yiyor ya hastalanırsa naparım diye. Özele de gidince 600 lira dan aşağı çıkamıyoruz bu ara onu da karşılıyamayız. Bilgisi olan cvp verir umarım.

Başka bir konu açmak istemedim o yüzden buraya yazıyorum. Konuyu açan arkadaşra sorununu halletmiş.
Çok sık hastalanan bir kızım var ateşi düşmez falan yaşadığımız ilçede acil de çocuk doktoru olmadığı için hep randevu alıp ya da sıra alıp gidiyorduk hastaneye. Şimdi hastalandığında bakılmaz mı? Bazı yerler de de okudum hasta bakımı falan yok diye. Hadi biz neyse de çocuk için içim içimi yiyor ya hastalanırsa naparım diye. Özele de gidince 600 lira dan aşağı çıkamıyoruz bu ara onu da karşılıyamayız. Bilgisi olan cvp verir umarım.
Bilmiyorum ki canım ama ciddi bişeyi varsa çok önemserler gibime geliyor artık. Trafik kazası,virüs vs. Ambulansı bile rahatsız etmeyin diyorlar. Ayrı bi hat falan kuruldu... Ben de siz gibi çocuklu ailelere üzülüyorum. Ama bulunduğunuz ildeki bi hastaneyi arayıp bilgi alsanız. Geçmiş olsun🥰

Son düzenleme:
Raporları biten ilaçları yazdırmaya gerek kalmadan direkt eczaneden alabilirsiniz diye biliyorum. Sanırım otomatikman raporlar uzuyordu ,bir eczaneyi arayın ve sorun.
Cildiyeye ise asla gitmeyin.
Annemin 3 ayda 1 onkolojide rutin kontrolleri var.2 ay erteledir.Onkoloji diyorum..Düşünün yani durum ne kadar vahim.
Bnde oğluma raporlu iğne kullanıyorum bugün aradım virus var gelmesek olurmu dedim doktora bizimki tersi gelmeden olmaz dedi çokta korkuyorum oğlum için yarın gidicem rabbim korusun

Bende 4 gündür olaylardan dolayı panik atak belirtileri gösteriyorum malesef. Özellikle geceleri artıyo bu durumum. Nefes alamıyorum rahatlamam için ya derin nefes almam gerekiyor ya da esnemem gerekiyor. Geceleri bu derin nefes almalarımda yetmediği için yarına randevu aldım. Ama hastaneye gitmeye de çok korkuyorum. Gitmesem artık dayanacak gücüm kalmadı. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.

Bende 4 gündür olaylardan dolayı panik atak belirtileri gösteriyorum malesef. Özellikle geceleri artıyo bu durumum. Nefes alamıyorum rahatlamam için ya derin nefes almam gerekiyor ya da esnemem gerekiyor. Geceleri bu derin nefes almalarımda yetmediği için yarına randevu aldım. Ama hastaneye gitmeye de çok korkuyorum. Gitmesem artık dayanacak gücüm kalmadı. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.
Hepimiz öyleyiz. Sağlığımız ne kadar değerliymiş...
Doktorunuza ulaşma imkanınız var mı?

Hepimiz öyleyiz. Sağlığımız ne kadar değerliymiş...
Doktorunuza ulaşma imkanınız var mı?
Sormayın vallahi ne kadar aciziz onu anlamış olduk bu virüs sayesinde.
Vallahi devlet hastanesinden randevu aldım. Dolayısıyla yok sanırım. Eşim zaten aşırı karşı sakinleştiriciye falan , kendi kendime bu atakları durdurabileceğimi , her şeyi abarttığım için böyle olduğumu iddia ediyor. Bu da beni ayrı geriyor.
Özel bir hastaneden randevu almayı denedim ama hata verdi alamadım .

Şu zamanda hastaneye gitmek pek mantıklı değil.Dikkat edersiniz hastalığın bulaş oranı giderek artıyor.Bunun bir ay kadar daha bu şekilde artışla devam etmesi büyük ihtimal.Hele ki hastane en tehlikeli yer şu an.Düşünün Corona hastası olan bir insan ilk basta hafif belirtileri varsa normal yolla hastaneye gelecek bütün hastaneyi dolaşacak kan verecek belki röntgen BT çekilecek vs vs Sonuçta her yeri elleyecek, belki oksurecek yada hijyenine dikkat etmeyen biriyse balgamini vs bir yerlere bırakacak.
Çok acil birşey değil şu an anlattiklariniza bakarsak hastaneye gitmeniz.Gidip sonrasında kafanıza çok takabilirsiniz bir de.

Şu zamanda hastaneye gitmek pek mantıklı değil.Dikkat edersiniz hastalığın bulaş oranı giderek artıyor.Bunun bir ay kadar daha bu şekilde artışla devam etmesi büyük ihtimal.Hele ki hastane en tehlikeli yer şu an.Düşünün Corona hastası olan bir insan ilk basta hafif belirtileri varsa normal yolla hastaneye gelecek bütün hastaneyi dolaşacak kan verecek belki röntgen BT çekilecek vs vs Sonuçta her yeri elleyecek, belki oksurecek yada hijyenine dikkat etmeyen biriyse balgamini vs bir yerlere bırakacak.
Çok acil birşey değil şu an anlattiklariniza bakarsak hastaneye gitmeniz.Gidip sonrasında kafanıza çok takabilirsiniz bir de.
Şuan nefes almakta çok zorlanıyorum , mide bulantım ve boğazımda bişey takılmış gibi bir his var. Ve ataklarım her gece daha güçlenmiş olarak geliyor. Bugün eczaneden sakinleştirici almak istedik ama eşime passiflora vermiş başka ilaç veremem reçetesiz demiş. Bu şekilde de her gece atak geçirmek beni çok yıpratıyo. Keşke gitmeme gerek kalmadan online reçete yazan bi hastane olsa da gitmesem.

Merhaba. Ülkece zor günler geçiriyoruz. Hepimize geçmiş olsun. Sorum şu: Haftaya cildiye randevum var. 15 gün önceden alındığı için pek dikkat edemedim. Sorun şu,hastanede randevusu olanlar; gidiyor musunuz? Poliklinikler şu sıralar sakıncalı değil mi? Kullandığım bir ilacın kontrolü için gideceğim,doktorun mail adresini de bulamadım ona sormak için... Napsam bilmiyorum. Aslında gidesim yok ama gitmem lazım.
Benim aşılama tedavim sürüyordu. Yarıda bıraktım bir buçuk kutu iğne kullandım ama devam etmedim param gitsin canım değil sağlık olsun dedim.

Giden arkadaşlarımın aktardığına göre sorumluluk kabul etmediklerine dair kağıt imzalatmışlar tedaviye devam edenlere. Doğruluk payını bilemiyorum tabiki.

Şu süreçte gitmek mantıklı değil hatta hata olabilir.

Hastane santralinden bağlanıp Poliklinigi arayın direkt.

Ordan da ulaşamazsanız herzman alışveriş yaptığım yani tanışıklığımız olan bir eczacıya sorardım ben olsam.

Burdaki hastane de eğitim ve araştırma hastanesi ve karantina hastanesi olmuş 😱
ben de roaccutane kullanıyorum kutum biticek bir iki gün içinde cildiyeye gitmem lazım aynı şekilde ama sanırım ara vericem biraz hafifleyene kadar bu durumlar.çapa'ya gidiyorum istanbuldayım ama yok yani gidemem.kan tahlillerini de zaten yapmıyorlar , ölmüyorsanız gelmeyin diyorlar.

Back