burda nasıl sizce? 8 haftalık bir görüntüBen ben ben de varımmm :)
Erkek canımbu durumda benmki ne oluyor vajinal ultrasonla bakıldı
Hafi hayırlı olsun..Ramzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
Hafi hayırlı olsun..
bu durumda benmki ne oluyor vajinal ultrasonla bakıldı
YANLIZ BEBEK küçün nokta şeklinde olan diğer halka gibi olan yolk kesesiErkek canım
burda nasıl sizce? 8 haftalık bir görüntü
Onu görmedim bebek sağda miYANLIZ BEBEK küçün nokta şeklinde olan diğer halka gibi olan yolk kesesi
bebek ortada :)Onu görmedim bebek sağda mi
YANLIZ BEBEK küçün nokta şeklinde olan diğer halka gibi olan yolk kesesi
doktorumuz dün cinsiyeti söylemiş olsaydı bu teori doğrumu değilmi söyleyebilirdim 16.haftadayım ama miniğim kızmı erkekmi bilmiyorumo zaman bu teoriye göre kız oluyo canım onu bebek sandım ben :)
Canım zaten % 85 ve senin bebek ortada, ne sağ ne sol..doktorumuz dün cinsiyeti söylemiş olsaydı bu teori doğrumu değilmi söyleyebilirdim 16.haftadayım ama miniğim kızmı erkekmi bilmiyorum
Bu da benim minis .. bakalım bende öğrenince yazarım..
Ay inşallah ya.. Bir kızım var zatencanım senin erkek gibi yaaaaaa valla umutlandırmakta istemiyom ama ne bilim içimden hep öle geçiyo teoriler vs de onu gösteriyo zaten.
pardon, şimdi ekledim :)görüntü gelmemiş :)