- 5 Mart 2015
- 54
- 15
- 8
- 35
kız büyük ihtimal. Rabbim gönlüne göre versin
xcanım senin daha kesede bebek gözükmüyo gözüksün o zaman bu teoriye göre tahmin yapılır
kız :) hem kese hemde bebeğin konumu yüksek ihtimal kız gibi. tabi ki yanılma payı da var. Rabbim bilir doğrusunuArkadaslar 8 haftalik usg goruntusu tahminde bulunabilirmisiniz ?
Cok tesekkur ederim canım hayırlısi artik. Yanilma payi varmi sizce ?kız :) hem kese hemde bebeğin konumu yüksek ihtimal kız gibi. tabi ki yanılma payı da var. Rabbim bilir doğrusunu
Cok tesekkur ederim canım hayırlısi artik. Yanilma payi varmi sizce ?
Cok sagol canim :)tabiki var. kesin tutcak diye bişey yok. doktorlar bile yanılıyo. bizimki bi teori ama %85 tutmuş.
Canim benim koydugumada bakarmisin bir zahmet.kız :) hem kese hemde bebeğin konumu yüksek ihtimal kız gibi. tabi ki yanılma payı da var. Rabbim bilir doğrusunu
Cinsiyeti ne oldu acaba? Erkek tahmin ettim merakettimilki 6 haftalık diğer ıkısı 9 hafta 4 gün karından sizce nedir
Aa ucretlimi ok tatlim rabbim gonlune gore nasip etsin insallahKizlar ben bu resmi yurtdisinda tahmin yapan bi siteye yolladim..ingilizce olarak geldi cevap.yalniz 5 $ucreti.plesentanin konumunu isaretlemisler.plesenta sag tarafta buyumeye baslamis yani usg de solda gorunuyor.erkek tahmin ediyolar.ama dr um 12. haftada kiza benziyor dedi.bakalim hangisi dogru..
12 + hafta usg resmi paylas orada nupa gore tahmin ediyorlar konu adi doktor soylemeden siz gorun genital nup teorisi (bebegin cinsiyetini)Kizlar ben bu resmi yurtdisinda tahmin yapan bi siteye yolladim..ingilizce olarak geldi cevap.yalniz 5 $ucreti.plesentanin konumunu isaretlemisler.plesenta sag tarafta buyumeye baslamis yani usg de solda gorunuyor.erkek tahmin ediyolar.ama dr um 12. haftada kiza benziyor dedi.bakalim hangisi dogru..
Buraya gelen yok arkadaslar konu ismi veriyorum bebegin konumuna gore cinsiyet belirleme google yazin cikarBizde yorum alabilirmiyiz :)
6+2 karından ultrason :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?