- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
Evet burdada plesentası solda erkek bebek tabi nub için 11 yada 12 hafta paylaşınBenimde sata gore 8+4 tu ama doktorum 9+3 dedi ondrn gidiyo uzun boylu olcsk dedi kese sekline gore yorumlayabiliyonuzmu yoksa 12.haftaninmi usg sini atmam gerekiyor
Karından ise kız vajinal bakıldı ise asıl solmuş buna görede solda görünüyor erkekEki Görüntüle 2597248 Kızlar merhaba ben bu teoriyi karıştırdım anlayan varsa benim bebişede yorum yapabilirmisiniz6+1 şuan
Teşekkür ederimKarından ise kız vajinal bakıldı ise asıl solmuş buna görede solda görünüyor erkek
Nubu karanlık kalmış başka usg varmıEki Görüntüle 2597624 kizlar teoriyi bende anlayamadim tahmin yaparmisiniz ?
Sagada ama vajinal oldugu için asıl solmuş buna göre erkekArkadaşlar merhabalar,
Öncelikle hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almamızı diliyorum.. Bende bu ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapmaya çalışıyorum ama bir türlü anlayamadım
Sizden ricam anlayan biri yorum yapabilir mi ?
eklediğim fotolar vajinal ultrasondan ve burada 5+4 haftalık:)
Şimdiden teşekkür ediyorum...
Ayy çok teşekkür ederim en azından fikir verdiniz bana sağlıkla gelsin inşallah :) peki neye göre sağda ve ya solda diyoruz onu da sorsam size sanırım anlıyorsunuz bu konudan :)Sagada ama vajinal oldugu için asıl solmuş buna göre erkek
Nubu karanlık kalmış başka usg varmı
Ben kese konumunu pek tuttugunu sanmıyorum ben nub tahmini yapıyorum 11 yada 12 hafta olmalı kesede yolk saç nerde ise yani sag tarafta hafif kabarık beyaz parlak alan sagda tabi siz vajinal bakıldıgı için asıl solda olmuş oluyor karından bakılınca asıl sol olmuş olacaktı ve erkekAyy çok teşekkür ederim en azından fikir verdiniz bana sağlıkla gelsin inşallah :) peki neye göre sağda ve ya solda diyoruz onu da sorsam size sanırım anlıyorsunuz bu konudan :)
12 yada 13 hafta olunca paylaşın nub için yada 6 hafta 7 hafta keseEki Görüntüle 2597646 ondan önceki bu var canim
Nųb dediginiz tam olarak ne oluyo12 yada 13 hafta olunca paylaşın nub için yada 6 hafta 7 hafta kese
Bacak arası dik ise erkek paralel ise kızNųb dediginiz tam olarak ne oluyo
12 yada 13 hafta olunca paylaşın nub için yada 6 hafta 7 hafta kese
Bacak arası dik ise erkek paralel ise kız
Ayy zor gördüm uste dr + getirmiş karından ise az saga yakın kızEki Görüntüle 2597649 budami olmaz
Erkek buna göre siz yinede nub için 11 yada 12 hafta usg paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?