- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.281
kızlar çok muutluyum test aldım silik olarak ikinci çizgi çıktı. darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına inşallah:)hamileyim :)çok korkuyodum olmaz diye düşükten sonra
Abartma zuzummm sankı bır suru cocugun varda cınsıyet onemlıymıs gıbı konusuyon sacmalıyon canım bırak allah neyı nasıp ettıyse o olsun kız erkek farkedermı bızım ıcın lutfen saglıklı olması ıcın dua edelım kucaklarımıza alalım emzırelım ben dogana kadar ogrenmek ıstemıyorum mesela zaten mavı pembe kıyafetler demode oldu farklı renkler alacam tabi allah nasıp ederse sende rıca ederım sakın ol önce sağlık....
oyyy zuzum yaa, inşallah çabuk geçer kusmaların.
bu arada sana bişey sorcam bizim dr bayram iznine ayrıldı mı bilgin var mı? şimdi benim cuma günü adetin 3.günü oluyor, gitmem gereken gün. inşallah h.hanededir ya.
merhaba hanımlar, uzun süre yoktum özledim sizi. seastre oğlun olacakmış ne mutlu sana rabbim hayırlı uzun ömür versin. benim de kızım olacak inşallah ve ben hala isim bulamadımlütfen bana yardım edin neoluuuurr!!! Rabbim isteyen herkeze sağlıklı bebeler versin inşallah. isim tavsiyelerinizi bekliyorum
maalesef korktugum basima geldi kizlar. bugunku doktor teshisi dogruladi. zor bi surec beni bekliyor. bi sure buralarda olmam kendimi toplamaya ihtiyacim var. dagilmis durumdayim.
kendinize dikkat edin saglicakla kalin.
kızlarrrcok mutzuzum dün hastalanmam gerekıyordu olmadımbu sabah test yapacktım kalktım hala olmamışım regl test yaptım ılk ıdrarla peçeteyle sılerken bıde bı bkatım kırmızılarrrr (((( geldı ve kesıldı:S amatestı yaptığımla kaldımmm oda tek çizgiii offf ne dıosunuz yanı olmadımı bu ayyy?????????????://
Olmamış canım malesef ama napıyoruz durmak yok yola devam ediyoruz ateşli gecelere merhabalaaaaaaaaaaarr
Bu arada benden sana bir abla tavsiyesi malum 42 yaşındayım sakın bu ay kafana takma at yani ilişkiye girerken bebek olacakmıi gibi yapma canın istiyormuş gibi tamamen kafanı uçmaya odakla olursa olur olmazsa boşver düşüncesiyle kocanla birlikte ol bak ay sonu çift çizgiyi görmezsen ahada burdayım ne dersen de bana ama tamamen beyninden atmalısın
eceli bu senin ilk bebeğin mi? Allah uzun ömürler versin inşallah sana eşine bebeğine:) ben de dün doktora gittim. 5 cm olmuş bebeğim 11+2 dedi doktorum sat la uyumlu gidiyor ve çok sağlıklı bi bebek dedi. kalbi 17*0 atıyor yavrumun. ilk kez gördüm hareket ettiğini. çok güzel bi duygu. kalp atışından bile daha güzel. artık aramızda bi bağ var. onu gördüm çünkü. inşallah sen ben tüm isteyen kadınlar tadar anneliği en hayırlı zamanında
maşallah canım bebeğine. eğer erkekse yakında hareketlerini hissetmeyede başlarsın işte ozaman o bağ dahada kuvvetlenecek
seastire çok güzel bi duygu anneliği hissetmek bile. artık anneyim diyebiliyorum. bağlanmak istemedim ilk önce. veren allah alırsa çok yıkılmak istemedim.ama artık o benim yavrum diyorum. doktor bi de espiri yaptı babasının kopyası bu çocuk diye:) tek dileğim sağlıklı doğsun hayırlı ömürlü olsun inşallah hepimizin yavrusu
benim doktorumda çok efendi bi duruşu var dedi oğluşuma teyzesi. bidahaki gittiğimde yüzünü çok net görücekmişim sabırsızlıkla 1 ayın geçmesini bekliyorum
ben yüzünü net görmedim ama doktor burnu yüzü aynı baba çok mu izledin eşini ne yaptın dedi:)benimki ultrasonu görünce poz verdi bana. sağ elini sıkıp açtı. doktor merhaba anne diyo sana diye espri patlattı. yüzünü görmeye gidince video da iste bence. benimki yaptı verdi izleyip duruyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?