- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Benmde cildiye randevum vardı gitmedim hemde genital siğil çoğalabilir düşsün yani..yine de gitmedim .1. ve en büyük risk hastanelerMerhaba. Ülkece zor günler geçiriyoruz. Hepimize geçmiş olsun. Sorum şu: Haftaya cildiye randevum var. 15 gün önceden alındığı için pek dikkat edemedim. Sorun şu,hastanede randevusu olanlar; gidiyor musunuz? Poliklinikler şu sıralar sakıncalı değil mi? Kullandığım bir ilacın kontrolü için gideceğim,doktorun mail adresini de bulamadım ona sormak için... Napsam bilmiyorum. Aslında gidesim yok ama gitmem lazım.
Normalde de virüs kaynıyor zatenBenmde cildiye randevum vardı gitmedim hemde genital siğil çoğalabilir düşsün yani..yine de gitmedim .1. ve en büyük risk hastaneler
İnşallah canımInsaAllah hayırlısıyla biter şu illet tam tedaviye başlayacaktım sanırım baslayamicam gün sayıyordum başlamak icin belkide zama ni değil
Bekleyeyim olmadi iptal ederim
Bu herzamanki gibi bir virüs degil farkındaysanız dünyayı saran ve ilacı aşısı olmayan insan öldüren bir virüs.normal virüslere can kurbanNormalde de virüs kaynıyor zaten
Zannetmiyorum ama sen de doktoruna danışsan iyi olur canım. Basit olsa da bazen yatış veriyorlar yaArkadaşlar peki basit bir ameliyat icin randevu alacağım Ayın 1-2 sine hasta kabulü olur mu ?
Farkındayım. Normalde de hasta olanlar geldiği için zaten virüs,enfensiyona açığız. O zamanlar bile varken şimdiyi düşünemiyorum hiç. Sağlam giren hasta çıkıyor.Bu herzamanki gibi bir virüs degil farkındaysanız dünyayı saran ve ilacı aşısı olmayan insan öldüren bir virüs.normal virüslere can kurban
Raporları biten ilaçları yazdırmaya gerek kalmadan direkt eczaneden alabilirsiniz diye biliyorum. Sanırım otomatikman raporlar uzuyordu ,bir eczaneyi arayın ve sorun.İlacımın günü bitiyor yani kırmızı reçete,tedaviye ara da veremiyorumNapsam doktorun mailini bilmiyorum ki ulaşsam...
Haklısınız. Geçmiş olsun diyorum annenize de. Ya kan tahlili falan istiyor yenilemek için değerlere bakıp veriyor. Ondan sordum. Ulaşmaya çalışacağım. Teşekkür ediyorum.Raporları biten ilaçları yazdırmaya gerek kalmadan direkt eczaneden alabilirsiniz diye biliyorum. Sanırım otomatikman raporlar uzuyordu ,bir eczaneyi arayın ve sorun.
Cildiyeye ise asla gitmeyin.
Annemin 3 ayda 1 onkolojide rutin kontrolleri var.2 ay erteledir.Onkoloji diyorum..Düşünün yani durum ne kadar vahim.
Diş randevuları da iptal oldu diye biliyorumben disim kirildigi icin yarin randevu aldim ama gidesim yok ama ya agri yaparsa diyede korkuyorum
Benim de cildiye randevum vardı gitmedim...
cuma gunu kapaniyormus randevu aldigim yer yarin son yani degerlendirsemmi bu durumu diyorum ama 14 gun evde kafayi yerim muhtemelenDiş randevuları da iptal oldu diye biliyorumGeçmiş olsun.
Çok acilse özele gitme imkanınız var mı? Özel hastane ya da doktorun özel kliniğinecuma gunu kapaniyormus randevu aldigim yer yarin son yani degerlendirsemmi bu durumu diyorum ama 14 gun evde kafayi yerim muhtemelen
ozelden aldim zaten sadece dis poliklinigi ama ondam bile endise duyuyorum:)Çok acilse özele gitme imkanınız var mı? Özel hastane ya da doktorun özel kliniğine
Endişe duymakta çok haklısın çünkü ağız ve diş olduğu için direk solunum yolu.. ne yapacağız bilmiyorumozelden aldim zaten sadece dis poliklinigi ama ondam bile endise duyuyorum:)
Geçmiş olsun canımGitmeyin lütfen randevnuzu iptal edin. Şu aşamada çok da parlak günler bizleri beklemiyor. Bugün ben mecburen gittim.Çünkü kronik hepatit b ilaç tedavisi görüyordum. Ama poliklinikler kapandı dendi. Ve sonucumu gösteremeden geri döndüm. Zaten hastanelerin önünde ambulanslar ve korunmalı kıyafetli çalışanlar var. Birde şunu ekleyeyim. Bana da hiçbiryere temas etmeden geçin denildi. Düşünün ki durum o kadar vahim.
Bence gidin benimde dolgum düşmüştü geçmiş zaman ağrımıyor diye gitmedim dişimi kaybettim sonracuma gunu kapaniyormus randevu aldigim yer yarin son yani degerlendirsemmi bu durumu diyorum ama 14 gun evde kafayi yerim muhtemelen
dolgum duruyor saglamda yan tarafdan disim kirildi bende 1 ay falan idare edermiyim diye dusunuyorumBence gidin benimde dolgum düşmüştü geçmiş zaman ağrımıyor diye gitmedim dişimi kaybettim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?