- Konu Sahibi pembemasal
-
Pembemasal, canım kırmızılar gelmiş ama bu sefer ilaç vs gecikme olmadan gelmiş, sevindim buna. demek ki düzelmeye başladı bişeyler, bebişin de gelmesi yakındır demekki:) İnşallah da ağustos ayında alırız bu güzel haberi.. Beni biliyorsun zaten ağustosa kalanlardanım ben de.. 5 ağustos bat tarihim. İnşallah ramazan bereketi bize de vurur..
Bu güzel duana tüm içtenliğimle AMİİİNNNNNNN DİYORUMMMMerhaba kızlar ayın sonuna dogru gelıyoruz ve umudunu ağustosta arıyanlar burda bol bol Hamileyimmmm diyelim
Bismillahirrahmanirrahim Temmuz Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN
"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
Üzülme der MEVLANA ve devam eder;Kızma kimseye yaptıklarından dolayı,aksine teşekkür et ihanet edenlere,sadakati öğrettikleri için.Minnet duy yalancılara,doğrunun farkına varmanı sağladıkları için.Mutsuz edenlere dua et,mutluluğu daha derin hissettirdikleri için.Herkesi sev yaşamına anlam kattıkları için.Hayat bu yüzden daha güzel,SİYAHLAR BEYAZI FARKETTİRDİĞİ İÇİN...Ağustos hayırlı uğurlu olsun CANLARIM...
amin
Allah razı olsun inşallah bebişlerimiz gelir
merhaba bende varım :) 8 ağustos :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?