- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunlara da bakın lütfen
Ramzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
Canım senin sağından bakınca.. ama su anda önemli değil ilk o hafta nerden baktığı önemli..Cnm ben sunu anlamadım,şimdi doktor benim hep karnimdan baktı ilk zamanda öyle baktı.sen demissin ya sağdan girmişse gerçekte de sağ ve kızmış diye.peki doktorun sağına gore mi yoksa ben simdi ultrason için yatağa uzanıyorum ya benim sagimdan mi doğru.ben yattığımda benim sağım doktorun solu,benim solum doktorun sagi oluyor.
Canım senin sağından bakınca.. ama su anda önemli değil ilk o hafta nerden baktığı önemli..
Sağ ..Yanlış hatırlamıyorsam ortaya yakin bi yerden baktı ama ben uzanınca benim sağıma yakindi.ama bebek ultrason fotosunda 7 haftalıkken solda kağıda bakınca,karnıma tutunca sagda bu teoriye gore benimki ne oluyor:)bu resme gore bana nerden bakmış
Eki Görüntüle 1702989
Sağ ..
Canım teoriye göre erkek ama illa tutacak diye birşey yok.. bence erkek olsa bu haftaya kadar belli olurdu canım.. üzmek istemem de..
İnşallah öyle olur seninki de.. sana da dua ediyorum hep.. yanılma oluyor tabi ama daha azınlıkta.. sende de olabilir tabi inşallah..Allahtan ümit kesilmez cnm,çok duydum oğlan denipte kızı olanı veya tam tersi.bizim bi akrabamıza 8 ay kız dediler ama 8.ayda erkek olduğunu öğrendi.cinsiyetini göstermemiş hayırlısı olsun hepimiz için.
Cnm ben sunu anlamadım,şimdi doktor benim hep karnimdan baktı ilk zamanda öyle baktı.sen demissin ya sağdan girmişse gerçekte de sağ ve kızmış diye.peki doktorun sağına gore mi yoksa ben simdi ultrason için yatağa uzanıyorum ya benim sagimdan mi doğru.ben yattığımda benim sağım doktorun solu,benim solum doktorun sagi oluyor.
Allahtan ümit kesilmez cnm,çok duydum oğlan denipte kızı olanı veya tam tersi.bizim bi akrabamıza 8 ay kız dediler ama 8.ayda erkek olduğunu öğrendi.cinsiyetini göstermemiş hayırlısı olsun hepimiz için.
Buda benim erkekim :)
Ben de 11inde gidicem kesin söyler mi bilmem çok heyecanliyim.çok teşekkürler. bu teoriye göre tutmuş belliki :) . Benim kesemde aynı böyleydi ilk zamanlar ne biçimsiz demiştim. hayırlı olsun sanada :) belirtilerin vs neydi mide bulantın oldumu hiç
Ben de 11inde gidicem kesin söyler mi bilmem çok heyecanliyim.
Ya aslında bebek uyuyor gibiydi bu sefer çikolata yicemay sölemesi lazım canım artık yaa. bende zor duruyorum benim daha 26 günüm var gitmeye oy oyy.
Ya aslında bebek uyuyor gibiydi bu sefer çikolata yicem
doktor veya sen değil canım. ultrason kağıdına bak. düz mantık direk. bakarken keseye soldan girmişse erkek, sağdan girmişse kız. karından muayeneye göre.