• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randevusu olan?

Kesinllikle gitmeyin hastaneler çok tehlikeli şu anda corona kaynıyor. Sağlık personelleri bşle daha az viral yğke maruz kalmak için vardiye sistemşne geçti ki sizin gştmeniz hiç uygun değil corona kapar gelşrsşnşz

Başka bir konu açmak istemedim o yüzden buraya yazıyorum. Konuyu açan arkadaşra sorununu halletmiş.
Çok sık hastalanan bir kızım var ateşi düşmez falan yaşadığımız ilçede acil de çocuk doktoru olmadığı için hep randevu alıp ya da sıra alıp gidiyorduk hastaneye. Şimdi hastalandığında bakılmaz mı? Bazı yerler de de okudum hasta bakımı falan yok diye. Hadi biz neyse de çocuk için içim içimi yiyor ya hastalanırsa naparım diye. Özele de gidince 600 lira dan aşağı çıkamıyoruz bu ara onu da karşılıyamayız. Bilgisi olan cvp verir umarım.
Acil daha tehlikeli değil mi poliklinikten

Mesaj geldi:
"Randevunuz,hekimin çalışma saatlerinde gelişen zorunlu değişiklik nedeni ile iptal edilmiştir. Hekim poliklinik yapmayacaktır diye."
Bu kadar olur:dondurma:

Back