Merhaba hayırlı akşamlar 11 haftalık yağ fotoğrafı var elimde cinsiyet tahmini yapar mısın ?Yaaa rabbim bu defa saglıkla nasip etsin inşallah. şimdi kaç haftalık hamilesiniz dünkü 7 + olan sizin 6+4 olan arkadaşınızmı o zaman şimdilik ikiside kız görünüyor siz 11 yada 12 hafta paylaşın
Kaç haftalık sanki kız gibi emin olamadım 11 12 13 hafta usg olmalıMerhaba benim bebeğime de tahmin de bulunur musunuz Eki Görüntüle 2605678
13 haftayı yeni doldurmuştuKaç haftalık sanki kız gibi emin olamadım 11 12 13 hafta usg olmalı
Canım bebişin kız mı erkek mibu durumda benmki ne oluyor vajinal ultrasonla bakıldı
Benim icinde bi tahminde bulunurmusunuz
Merhaba banada bi tahmin yapabilirmisiniz acaba en son 7+6 da gittim dr simdi 12+1 ama wirus yuzunden gidemiyorumRamzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
Yolksac sagda buna göre kız vajinal bakıldı ise erkekMerhaba banada bi tahmin yapabilirmisiniz acaba en son 7+6 da gittim dr simdi 12+1 ama wirus yuzunden gidemiyorum Eki Görüntüle 2612214
Bugün öğrendim kızmışKaç haftalık sanki kız gibi emin olamadım 11 12 13 hafta usg olmalı
Bugün öğrendim kızmış ☺
Buna göre erkek nub için 11 12 13 hafta usg paylaşınVajinal ultrasonla bakıldı 7 haftalık bana da tahminde bulunur musunuz lütfenEki Görüntüle 2612891
Kaç haftalık 6-7 hafta olmalı kese içinBanada bi tahminde bulunabilirmisiniz
Karındansa kız gibi vajinal bakıldı ise erkek gibi 11 12 13 hafta usg de paylaşınBana da tahminde bulunur musunuz
Teşekkür ederimKarındansa kız gibi vajinal bakıldı ise erkek gibi 11 12 13 hafta usg de paylaşın