• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randevusu olan?

Merhaba. Ülkece zor günler geçiriyoruz. Hepimize geçmiş olsun. Sorum şu: Haftaya cildiye randevum var. 15 gün önceden alındığı için pek dikkat edemedim. Sorun şu,hastanede randevusu olanlar; gidiyor musunuz? Poliklinikler şu sıralar sakıncalı değil mi? Kullandığım bir ilacın kontrolü için gideceğim,doktorun mail adresini de bulamadım ona sormak için... Napsam bilmiyorum. Aslında gidesim yok ama gitmem lazım.
Benmde cildiye randevum vardı gitmedim hemde genital siğil çoğalabilir düşsün yani..yine de gitmedim .1. ve en büyük risk hastaneler

Bu herzamanki gibi bir virüs degil farkındaysanız dünyayı saran ve ilacı aşısı olmayan insan öldüren bir virüs.normal virüslere can kurban
Farkındayım. Normalde de hasta olanlar geldiği için zaten virüs,enfensiyona açığız. O zamanlar bile varken şimdiyi düşünemiyorum hiç. Sağlam giren hasta çıkıyor.

İlacımın günü bitiyor yani kırmızı reçete,tedaviye ara da veremiyorum😨 Napsam doktorun mailini bilmiyorum ki ulaşsam...
Raporları biten ilaçları yazdırmaya gerek kalmadan direkt eczaneden alabilirsiniz diye biliyorum. Sanırım otomatikman raporlar uzuyordu ,bir eczaneyi arayın ve sorun.
Cildiyeye ise asla gitmeyin.
Annemin 3 ayda 1 onkolojide rutin kontrolleri var.2 ay erteledir.Onkoloji diyorum..Düşünün yani durum ne kadar vahim.

Raporları biten ilaçları yazdırmaya gerek kalmadan direkt eczaneden alabilirsiniz diye biliyorum. Sanırım otomatikman raporlar uzuyordu ,bir eczaneyi arayın ve sorun.
Cildiyeye ise asla gitmeyin.
Annemin 3 ayda 1 onkolojide rutin kontrolleri var.2 ay erteledir.Onkoloji diyorum..Düşünün yani durum ne kadar vahim.
Haklısınız. Geçmiş olsun diyorum annenize de. Ya kan tahlili falan istiyor yenilemek için değerlere bakıp veriyor. Ondan sordum. Ulaşmaya çalışacağım. Teşekkür ediyorum.

Gitmeyin lütfen randevnuzu iptal edin. Şu aşamada çok da parlak günler bizleri beklemiyor. Bugün ben mecburen gittim.Çünkü kronik hepatit b ilaç tedavisi görüyordum. Ama poliklinikler kapandı dendi. Ve sonucumu gösteremeden geri döndüm. Zaten hastanelerin önünde ambulanslar ve korunmalı kıyafetli çalışanlar var. Birde şunu ekleyeyim. Bana da hiçbiryere temas etmeden geçin denildi. Düşünün ki durum o kadar vahim.

Gitmeyin lütfen randevnuzu iptal edin. Şu aşamada çok da parlak günler bizleri beklemiyor. Bugün ben mecburen gittim.Çünkü kronik hepatit b ilaç tedavisi görüyordum. Ama poliklinikler kapandı dendi. Ve sonucumu gösteremeden geri döndüm. Zaten hastanelerin önünde ambulanslar ve korunmalı kıyafetli çalışanlar var. Birde şunu ekleyeyim. Bana da hiçbiryere temas etmeden geçin denildi. Düşünün ki durum o kadar vahim.
Geçmiş olsun canım 😓 doktora ulaşmak istiyorum ama mail adresini bulamadım.

Back