- 19 Mart 2018
- 16
- 5
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bir de bunu yorumlayabilir misiniz plesanta yönüne göre 6 hafta 4 günlükUltrason vajinalse erkek abdominalse kız gibi
Arkadaşlar remzi teorisinde mühim olan bebeğin yeri değil bebeğin plesentasının konumudur. İngilizcesi olanlar burdan bakabilirhttps://www.thegenderexperts.com/ramzi-theory/
kızMerhaba bir de bunu yorumlayabilir misiniz plesanta yönüne göre 6 hafta 4 günlük
Arkadaslar bende merak ediyorum benide yorumlar misiniz siteye de yeni uye oldum bundan sonra bende buralarda olmak isterim selam herkese... Eki Görüntüle 2125863
Cevapladiginiz icin tesekkur ederim :) hayirlisi inanin onemli degil cinsiyet ama merak ediyor insan :)bizim dr kız bebege mercımek erkek bebegede fasulye derdi , senınkıde tam bir fasulye ,
saglıklı olsun inşlaah , erkek gibi
nedenini merak ettim.. Ben illa ogrenmek isterdim acikcasi :)ben birdaha hamıle kalırsam sanırım cinsiyet ögrenmeyecem ,
merhaba @svgnn yanlış tahmin Bebek erkek siz neye göre tahmin yürüttünüz
nedenini merak ettim.. Ben illa ogrenmek isterdim acikcasi :)
Madem cinsiyetini biliyorsun neden sordun onu anlamadım plesentaya göre yorum yaptım zaten öyle yazmışsın. Demekki plesentayı yanlış görmüşüm cinsiyeti bilip cinsiyet tahmini isteyeni de ilk kez görüyorummerhaba @svgnn yanlış tahmin Bebek erkek siz neye göre tahmin yürüttünüz
Yeni3 yıldır ugrasıyoruz olmuyor çok yoruldum
ne bilim işte aklımdan öyle geçiyor
Aminnn hayirlisi en basta.. Allah isterse hersey olur, sabir sukur dua...❤amin inşallah ama benım yaş 43 , o yuzden rabbim hayırlısını versin cnm
Sadece teorinin doğruluğunu öğrenmeye çalıştım sanırım sen plesanta yönünü tam tespit edemedin yine de Bilgi için teşekkür ederimMadem cinsiyetini biliyorsun neden sordun onu anlamadım plesentaya göre yorum yaptım zaten öyle yazmışsın. Demekki plesentayı yanlış görmüşüm cinsiyeti bilip cinsiyet tahmini isteyeni de ilk kez görüyorum
Hiçbirimiz prof değiliz doktorda değiliz ki canım:)) eğlenceli zaman geçirelim diye yazanlara bi tahminde bulunuyoruz teorinin uzmanı değilim )))Sadece teorinin doğruluğunu öğrenmeye çalıştım sanırım sen plesanta yönünü tam tespit edemedin yine de Bilgi için teşekkür ederim
Vajinalse erkek gibi abdominalse kiz gibiMerhaba bir de bunu yorumlayabilir misiniz plesanta yönüne göre 6 hafta 4 günlük