Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

pembemasal

Ya nasip de RABBİNE bırak
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
2.071
1
106
- Yurtdışı
Merhaba kızlar ayın sonuna dogru gelıyoruz ve umudunu ağustosta arıyanlar burda bol bol Hamileyimmmm diyelim

Bismillahirrahmanirrahim Temmuz Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

AĞUSTOS LİSTESİ

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

Pembemasal, canım kırmızılar gelmiş ama bu sefer ilaç vs gecikme olmadan gelmiş, sevindim buna. demek ki düzelmeye başladı bişeyler, bebişin de gelmesi yakındır demekki:) İnşallah da ağustos ayında alırız bu güzel haberi.. Beni biliyorsun zaten ağustosa kalanlardanım ben de.. 5 ağustos bat tarihim. İnşallah ramazan bereketi bize de vurur..

ayy canım benımmm umarım evet cok sevındım ılacsız gelmesıne bu da adım adım yaklasıyorum demek:) canım benım ya eklyım hemen lısteye ama sen de topıgı sensız bırakma ac arada optum

Bu güzel duana tüm içtenliğimle AMİİİNNNNNNN DİYORUMMM

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Bismillahirrahmanirrahim ağustos lıstesı

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Banu_K 5 ağustos

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Banu_K 5 ağustos

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Banu_K 5 ağustos

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Banu_K 5 ağustos

Üzülme der MEVLANA ve devam eder;Kızma kimseye yaptıklarından dolayı,aksine teşekkür et ihanet edenlere,sadakati öğrettikleri için.Minnet duy yalancılara,doğrunun farkına varmanı sağladıkları için.Mutsuz edenlere dua et,mutluluğu daha derin hissettirdikleri için.Herkesi sev yaşamına anlam kattıkları için.Hayat bu yüzden daha güzel,SİYAHLAR BEYAZI FARKETTİRDİĞİ İÇİN...Ağustos hayırlı uğurlu olsun CANLARIM...

IYI KI VARSINN canım benım bol bol dualarında gecsız ısmımız

PEMBEee benim bat
16 Ağustos benide ekle canimmmm Malesef umutlarım Temmuz icin söndü Allahım nasip eder inş bu ay
Bu ay hiç umursamiycam valla gecen ay cok dinledim kendimi
Kizlarrrrrr sizde durumlar nasil yeni haber varmi ??¿

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Banu_K 5 ağustos

Meyra_nur 2 ağustos

Juliaa 16 ağustos

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Banu_K 5 ağustos

Meyra_nur 2 ağustos

Juliaa 16 ağustos

RomaRoma 8 ağustos

Taliha 10 ağustos

Pembemasal canım inşallah sen ve benim gibi bebek isteyen harkes hayırlısıyla bebeklerine kavuşur.
Bu ramazan bereketini minik yavrularla daha çok hissettirsin inşallah

Allahım inşallah bebek bekleyen isteyen herkese bu duyguyu yaşatır. inşallah bu ay en güzel haberleri alırız sizlerden. dualarımız sizinle arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…