Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Erginsena kese görünmese bile kanamana bakarak bir şey söyleyebilir. Haklısın o da kan testi isteyecek. Keşke dün acile gitseydin. Durup dururken kanam olması normal değil ki. Zaten bu kadar baş dönmen olması hiiç normal değil. Bebek olsa bile en fazla bir aylıktır, olur mu bu kadar belirti?

Bak ben de o kadar pıhtılı regl olmama felaket acı çekmeme rağmen ilk günler doktora gitmedim. Annemlerde kalıyordum eşim şehir dışındaydı. Gece gece yaşlı insanlara sıkıntı olur diye ağlaya inleye çektim. İlaçla falan geçiştirdim. Hİç düşük ihtimali falan gelmedi aklıma.Doktora gidince bile düşük ihtimalini hiç kondurmadım kendime.SOnra anlıyor insan hanyayı konyayı ama geç kalmış oluyor

Seni telaşa sokmak istemem ama endişeleniyorum ben senin için

günaydın kızlarrr senacım telaş yapma hemen tatlım. ayşecim çok sevindim canım yerim ben o minnak yeğenimi

Canimmm nasilsin masallah san 21 haftalik olmus darisi hepimizin basina... Osledim kiss seni. Senin kasinti ne oldu? Ilac falan kullandinmi? Benimde bir gun var diger gun yok bol bol su iciyorumm

canım beni düşündüqün için çok teşekkür ederim
ama en azından şuan için herhangi bir kanama yok..sahurda sadece açık kahve bir leke geldi..devamı yok..sanırım sonucu alana kadar bekeleyebilirim cnm...

oyy tatlım benım Aminnnn kızlar dun geceden berı mıdem kotu bu gun de oyle adet gelene kadar artıkk....

Canimmm nasilsin masallah san 21 haftalik olmus darisi hepimizin basina... Osledim kiss seni. Senin kasinti ne oldu? Ilac falan kullandinmi? Benimde bir gun var diger gun yok bol bol su iciyorumm

evet teyzesi büyüyoruz artık. darısı sana sende bi bakmışsın büyümüş senin minikler. dün doktora gittim krem bide tek kullanımlık fitil verdi tatlım inş geçer. bende özledim kadir gecesi mesaj atmışsın misafirim vardı görmedim kusura bakma

zuzum sende güzel haberlerle gel kuzumm. kelimelere sığmaz o sesi duymanın mutluluğu harika bişay yaaa

Aminnn insallah cok isterim gercekten ama daha zamanim var sabirla bekliyorium ve hep pozitife kanalize oluyorum. Gerisi rabbimin bilecegi istir. Simdi otobusteyim evime donuyorum kocami cok ama cok ozledim,yarin dr gidices gorumcemde gelip gormek istedi bende kalicaklar ev dandiniymis gidip bi guzel ceki duzen verip yemek yapcam annemde yardim eder kendimi yormadan bu gunude eevireyim. Maksat gunu kurtarmak

Ooo bayramda soran sorana olur artık. Ben le aynı zamanlarda evlenenler hamile. Eltim ikinciye hamile. Bir sürü muhabbet döner. "artık çocuk düşünün" diyor herkes iyi niyetle ama ben dönüp "düşünmekle olmuyor işte, bak bekleyip duruyorum" diyemiyorum onun yerine "evet düşünmeye başladık" diyebiliyorum.

Sen daha yeniymişsin ben evleneli 10 ay oldu canım. Yıl olacak. Beklenti daha çok oluyor haliyle. Bir de akrabalarımda elini değsen 3 kadından biri hamile.Öyle olunca karşılaştırma da çok oluyor.Kv.nin bir komşusu var önce korunmuş şimdi de olmuyormuş tedaviye başlamış, sürekli bana onu örnek veriyor. Onu pek sallamıyorum da birçok kişi aynı şeyleri söyleyince daral geliyor

Kanama yoksa iyi. Bence bebek yerleşiyorr

bende dün geceki lekelenmeyi gördükten sonra hep kabus gördüm

:S bılınc altı oyunları uff ben son 2 gecedır gormuyorum hep ruyalarımda bebek bebek
gecen Ruyamda ısteyım sınıfta ogrencıler var bı ogretmen dogum yaptı kızı oldu bı de yanında erkek bı bebek var mutlu mutlu yuvarlanıyorlar kadına kız senın mı dedım evet dedı e bu erkek bebek kımın dedım sustu sonra bılmem dedı bılınc atlı olayı yok muuuuu

çok yorma sakın kendini ilk 3 ay çok önemli dikkat et kendine

Kalpler bir olsun sekeerim nolcak beaa;-) ben biliyordum zaten. Bak belki benim dr verir enfeksiyon icin bisey cok bunaltmiyor beni ama kotuyede gitmesin yani... Dr muhtemel dogumu ne zaman soyluyor tatlim? Daha erken mi hani sorsam ayip mi olur

hayırlısı neyse o olsun tatlım..ben RABBİME bıraktım herşeyi..hayırlı olan neyse onu nasip etsin bana...

canım inşallah öbür bebek saba bir müjdedir..nasıl yorarsak öyle olurmuş..Rabbim hayırlara çıkarsın inaşallhh..

Kalpler bir olsun sekeerim nolcak beaa;-) ben biliyordum zaten. Bak belki benim dr verir enfeksiyon icin bisey cok bunaltmiyor beni ama kotuyede gitmesin yani... Dr muhtemel dogumu ne zaman soyluyor tatlim? Daha erken mi hani sorsam ayip mi olur

söyle tatlım versin ilaç zarar verebiliyomuş çünkü bebeğe ihmal etme sakın. doktorun söylemesi lazım muhtemel doğuum tarihini söylemezsede sen sor söylesin benim hemen söylemişti

kızlar tatil için alışveriş yapmam lazım kızımla beraber çıkıyım yavaş yavaş gidip geliyim..sonucu alınca yazarım..kendinize iyi bakın..

Hamilelik Belirtilerine Göre Cinsiyet Tahmini , Bebeğim Erkek mi Kız mı

Bebeği olacağını öğrenen çiftlerin en fazla merak ettiği konu hepimizinde tahmin edeceği gibi cinsiyettir. Acaba bebeğimiz kız mı olacak yoksa erkek mi? Bu soruya kesin bir cevap vermek gerçekten çok güç fakat bir takım ipuçları bebeğinizin cinsiyeti hakkında size fikir verebilir. Hamilelik dönemindeki belirtilerden yola çıkarak bebeğinizin cinsiyetini belirlemenizi sağlayacak ipuçlarını sunalım. Tekrar hatırlatmakta yarar var bu belirtiler sonucunda hayal kırıklığına uğramamak için kendinizi emin oluncaya kadar bebeğinizin cinsiyetine alıştırmayın.Bizim sunduğumuz bazı belirtilerin cinsiyet belirlemede fazla görülmesidir.

Erkek bebeği olacak bayanlarda görülen belirtiler:

- Hamileliğin ilk dönemlerinde pek bir sorun ve hastalıkla karşılaşmazsınız.

-Süt ve süt ürünlerine özellikle peynir,yoğurt gibi yiyecekleri aş erersiniz. Bu yiyecekleri çokça tüketirsiniz.

-Ekşi ve tuzlu yiyecekler özellikle et tüketme isteğiniz daha fazla olur.

-İdrarda renk koyulaşması görülür.

-Karnınızın ön ve üst kısmında bebek bulunur. Bu bölge daha fazla belirginleşir.

-Bebeğin kalp atış hızı erkek bebklerde 140 tan azdır.

-Erkek bebek hamileliklerinde ayak bölgesi daha fazla üşür. Souğa daha fazla duyarlıdır.

-Erkek bebek hamileliklerinde anne adayı daha fazla çekici ve güzel olur.

-Vücuttaki özellikle bacaklardaki tüyler daha çabuk uzamaktadır.

-İlk dönemlerde mide bulantısı gibi sorunlarla karşılaşmazsınız.

Kız bebeği olacak bayanlarda görülen belirtiler:

- Hamileliğin ilk dönemleri kız bebeklerde daha sıkıntılıdır. Hastalıklarla karşılaşırsınız.

-Mide bulantısı gibi sorunlar kız bebek hamileliklerinde daha fazla görülür.

-Saçlarda kırmızı renkli lekeler oluşur.

-Bu dönemde tatlı yiyecekler ve meyve istediğ daha fazla olur. Bu gibi yiyeceklere aş erersiniz.

-Kız bebeğe hamile olan bayanlar güzelliğini kızına verdikleri için bu dönemde biraz daha çirkin görülürler. ( Ne yazıkki !)

-İdar bu dönemde epeyce koyulaşır.

- Bebeğin kalp atış hızı 140 civarında seyreder.

-Karın yerine basen ve popo bölgesinde kilo artışı olur. Çünkü kız bebekler karnınızın aşağı bölgesine yerleşir.

-Sol göğüs biraz daha büyük olur.

inanmayın bunlara kızlar bende tutmadı

bacılarım nassınızz...
ben şu an daha iyyim dünkü ağlama krizlerini bi nebze atlattım sayılır. ama midem fena çıkartıyorum...
2 gün rapor aldım. evde dinleniyorum. valla canım kimseyi görmek kimseya menam anlatmak istemiyo. şu an için bir siz bi de kocam olsun yeter. sora belki çarşıya çıkarım, bayram için eksiğim çok evde. alışveriş yaparım.

ecelimmmmm sağol bitanem. ay o halde güldürdün beni kısss. dualarınıza gerçekten ihtiyacım var... umarım kuzeninin aklına uyar benimkisi de üzmez annesini..

vayyy bizim ateşli hatunnn burdaymışşş canım iyi haberlerle dönmüşsün.. allahh sana da bebişine de sağlık versin, dikkat et kendine.
umarım o mucizeyi ben de yaşarım cuma günü..

erginsenacım inşallah tutunma, yerlşeşme kanamasıdır. aman diyim panik yapma...( panik yapma diyene bak :18: ) kendine de dikkat et..
kan tahllili sonucunu da haber ver bize...

şimdilik bu kadar kızlar... azcık evi toplayım.. sora alışveriş.. öpüyorum hepinizi...

kızlar bende başından beri sizleri takip ediyorum hepimiz inşallah bebk sahibi oluruz bende artık ciddi ciddi bu ay hamile kalmak istiyorum arkadaşımı kaç aydır pohpohladım yap yap bir dene filan diye ve ilk dnemede hamile kaldı maaşallah diyeyim benim sorunum şu bu gunlerde yumurtlama olması lazım gununu pek kestirememkle birlikte belirtileri hissettim sağ kasığımda ağrı batma hissi hatta karnıma doğru yayılan bir ağrı ara ara solada ağrı vurduyor hafif beyz akıntı çok az ıslaklık var ama gerisi yok gelmedi hatta çamaşırım öncekilere göre daha temiz yınede bu ayı değerlendırdım ve hala devam ediyorum 1 gün arayla acaba ben yumurtlamadımmı yada bu ay olmucakmı çunku her kadın her ay yumurtlucak diye bir şey yokmuş yada hamile filanmı kaldım ki imksnsız bence bu arada göğüslerimdede ağrı sızı vardı şimdi cok fazla yok batımada 14 gun kaldı sizce geçmi yumurta olucak yada erkenmi yumurtladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…