- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.261
gulceonur dün yazdım ama görmedin sanırım hamilemisin diye çok sevindim canım gerçektenallah inş kucağına almayıda nasip eder
kusura bakma görmemişim ya çok sağol Allah razı olsun inşallah hepimizinkini nasip etsin.ara ara kontrl edip gidiyorum bi tane daha çocuğum var da o yüzden gözden kaçmıştır
selam kızlar günaydın zuzu kaçıncı haftada başladı kusmaların ben çok iyiyimsadece miğdem bulanıyor birde birşey sorucam kalp atışlarını duydunuzmu biz pazar duyucaz allah nasip ederse ????
selam kızlar günaydın zuzu kaçıncı haftada başladı kusmaların ben çok iyiyimsadece miğdem bulanıyor birde birşey sorucam kalp atışlarını duydunuzmu biz pazar duyucaz allah nasip ederse ????
kızlar çok muutluyum test aldım silik olarak ikinci çizgi çıktı. darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına inşallah:)hamileyim :)çok korkuyodum olmaz diye düşükten sonra
Canimm gozun aydin darisi tum isteyenlerin basina. Cook sevindim aylarca beklemedigin icin cok sanslisin... Umarim kusmadan gecer benim dunya basima yikildi diyebilirimm... Kusmalarim cok yogunlasti kafami kalediramiyorum aklima gelmezdi boyle bir hamilelik gecirwcegim kissmet bunada sukur...
Merhaba canim ben. 6+1ken kalp atisini duydum sansliyim sanirim bqana erken geldi beklemiyordum onu... Kusmalarimda 1 haftadir cook yogunlasti uyku kusma tek problemim bu ama uyetiyor inan... Cok guzel bi duygu olmasinin yani sira beni en cok mutlu eden kalp atisi duyulan bebegin saglikli dog,a ihtimali yukseliyor yani dusuk tehdidi biraz daha dusuyor... Herkese hayirli hamislikler diliyorum...
zuzummm canım yaaa demek seninde başladı Alllahım yardımcın olsun ben çok iyi anlıyorum seni. inş senin çabucak geçer benim 4,5 aydan sonra geçmişti senin bu kadar uzun sürmesin tatlım yaa
Balimm yaa sorma.. Dolabi aciyorum kusuyorum,vc ye gidiyorum kusuyorum dis fircalamak hayal olacak kanimca... Cokta uzun surmus yaa. Ins o kdr uzamaz... Suanda gectimi? Bu arada cinsiyeti ne zaman gormustn?
tatlım bi hap var o biraz fayda ediyo istiyosan adını söyleyebilirim onun sayesinde gözümü açıyodum ben. 12+4te ikili için gittiğimizde ben aa bu erkek dedim doktor güldü nerden anladın dedi bende çıkıntı var bacak arasında dedim oda o göbek kordonu dedi söylemedi daha küçük 18. haftada söylicem dedi bende ertesi günü başka doktora gittim o erkek bu bebek dedi. canım. .
Ayy darisi basima bende dr gittigimde 9 haftalik olcam ins.ve baslar ufaktan testlerim. Ben kemik olcumunde hemen anladiklarini dusunuyorum kemik yapilari cinsiyete gore degisiyo cunku... Umarim. Dr hemen soler. Yada kemik olcumu yapan soler'
canım çok sevindim gözün aydınnn
Merhaba canim ben. 6+1ken kalp atisini duydum sansliyim sanirim bqana erken geldi beklemiyordum onu... Kusmalarimda 1 haftadir cook yogunlasti uyku kusma tek problemim bu ama uyetiyor inan... Cok guzel bi duygu olmasinin yani sira beni en cok mutlu eden kalp atisi duyulan bebegin saglikli dog,a ihtimali yukseliyor yani dusuk tehdidi biraz daha dusuyor... Herkese hayirli hamislikler diliyorum...
maalesef korktugum basima geldi kizlar. bugunku doktor teshisi dogruladi. zor bi surec beni bekliyor. bi sure buralarda olmam kendimi toplamaya ihtiyacim var. dagilmis durumdayim.
kendinize dikkat edin saglicakla kalin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?