Ya aslı da erken gidince kafa daha çok karışıyor.. aslında uyuyor demedi ama ben hareketli görmedim cihazda net değildi sanki..zaten öksür dedi zıplıyordu yavrum.. ama ben çikolata yemeden gittim.. tiyesin gelmedi o angidebiliyosan başka bi doktorada git belki o an açmış olur :) bende diyorum 26sından önce başka doktoramı gitsem bi.
Canım bol tatlı yekızlar bana dua edin 13.30 da doktor randevum inşallah bu doktor söyler cinsiyetini direk cinsiyet öğrenmeye geldim desem ayıp olur mu doktora acaba
Canım seninki erkek bu teoriye göreKız ben onu anlamadım iste keseye sağdan mi soldan mi girdi:)benim resimleri biliyon cnm bi bak:)
Sırtı dönük canım .. benimki de uyuyordu..Saol kızlar güzel dilekleriniz için:)ben o kadar çikolata yedim yine tik yok sanki bacak arasını kapatmış gibi geldi bana biDe siz bakin:)
Eki Görüntüle 1703221
Ya aslı da erken gidince kafa daha çok karışıyor.. aslında uyuyor demedi ama ben hareketli görmedim cihazda net değildi sanki..zaten öksür dedi zıplıyordu yavrum.. ama ben çikolata yemeden gittim.. tiyesin gelmedi o an
Bu haftada geçmiş olması lazımdı aslında..çokta erken değil aslında 14.haftada gidim diyorum ama gidermiyim bilmiyorum. bu arada bulantım var sürekli çok fenayım hiç bişey yiyemiyorum. sudan midem bulanıyo
Bu haftada geçmiş olması lazımdı aslında..
Belki üşütmüşsündür canımcanım benim ilk haftalar hiç bulantım olmadı iki haftadır falan böleyim. milletin erken başlar erken biter benim yeni başlıyo anlamadım gitti
Belki üşütmüşsündür canım
O zaman allah yardımcın olsun canım..yok cnım bildiğin hamilelik bulantısı bu. klasik işte sabahları başlıyo akşama kdr süründürüyo. kusmuyorumda öle bulanıp duruyo.
Kızlar öncelikle Rabbim herkesin gönlüne göre versin bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkek :)
amin cnmaminnn inşallah. hayırlı olsun çok sevindim senin adınaa :) darısıMckenzie ve Havalianne__ ve banaaaaaa
amin cnm
7.haftada kusmaya başladım 12.haftada geçti şuanda maşallah hamile gibi değilimaşermen bulantın vs varmıydı peki :)
7.haftada kusmaya başladım 12.haftada geçti şuanda maşallah hamile gibi değilim
allah yardım etsin ben o dönemi hatırlamak bile istemiyorum resmen hayattan soğumuştum birde çalışıyorum allahım o otobüsteki kokular eni mahvediyordu ama geçti şükürbenimde geç başladı 12.haftaya girmek üzereyim inşallah geçer ümidiyle yaşıyorum resmen. ben pek kusmuyorum sadece 2 kez kustum ama sürekli bulantım vargeçer inşallah off.
allah yardım etsin ben o dönemi hatırlamak bile istemiyorum resmen hayattan soğumuştum birde çalışıyorum allahım o otobüsteki kokular eni mahvediyordu ama geçti şükür