Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu fotoda bebekte plasentada sağda ikiside.Senin plasenta solda miydi cnm,foto varsa at.benimde 2.kızımda kızım kesenin sağındaydı plasenta soldaydı kızımda bende de tutmadı.bak fotosu
Eki Görüntüle 1721497
KIZLAR BANADA TAHMİNDE BULUNABİLİRMİSİNİZ 10 HAFTALIK HAMİLEYİM DÜN CEKİLEN BEBEĞİMİN GÖRÜNTÜSÜ
Bu arkadasimin ultrason fotosu:)Ramzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
Bu arkadasimin ultrason fotosu:)
Sizce kiz mi erkek mi ?
Kızlar bunuda yorumlarmısınız 6+4
Saga yakin kiz olabilir :) rabbim gonlunuze gore nasip etsinEki Görüntüle 1731843 Bana da yorum yapar mısınız lütfen
Bu da saga yakin kiz olma ihtimali yuksek. Gonlunuze gore olur insallahKızlar bunuda yorumlarmısınız 6+4
Sağol Canım sitedeki diğer kızlar erkek Dedi bakalım hayırlısı artıkBu da saga yakin kiz olma ihtimali yuksek. Gonlunuze gore olur insallah
Aminnn. Goblunden ne geciyosa o olsun insallah. Bunlar teori zaten tutar tutmaz degisir o yuzden hic onemi yok. Bizimki meraktan arastirmak iste biseyler duymak istiyoruz. Duanin acmicagi kapi yoktur. Omrum boyunca buna inandim ve sukurler olsun hep karsiligini aldim. Yurekten dua et. Rabbim gonlundekini hayirlisiyla nasip etsin insallahSağol Canım sitedeki diğer kızlar erkek Dedi bakalım hayırlısı artık
Birde Dr ultrasonda bakarken soldaydı ben de dedim ki Ramzi teorisine göre erkek sonra Dr tam ters konuma aldı şimdi ne Dedi Dr yani oynadı görüntüyle sonra baktım eğri gibi usg resmi onun için de pek emin olamadımBu da saga yakin kiz olma ihtimali yuksek. Gonlunuze gore olur insallah
Ayyy inşallah, çok teşekkür ederimSaga yakin kiz olabilir :) rabbim gonlunuze gore nasip etsin
Âmin Canım çok sağol hayırlısıyla gönlümüZdeki olur inşallahAminnn. Goblunden ne geciyosa o olsun insallah. Bunlar teori zaten tutar tutmaz degisir o yuzden hic onemi yok. Bizimki meraktan arastirmak iste biseyler duymak istiyoruz. Duanin acmicagi kapi yoktur. Omrum boyunca buna inandim ve sukurler olsun hep karsiligini aldim. Yurekten dua et. Rabbim gonlundekini hayirlisiyla nasip etsin insallah