- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.201
kızlar bende başından beri sizleri takip ediyorum hepimiz inşallah bebk sahibi oluruz bende artık ciddi ciddi bu ay hamile kalmak istiyorum arkadaşımı kaç aydır pohpohladım yap yap bir dene filan diye ve ilk dnemede hamile kaldı maaşallah diyeyim benim sorunum şu bu gunlerde yumurtlama olması lazım gununu pek kestirememkle birlikte belirtileri hissettim sağ kasığımda ağrı batma hissi hatta karnıma doğru yayılan bir ağrı ara ara solada ağrı vurduyor hafif beyz akıntı çok az ıslaklık var ama gerisi yok gelmedi hatta çamaşırım öncekilere göre daha temiz yınede bu ayı değerlendırdım ve hala devam ediyorum 1 gün arayla acaba ben yumurtlamadımmı yada bu ay olmucakmı çunku her kadın her ay yumurtlucak diye bir şey yokmuş yada hamile filanmı kaldım ki imksnsız bence bu arada göğüslerimdede ağrı sızı vardı şimdi cok fazla yok batımada 14 gun kaldı sizce geçmi yumurta olucak yada erkenmi yumurtladım
çok teşekkür ederim pembişimHayırlı haberlerını beklıyoruz balımmm Allaha Emanetsınn
bacılarım nassınızz...
ben şu an daha iyyim dünkü ağlama krizlerini bi nebze atlattım sayılır. ama midem fena çıkartıyorum...
2 gün rapor aldım. evde dinleniyorum. valla canım kimseyi görmek kimseya menam anlatmak istemiyo. şu an için bir siz bi de kocam olsun yeter. sora belki çarşıya çıkarım, bayram için eksiğim çok evde. alışveriş yaparım.
ecelimmmmmsağol bitanem. ay o halde güldürdün beni kısss. dualarınıza gerçekten ihtiyacım var... umarım kuzeninin aklına uyar benimkisi de üzmez annesini..
vayyy bizim ateşli hatunnn burdaymışşşcanım iyi haberlerle dönmüşsün.. allahh sana da bebişine de sağlık versin, dikkat et kendine.
umarım o mucizeyi ben de yaşarım cuma günü..
erginsenacım inşallah tutunma, yerlşeşme kanamasıdır. aman diyim panik yapma...( panik yapma diyene bak :18: ) kendine de dikkat et..
kan tahllili sonucunu da haber ver bize...
şimdilik bu kadar kızlar... azcık evi toplayım.. sora alışveriş.. öpüyorum hepinizi...
Canim tebriklerrrr darisi basima... Kim bilir benimki ne kdr kucukture on gun sonra ancqa duyarim sesnini ama oplsun yarin gormeye gitcem bakalim neler isitcez dr hanimdan. Ayy o kdr mutlu oldum kiii anlatsana nasi bisiydii:-D
aramıza hosgeldın canım adet duzenın nasıl bılmıyorum ama bunlar yumurtlama belırtılerı gıbı geldı bana Allah hayırlısını versın tatlım
bacılarım nassınızz...
ben şu an daha iyyim dünkü ağlama krizlerini bi nebze atlattım sayılır. ama midem fena çıkartıyorum...
2 gün rapor aldım. evde dinleniyorum. valla canım kimseyi görmek kimseya menam anlatmak istemiyo. şu an için bir siz bi de kocam olsun yeter. sora belki çarşıya çıkarım, bayram için eksiğim çok evde. alışveriş yaparım.
ecelimmmmmsağol bitanem. ay o halde güldürdün beni kısss. dualarınıza gerçekten ihtiyacım var... umarım kuzeninin aklına uyar benimkisi de üzmez annesini..
vayyy bizim ateşli hatunnn burdaymışşşcanım iyi haberlerle dönmüşsün.. allahh sana da bebişine de sağlık versin, dikkat et kendine.
umarım o mucizeyi ben de yaşarım cuma günü..
erginsenacım inşallah tutunma, yerlşeşme kanamasıdır. aman diyim panik yapma...( panik yapma diyene bak :18: ) kendine de dikkat et..
kan tahllili sonucunu da haber ver bize...
şimdilik bu kadar kızlar... azcık evi toplayım.. sora alışveriş.. öpüyorum hepinizi...
Bu kadar şey psikolojik miymişkızlar merhaba...
şimdi sonuçları aldım merakta kalmayın diye geldim....çok işim var akşama yola çıkıcaz..tekrar giremem..
bebek yok arkadaşlar ama başka bir sorunda yok....herşeyim normal çıkmış...ama normalde bnm kan deqerim 0.02 çıkardı şimdi 1.2 ye yükselmiş... bana bu olanlar neyin nesi dedim psikolojiktir dedilekelenmede psikolojik heralde reqlime 6 gün var bakalım gelişmeler ne göstericek..
hepinizi öpüyorum umarım tatilden döndüqümde herkesten güzel haberler alırım.. herkesin RAMAZ-I ŞERİF BAYRAMI MÜBAREK OLSUN arkadaşlar herkese iyi bayramlarr
Bu kadar şey psikolojik miymiş
Allah'tan sağlık sorunun yok. Acilen sakinleştirici çaylar iç, bol dua et.
Hala şaşkınım
İyi bayramlar
Ayy öbür topıkten kopyaladım kızlar ALLAHın mucızesıne bakın hele
Bu kadar şey psikolojik miymiş
Allah'tan sağlık sorunun yok. Acilen sakinleştirici çaylar iç, bol dua et.
Hala şaşkınım
İyi bayramlar
arkadaşalar psikoloji öyle bişeydirki insanı hasta değilken hasta eder,yataklara düşürür,mesala ben 10 aydır hamilelikle ilgili tüm belirtileri yaşadım,hemde her ay ayrı ayrı belirtiler,her seferinde negatif sonuc tabi,artık en sonunda iki günde bir başım şiddetli ağrımaya başladı,baktım ben iki günde bir yataklara düşüp ağlıyorum,dedim böyle olmaz,hemen toparlamam lazım,arkadaşlarımında destegıyle tabıkı..tatilde tüm şikayetler bitti,bebek olmadı ama napalım artık dünyanın sonu değil diye düşünmeye başlasam iyi olacak..?gerçi siz şimdi uyuyosunuz,ben niye uyumadım anlatayım,geçen ay kaynımın düğünü vardı,bu ay eltim hamile...işte bu yüzden uyumadım..hayırlısı Rabbim..
ayyy ben hala şoktayım.bugün yine gidip dinlesemmi ki kalbini
allahım çok güzel birşey.allah inş bu duyguyu herkese yaşatır.tezx zamndaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?