- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Sagda buna göre kız siz nub için 11 yada 12 hafta paylaşıniki ultrason arasında 1 hafta fark var ikisi de karından 6. Ve 7. Haftalar ne diyorsunuz hanımlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagda buna göre kız siz nub için 11 yada 12 hafta paylaşıniki ultrason arasında 1 hafta fark var ikisi de karından 6. Ve 7. Haftalar ne diyorsunuz hanımlar?
Çok teşekkür ederm cevabınız içinSagda buna göre kız siz nub için 11 yada 12 hafta paylaşın
Buna göre erkek gibi siz nub için 11 yada 12 hafta usg paylaşınIkra meyra Canım benimkine de bi tahminde bulunur musun?
6+4 karından ultrason
Eki Görüntüle 2600223
Buna göre erkek gibi siz nub için 11 yada 12 hafta usg paylaşın
Erkek gibi siz 12+ yada 13 hafta paylaşınKızlar 11+3 cinsiyet tahmininiz var mı
Dr tahminde bulunmadı mı bize söyledi de aynı zamanda ondan sordumIkra meyra şu an cinsiyet tahmini yapabilir misin 12+3
Söylemedi malesef ben erkeğe benzettim ve içime hep kız doğuyordu doktor da erkeği anımsatıyor ama bişe demek için çok erken dediDr tahminde bulunmadı mı bize söyledi de aynı zamanda ondan sordum
Kız mı erkek mi canımDr tahminde bulunmadı mı bize söyledi de aynı zamanda ondan sordum
Tüm teorilerin kız çıkmasına rağmen erkekKız mı erkek mi canım