- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
pikolata78 Canım bunda nerde plesenta.. bebek + olan yerde solda görünüyor..Canım birde bu var 6 hafta 4 gün bir önceki attigim 7+2 idi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pikolata78 Canım bunda nerde plesenta.. bebek + olan yerde solda görünüyor..Canım birde bu var 6 hafta 4 gün bir önceki attigim 7+2 idi..
plasentayı göremedim canım. Kusura bakma. Bu kızının ki mi?pikolata78 Canım bunda nerde plesenta.. bebek + olan yerde solda görünüyor..
Evet canım..kızımın 6+4plasentayı göremedim canım. Kusura bakma. Bu kızının ki mi?
Bir de bu var canım..plasentayı göremedim canım. Kusura bakma. Bu kızının ki mi?
Evet ilk evladımız kız. Gönül ister bir kızımız var birde oğlumuz olsun. Ama rabbim ne verirse sağlıklı versin tabi kiGerçekten ilk hamileliğinde bebek ile plasenta uzak. Plasenta sağda. İlk bebeğin kız diye hatırlıyorum. Bu hamileliğinde plasenta solda. Teoriye göre erkekk. Hadi hayırlısı :)
Plasenta kesenin altını tamamen kaplamış gibi gördüm ben canımBir de bu var canım..
Yani sağda veya solda değil mi canim ..Plasenta kesenin altını tamamen kaplamış gibi gördüm ben canım
Ayırtedemedim canım.Yani sağda veya solda değil mi canim ..
Bize de bakabilir misiniz 7 haftalik
Eki Görüntüle 1716946
Kız gibi cnm.
Öğrendin mi cinsiyetini dlrsordn ramzi teorisi tahminin kendinde tuttu muRamzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
yok henüz kontrol günüm gelmedi . sabırla bekliyorum 26sında gidicem inşallah 15+3 oluyorum o zamana söylemiş olur heralde.Öğrendin mi cinsiyetini dlrsordn ramzi teorisi tahminin kendinde tuttu mu
Kendin için tahminin neydi canım ... Benim için bebegimin erkeğe benzediğini yazmıştım öyle hatırlıyorum senin yazdığını şeyler internette de var ve tahminin inşallah doğru gibi geliyo bana hayırlısı insallaaaahhyok henüz kontrol günüm gelmedi . sabırla bekliyorum 26sında gidicem inşallah 15+3 oluyorum o zamana söylemiş olur heralde.
Kendin için tahminin neydi canım ... Benim için bebegimin erkeğe benzediğini yazmıştım öyle hatırlıyorum senin yazdığını şeyler internette de var ve tahminin inşallah doğru gibi geliyo bana hayırlısı insallaaaahh