- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
Ay inşallah ya..aminnn inşallah. hayırlı olsun çok sevindim senin adınaa :) darısı Mckenzie ve Havalianne__ ve banaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah ya..aminnn inşallah. hayırlı olsun çok sevindim senin adınaa :) darısı Mckenzie ve Havalianne__ ve banaaaaaa
Ay darısı bana..Kızlar öncelikle Rabbim herkesin gönlüne göre versin bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkek :)
7.haftada kusmaya başladım 12.haftada geçti şuanda maşallah hamile gibi değilim
aminnn inşallah. hayırlı olsun çok sevindim senin adınaa :) darısı Mckenzie ve Havalianne__ ve banaaaaaa
Canım kaçıncı haftada öğrendikten olarakKızlar öncelikle Rabbim herkesin gönlüne göre versin bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkek :)
16+1 HAFTA bugün örendimCanım kaçıncı haftada öğrendikten olarak
Daha 3 hafta var benim öğrenmem için.. çikolata falan mi yedin..16+1 HAFTA bugün örendim
Amin cnm duan için,senin kaç çocuğun var.
Kızlar benimde ultrasond kağıdıma bakarmısınız. Bebeğime karından bakıldı bugun çekildi. 7hafta 1 günlük hamileyim
yok cnm maşallah benmki açıp açıp duruyo bacakları hiç zorluk çıkarmadıDaha 3 hafta var benim öğrenmem için.. çikolata falan mi yedin..
Ben ne zaman gitsem 13 artı 3 umyok cnm maşallah benmki açıp açıp duruyo bacakları hiç zorluk çıkarmadı
Ben ne zaman gitsem 13 artı 3 um
o nasıl oluyor sen son adet tarihinden sayBen ne zaman gitsem 13 artı 3 um
13+3 haftalıko nasıl oluyor sen son adet tarihinden say
2 HAFTA sonra net belli olur seninki de cnm13+3 haftalık
Cumartesi günü gidip şansımı denerim olmazsa 2 hafta sonra üçlü de öğrenirim2 HAFTA sonra net belli olur seninki de cnm
İNŞALLAH BENMKİ GİBİ bir doktora denk gelmezsinde söyler enm doktor söylemedi de gidip başka doktora baktırdımCumartesi günü gidip şansımı denerim olmazsa 2 hafta sonra üçlü de öğrenirim