- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.501
Kizlar moralim cok bozuk dun kanam geldi apar topar dr gittik bebegin kalp atislarini duyduk dr 2gun istirat verdi eger 2 gun icerisinde kanamam gecmezse dr tehlikeli olabilicegini soyledi.bide dun benim normalde adetimin ilk baslangic gunu kanamamin bunla alakasi olabilir mi.ne olur kizlar benim icin cok dua edin iki gundur olu gibiyim.
canım inş kanaman durur ama şöyle bi durumda var kimi insan hamileyken adet olma zamanlarınıda kanaması oluyomuş senine olabilir . doktorun ilaç verdimi peki
bu topikte yazmıştım bi kere bi kız var pek sevmem kızı ama kararına çok saygı duymuştum diye anlatmıştım belki hatırlarsınız. 9 aylık yaşama umudu bile olmayan engelli bebeğini doğurmuştu. geçenlerde bi olay duydum çok üzüldüm. sizinle de paylaşayım. kız henüm 19 yaşında. 18 de evlendirmişler sevdiğiyle. kız bebeğini ölü doğum yapalı 3 ay olmuştu eşi de vefat etti 3 gün önce duyduk. ben cesaret edip te gidemedim başın sağolsun demeyeçok üzüldüm kızlar. eşim olmasa yanımda ben ne yaparım. nasıl yaşarım. Allah bana asla yaşatmasın onun yokluğunu.
Progeston 200mlg ilac verdi canim ins oyle birseydir yaaa ben fasulyeme cok alistim ona birsey olmasin dua eedermisin beni
m icin
bende iyiyim canım eve doğalgaz döşendi giremedim kaç gündür özledim hepinizi. kırım işler vardı ev eski olduğu için. ilk ay kilo alıp vermen önemli değil pek kilo alan olmuyo ilk aylarda canım. ben 3,5 ayımdan sonra kilo aldım .yarasın prensesine annesi oo isimler bile hazır desene güzel isim adıyla yaşasn cimcime annesi. inş. doktorunuz yanılmamıştır tatlım değişmez değer aylarda. benim arlık annelerinde değişenler oldu çünkü. hatta dün okudum erkek beklerken bebeğini. doktor bu seferki kontrolünde kız demiş
dualarım seninle canım merak etme
işte orası çok komk seastire. yaşadığım ilçede kaç kadın varsa kaynanam da dahil bu doktorun hastası. doktorun şöyle bi özelliği var 3. muayenede erkek bebeğini tam bi doğrulukla görüyormuş. erkek olmadığını görünce muhtemelen kız diyo adam. çok fazla hastası var ve çok deneyimli bi adam. o yüzden her hamilenin tercih sebebi oluyo adam. kız erkek farketmez hiç zaten seastire. rabbim sağlıklı versin. kocam kızı çok istiyormuş yeni yeni bi hevese geldi
Kizlar moralim cok bozuk dun kanam geldi apar topar dr gittik bebegin kalp atislarini duyduk dr 2gun istirat verdi eger 2 gun icerisinde kanamam gecmezse dr tehlikeli olabilicegini soyledi.bide dun benim normalde adetimin ilk baslangic gunu kanamamin bunla alakasi olabilir mi.ne olur kizlar benim icin cok dua edin iki gundur olu gibiyim.
Aysee lütfen panik yapma. Hemen diğer bebeğin geldi aklına anlıyorum seni ama lütfen miniğin için soğuk kanlı olmaya çalış. Uzanıp dinlen, hiç iş yapma. Zaman zaman olabiliyor sanırım bu tür kanamalar. Zaten ilaç vermiş doktor. Senin yapman gerekn güzelce dinlenmek. Dualarımız seninleKizlar moralim cok bozuk dun kanam geldi apar topar dr gittik bebegin kalp atislarini duyduk dr 2gun istirat verdi eger 2 gun icerisinde kanamam gecmezse dr tehlikeli olabilicegini soyledi.bide dun benim normalde adetimin ilk baslangic gunu kanamamin bunla alakasi olabilir mi.ne olur kizlar benim icin cok dua edin iki gundur olu gibiyim.
Herkesin imtihanı farklı işte. Allah eşlerimizi bize bağışlasın canım.bu topikte yazmıştım bi kere bi kız var pek sevmem kızı ama kararına çok saygı duymuştum diye anlatmıştım belki hatırlarsınız. 9 aylık yaşama umudu bile olmayan engelli bebeğini doğurmuştu. geçenlerde bi olay duydum çok üzüldüm. sizinle de paylaşayım. kız henüm 19 yaşında. 18 de evlendirmişler sevdiğiyle. kız bebeğini ölü doğum yapalı 3 ay olmuştu eşi de vefat etti 3 gün önce duyduk. ben cesaret edip te gidemedim başın sağolsun demeyeçok üzüldüm kızlar. eşim olmasa yanımda ben ne yaparım. nasıl yaşarım. Allah bana asla yaşatmasın onun yokluğunu.
canım benim kalp atışını duyunca benim doktorum bebeğin canlı doğma şansı %95 demişti. düşük tehdidi de çok azalıyor demişti. sen bol bol yat dinlen sadece tuvalete kalk canım. çok üzüldüm ayşe. inşallah sadece ufak bi kanamadır. bi şey olmaz Allahın izniyle. işten izin falan da al iyice dinlen canım benim
Aysee lütfen panik yapma. Hemen diğer bebeğin geldi aklına anlıyorum seni ama lütfen miniğin için soğuk kanlı olmaya çalış. Uzanıp dinlen, hiç iş yapma. Zaman zaman olabiliyor sanırım bu tür kanamalar. Zaten ilaç vermiş doktor. Senin yapman gerekn güzelce dinlenmek. Dualarımız seninle
Herkesin imtihanı farklı işte. Allah eşlerimizi bize bağışlasın canım.
İnns oyledir canim.esim isten cikmami soyluyor cok panik yapiyor belli etmesede.ins buda gecer.bu arada prensesimiz geliyormus cok mutlu oldummmmallah saglikli bir sekde kucagina almayida nasip etsin
cöspırıııııııımmmmmmmmmmmmmmm sen hamişmi olduuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnayyyyy nasıl sevindiğimi anlatamaaaammmm inan çoooook mutlu oldum.... Senin gönlün temiz arkadaşım rabbim seni üzmedi hemencecik gönderiverdi masum bebişiniii... Maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin.. bizlere ettiğin dualar için Allah razı olsun.... Bizde senin gibi hamileyimmm diye haykırırız burada inşallah... ...
hayaletcasper rabbım tamamına erdırsın ıns saglıkla kavus bebısıne
ınsallah rabbım kımseyı bekletmez gonderır bebıslerını
kımse umıtsızlıge kapılmasın benım arkadasımın babasının cocugun olmaz raporu bıle vardı ama 15 sene sonra 3 kızı oldu rabbım ol deyınce oluyor
ınsallah cabucak bekleyen herkese nasıp eder rabbım
tatlımm nasıl sevindim bilemezsin okurken gözlerim doldu çok tebrik ederim gel bi öpüyim seni canımRabbim kucaqına almayıda nasip etsin tatlım...tekrar tekrar tebrikler
HAYIRTLI OLSUN BEBEĞİN CANIM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.aynen bende senin gibi bebeğimin kalbi atmamıştı bunu da kalbi atama kadar belicem deedim doktora bile gitmiyorum şu an bi kaç haftaya atar inşallah kalbi.ne zaman atıyo akkaten bilgin var mı
Temiz yüreğinle yaptıgın duaları rabbım tabıkı duyacak cok tesekkurler canım hadı şimdi yap şu takvimide bakalım nasıl duracak merak ettim hadiiiiiiiiiiiiiii
casperim çok sevindim tatlım yaaa inş bu sefer ağlıklı ve sorunsuz bi hamilelik geçirirsin canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?