- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Saga daha yakın geldi bana ama nub teorisini istedim
Sol da erkek olmuyo mu ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sol da erkek olmuyo mu ya
Kiz gibi geldiMerhaba 7+4 karından bakıldı cinsiyet yorumlar mısınız ?
Kesenin şekliyle bağdaştırılıyor sizce kesenin şekliyle cinsiyet ilgili mi?Buna göre kız siz 11 yada 12 hafta nub için paylaşın
Bunlar da karından bakıldı bunları yorumlar mısınızBuna göre kız siz 11 yada 12 hafta nub için paylaşın
Yine kız buna göreBunlar da karından bakıldı bunları yorumlar mısınız
Bunlar da karından bakıldı bunları yorumlar mısınız
6 7 haftalık varsa atın yoksa 12 haftalık. Olunca atınBenimde sata gore 8+4 tu ama doktorum 9+3 dedi ondrn gidiyo uzun boylu olcsk dedi kese sekline gore yorumlayabiliyonuzmu yoksa 12.haftaninmi usg sini atmam gerekiyor
Buda 6+4 tu6 7 haftalık varsa atın yoksa 12 haftalık. Olunca atın
Buda 6+4 tu
Karindan bakildi cihazi sol tarafima tuttugunda gorunuyor dikkat ettim tesekkurler 12.haftada tekrar paylasirim cok sagolunYolk sac sagda karında bakıldı ise erkek vajinal ise kız siz nub için 11 yada 12 hafta ysg paylaşın
Bu attıklarım arkadaşımın. Bir öncekiler benim. Benim ilk gebeliğim 25. Haftada bebeğimin kalbi durdu gebelik sonlandırıldı. Şimdi tekrar hamileyim o yüzden sorayım dedim sizeSiz daha öncede paylaşmıştınız bunlar arkadaşınızınmı
Bunlar da benim ultrason görüntülerim. İlki 6+5. İkincisi 8+1. İkisi de karından ultrason. Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?Yaaa rabbim bu defa saglıkla nasip etsin inşallah. şimdi kaç haftalık hamilesiniz dünkü 7 + olan sizin 6+4 olan arkadaşınızmı o zaman şimdilik ikiside kız görünüyor siz 11 yada 12 hafta paylaşın
Yolk saç solda erkek 6.5 usg de 8+1 de soldaBunlar da benim ultrason görüntülerim. İlki 6+5. İkincisi 8+1. İkisi de karından ultrason. Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
Karından ise erkek nub için 11 yada 12 hafta usg paylaşın10+3 Suan burda 7 haftalik sizce nedir arkadaslar? Bu arada cok tatli telaslar hepimiz icin Allah sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Buna göre erkek karından bakıldıysa nub için 11 yada 12 hafta paylaşınBanada tahmin yaparmisiniz 8 haftalik
Teşekkürler canım karındandi evet bu hafta gidicem atarım o zamanKarından ise erkek nub için 11 yada 12 hafta usg paylaşın