Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Plasenta yeri için yorum yapmak için canım kesenin tam olarak görünmesi lazım. Senin usg nin üst Bölümü çıkmamış. Yapılacak yorum pek sağlıklı olmaz malesef. Cinsiyeti öğrendik demişsin merak ettimKarinimdan cekildi usg
Bu usg foEki Görüntüle 1734414
Bu var yine 8+4 Karindan bircok teori herkesde tutarken bende tutmadi o yuzden birde buna bakin bakalim bu teoriyidemi curutecegz dogrumu cikack merak ediyorm pikolata78
Bu usg fo
tosu karındansa canım teoriye göre kızın olmalı. Tuttu mu acaba?
Bu usg fo
tosu karındansa canım teoriye göre kızın olmalı. Tuttu mu acaba?
tatlism canım sorma benim de oğlum olursa şayet, ay takvimi, çin takvimi, lahana testi, ramzi teorisi, bebeğin kesedeki yönü gibi teorilerin hepsi benim için yalan olur. 12. Haftada erkek gibi dedi doktorum. Şayet doğruysa seninle ikimiz %15 lik ramzi teorisi tutmayan grupta oluruz canım
tatlism ikili testte free beta hcg oranın kaçtı canım?
ben de çok kız bebek istiyorum benim bir oğlum var. seninle aynı durumdayız. ben de kendime kızıyorum ama aklımdan da atamıyorum. Allah gönlümüze göre verir inşallah. sen de bana dua et canım.pikolata78 Ayy sende hamilesin dua et bana Hala kiz duymayi umuyorum kendimede o kadar kiziyorum ki nasil bi anneyim ben diye her ikisinide ben tasimiyormuym kendi kanimdan canimdan degilmi Neden bebegime Boyle bir haksizlik ediyorum diye tabi erkek olunca babamizn cocuga dedesinin ismini verme planlari var sirf bu huzurszluklari yasamamak icin erkek olsun istemiyorm bunlarn sacma adetleri yuzunden ben bebegime sevinemiyorum cok canim sikkin :'(
ordaki orandan tahmin yürütüyorlar ya o yüzden sorum canımBenim ikili testimi devlette yaptilar tabi Ben ne oldugunu bilmedigim icin megerse sadece ayrintili ulturasonla ense kalinligini olcmusler ozele gidince oradaki doktor bu ikili test degil dedi o yuzden yok hcg degerim
ben de çok kız bebek istiyorum benim bir oğlum var. seninle aynı durumdayız. ben de kendime kızıyorum ama aklımdan da atamıyorum. Allah gönlümüze göre verir inşallah. sen de bana dua et canım.
ordaki orandan tahmin yürütüyorlar ya o yüzden sorum canım
ilk bebeğinmiş zaten ikinci kız olur inşallahButun tahminler Yanildi canim bundan sonraki her tahmin kizim olacak diye saplantidan baska bir isime yaramiyor baksana 4d ulturasonun bile yanilmis olmasini bekliyorm gozumle gordugume inanmamak icin direniyorm neredeyse :'(
ilk bebeğinmiş zaten ikinci kız olur inşallah
Canım mis kokulu oğlunu kucağına aldığında 10 tane kıza değişmezsin inan bana,evlat kokusu bambaşka:) sağlıklı ve hayırlı olsun da gerisi boş. Ben %85 tuttuğuna inanmıyorum elbette tutma olasılığı çin takvimlerine rus takvimlerine göre daha fazla olduğu kesin ama mesala çevremde 5 kişiye yaptık ve 3 tanesinde yanılma oldu bilmiyorum belki de tesadüftür. Kısaca bunlar teori tutar veya tutmaz kendini kaptırmamak lazım.Butun tahminler Yanildi canim bundan sonraki her tahmin kizim olacak diye saplantidan baska bir isime yaramiyor baksana 4d ulturasonun bile yanilmis olmasini bekliyorm gozumle gordugume inanmamak icin direniyorm neredeyse :'(
Butun tahminler Yanildi canim bundan sonraki her tahmin kizim olacak diye saplantidan baska bir isime yaramiyor baksana 4d ulturasonun bile yanilmis olmasini bekliyorm gozumle gordugume inanmamak icin direniyorm neredeyse :'(
Canım mis kokulu oğlunu kucağına aldığında 10 tane kıza değişmezsin inan bana,evlat kokusu bambaşka:) sağlıklı ve hayırlı olsun da gerisi boş. Ben %85 tuttuğuna inanmıyorum elbette tutma olasılığı çin takvimlerine rus takvimlerine göre daha fazla olduğu kesin ama mesala çevremde 5 kişiye yaptık ve 3 tanesinde yanılma oldu bilmiyorum belki de tesadüftür. Kısaca bunlar teori tutar veya tutmaz kendini kaptırmamak lazım.