• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

kızlar şuan elim ayaqım titriyor klavyeye zor dokunuyorum..kahverengi lekeler gelmeye başladı sanırım hamileyim ve düşük yapıyorum günüme daha 6 gün var :14::14::14:sahura kalkmıştım wcye gittim kaqıda kahverengi leke sürülmüş moralim bozuldu ve direk başıma aqrı girdi üzüntüden... baş dönmesinden ayaqa kalkamıyorum belim kasıklarım çok feci aqrıyor..bu akşamda yola gidicez dışarda birsürü işim ver evdede öyle..yatıp dinlenme gibi bir lüksüm yok..tahlil sonucuda taaa 3te belli olucak... kesin hamileyim ve düşük yapıyorumm :14::14::14::14::14::14::14::14:

Aaa bende tecrubeli anne adayi olrak soguk kanli bilirdim seni bu siddet bu panik... Kendine gel oncelikle,kan sonucu almadan bu ne pesin hukum bole. Benim basimada aynisi geldi ama bhcg de cikmisti. Deger... Beynin bunu cok istedigi icin vucudun tepki veriyo artik bende yasadim cok sukur atlattim. Regl bu erken gelebilir,sancili olur olurda olur. Hic cocugun olmasa,17 yasinda olsan anlicam panigini bu konuda sana destek yok zuzudan:-P yaa biz napalim hemencik dagitalim ortaligi o zmn minnacik biseyde,bu tecrubesizlik ve bebek askiyla...

kızlar şuan elim ayaqım titriyor klavyeye zor dokunuyorum..kahverengi lekeler gelmeye başladı sanırım hamileyim ve düşük yapıyorum günüme daha 6 gün var :14::14::14:sahura kalkmıştım wcye gittim kaqıda kahverengi leke sürülmüş moralim bozuldu ve direk başıma aqrı girdi üzüntüden... baş dönmesinden ayaqa kalkamıyorum belim kasıklarım çok feci aqrıyor..bu akşamda yola gidicez dışarda birsürü işim ver evdede öyle..yatıp dinlenme gibi bir lüksüm yok..tahlil sonucuda taaa 3te belli olucak... kesin hamileyim ve düşük yapıyorumm :14::14::14::14::14::14::14::14:

dur canım hemen panik yapma stres etme.sen gebelik testi yaptınmı.ne oldu kan sonucun.allahım inş hamilesindir.allah kucağına sağsalim almayı nasip eder inşşşşşşşşşşşşşşşşş

kizlar merhaba kendimi hic iyi hissetmiyorum. bu sabah doktor randevum vardi.
ultrasonda bebegimi goremedik. gebelik kesesi ve york kesesi vardi ama embriyo yok dedi doktor.
iki ihtimalden bahsetti ya gec dollenme ya da bos gebelik. bir hafta sonraya gun verdi. tekrar muayene icin.
ne yapacagimi bilemiyorum. psikolojim alt ust.
dua etmekten baska carem yok. goz yaslarimi tutamiyorum. bir haftayi bayrami nasil gecircem bilemiyorum.

canım benim sakın korkma eç döllenmedir o.kese ve york kesesi olupta bebek nasıl olmaz bence sen cumayı bekle.o zaman herşey netleşir.sende bir ohhhh çekrsin

günaydınnn kızlar.dün dr. dönüşü bilgisayarı açamadım.çok yorgundum çünki.kızlarrr ben bebeğimi gördüm minicikti.kalp atışını dinledim.yavrum o minicik bedende kalp sesini duymak allahın mucizesi dedim.benim bebeğim daha yeni 6 haftaya girmiş kızlar.daha çok küçükmüş.o zaman bu bebek 8 temmuzda ateşli bir gecenin meyvesiii bence:17:

canım dur bı hemen tehsız koymaa olece bıl lekedır belkı bebıs varsa ıyıdır bekle bı sonucları al da bızlerede haber ver canım Allaha emanetsın
pembişim inşallah hayırlı bir sonuç çıkar..bebiş yoksada inşallah bende iyiyimdir..şu son zamanlarda yaşadıqım şeyleri daha önce hiç yaşamadım...bukadar tedirgin olmam bu yüzden...
Aaa bende tecrubeli anne adayi olrak soguk kanli bilirdim seni bu siddet bu panik... Kendine gel oncelikle,kan sonucu almadan bu ne pesin hukum bole. Benim basimada aynisi geldi ama bhcg de cikmisti. Deger... Beynin bunu cok istedigi icin vucudun tepki veriyo artik bende yasadim cok sukur atlattim. Regl bu erken gelebilir,sancili olur olurda olur. Hic cocugun olmasa,17 yasinda olsan anlicam panigini bu konuda sana destek yok zuzudan:-P yaa biz napalim hemencik dagitalim ortaligi o zmn minnacik biseyde,bu tecrubesizlik ve bebek askiyla...
öncelikle son 2-3 aydır bebek fikrinden oldukça uzaktım...son 1-2 haftadır tekrar düşünmeye başladım...çok istediqim için vücudun tepki vermesi bu durumda mümkün deqil...he belki bebiş yoktur ama bütün bunların başka bir nedeni vardır..
tecrübe meselesine gelince;bebeqimi kaybetme korkusunun ne yaşla nede daha önce bebek sahibi olmayla nede tecrübeyle ilgisi var... Allah kimseye yaşatmasın düşüncesi bile deli ediyor...gece yarısı o lekeleri birden görünce haddinden fazla panik yapmış olabilirim...önce hamile olup olmadıqımın ortaya çıkması gerekiyor biliyorum ama gecenin o saatinde aklıma başka bişey gelmedi ve çok korktum..destek falan yok demişsin çok teşekkür ederim..
dur canım hemen panik yapma stres etme.sen gebelik testi yaptınmı.ne oldu kan sonucun.allahım inş hamilesindir.allah kucağına sağsalim almayı nasip eder inşşşşşşşşşşşşşşşşş

aysem 2 hafta önce yapmıştım gebelik testi negatifti cnm...dün kan verdim ama hamiş olduqumu düşünerek deqil şeker falan yükseldi düşüncesiyle...çok başım dönüyordu şekere verdim...başım dönüyor deyince doktor bhcqyede bakılsın dedi...günüme daha 6 gün var bebiş olsa bile çıkıcanı sanmıyorum..hayırlısı bakalım bugün 3te alıcam cnm..

günaydın kızlar CUMANIZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR herkesin duası makbul günahları affolsun..bebiş isteyenlere ve hamiş arkadaşlarıma Rabbim hayırlı ve saqlıklı bebişler nasip etsin inşallah..Rabbim kimsenin gözünü yollarda koymasın..amin...

pembişim inşallah hayırlı bir sonuç çıkar..bebiş yoksada inşallah bende iyiyimdir..şu son zamanlarda yaşadıqım şeyleri daha önce hiç yaşamadım...bukadar tedirgin olmam bu yüzden...

öncelikle son 2-3 aydır bebek fikrinden oldukça uzaktım...son 1-2 haftadır tekrar düşünmeye başladım...çok istediqim için vücudun tepki vermesi bu durumda mümkün deqil...he belki bebiş yoktur ama bütün bunların başka bir nedeni vardır..
tecrübe meselesine gelince;bebeqimi kaybetme korkusunun ne yaşla nede daha önce bebek sahibi olmayla nede tecrübeyle ilgisi var... Allah kimseye yaşatmasın düşüncesi bile deli ediyor...gece yarısı o lekeleri birden görünce haddinden fazla panik yapmış olabilirim...önce hamile olup olmadıqımın ortaya çıkması gerekiyor biliyorum ama gecenin o saatinde aklıma başka bişey gelmedi ve çok korktum..destek falan yok demişsin çok teşekkür ederim..

aysem 2 hafta önce yapmıştım gebelik testi negatifti cnm...dün kan verdim ama hamiş olduqumu düşünerek deqil şeker falan yükseldi düşüncesiyle...çok başım dönüyordu şekere verdim...başım dönüyor deyince doktor bhcqyede bakılsın dedi...günüme daha 6 gün var bebiş olsa bile çıkıcanı sanmıyorum..hayırlısı bakalım bugün 3te alıcam cnm..

kız benim adetime daha 1 haft vardı ona rağmen yine çıktı yaaaa
sende yap bence

Bu akşam işten geldikten sonra kasıklarımda ağrım çok vardı.Regl oldum zannettim.Hemen wc ye koştum ama yok birşey.Ağrı devam ettikçe reglimi beklemeye başladım.Sanki bu ay takmıyordum ama öyle panik yaptımki anlatamam..Bu arada dolabımı temizlemeye başladım hırslı hırslı.Eşim geldi tezimlik hastası aşkım benim derken eşime bir çemkirdim.Tam kavga moduna giriyordumki ağlıyarak tek bir söze bile gücüm yok regl olmak üzereyim dedim ve ağlamaya başladım.Dolabımı ağlayarak temizledim..Eşimde yanıma gelemiyor zavallım..Neyseki ağrım geçti..Ne oldu bana böyle ya :(
İnsan bu süreçte çok yıpranıyor sanırım. Daha doğrusu biz tüm gücümüzle kendimizi üzüyoruz. İnşallah hamilesindir. Senin regle çok az kaldı. Daha fazla panik yapıp strese girme olacak regl de gecikebilir, sağlığın bozulur. Bu ay umutluyum ben senden :34:

canım eczaneden test alıp yapmıştım o zaman..
Allah canını almasın ne güveniyosun o teste, çıkmayabiliyor.

Canım düşük ihtimalin varsa hemen doktora koş. Yerleşme kanması olabilir seninki. Düşükte pıhtılar düşüyor bir de kanam şeklinde oluyor. Tahlil sonucu falan bekleme. Hem dün verdiğin kan tahlili bugün 3 te çok geç çıkıyor. Sakın bu halde yola falan gideyim deme. Senin iki masum yavrun var. Biri de yolda galiba :34: Onlar için kendi sağlığın için en ufak ihtimali bile riske atma

Seni çok iyi anlıyorum.. Bu süreci yaşamak gerçekten çok zor bir şey.. İnsan bazen farkında olmadan da olsa eşini sorumlu tutarmışcasına ondan alıyor hıncını.. Bunu benim de yaptığım anlar oluyo,sonra kendime telkinlerde bulunuyorum.. İnşallah regl olmazsın ve bebişin gelir İNŞALLAAAAAAAAAAH..Ama diğer ihtimali de unutmamak gerek.. Hamile olmayabilirsin de bu seni üzer biliyorum ama bu bir gün anne olamayacağın anlamına da gelmez.. Rabbim hayırlısı senin için bu olduğundan dolayı nasip etmemiştir anneliği buna inanmak gerek.. Ben de aylardır bekliyorum.. Hayatta herkesin bir sınavı var.. Bu da bizim sınavımız.. İnşallah alnımızın akıyla çıkarız.. Yeter ki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun,böyle düşünmeye çalışalım.. Sağlıksız ya da hayırsız bir evlat şu anki acılarımızdan daha çok acı verecektir bize.. Belki de ömür boyu yüreğimizden atamayacağımız acılar.. Bekleyip görelim.. Mevlam neylerse güzel eyler.. İyi haberlerini bekliyorum canım..

Bu ay hiç heyecanım yok diyordum.Resmen stresimi kendimden bile saklamışım.
Yarın büyük gün..Geçen ay bir gün önce regl olduğumdan bugün tedirginim..

Dediklerine katılıyorum ama işte insan kendine dinletemiyorki..Hemen oluversin istiyor işte..Birde çevrede sürekli bebek soran densizler yokmu onların ağzı kapansın istiyorum artık.Çünkü ben bu sorulardan sıkıldım artık..

İnsan bu süreçte çok yıpranıyor sanırım. Daha doğrusu biz tüm gücümüzle kendimizi üzüyoruz. İnşallah hamilesindir. Senin regle çok az kaldı. Daha fazla panik yapıp strese girme olacak regl de gecikebilir, sağlığın bozulur. Bu ay umutluyum ben senden :34:
Evet canım son 1 günüm kaldı.Zaman azaldıkça insan daha çok geriliyor.

İnşallah bu ay çifte bayram yaşarız..

Canım kendini hemen bırakma..Düşükte kan pıhtı gibi oluyor demiyorlarmı

Seninki yerleşme kanaması olmasın..

Bir dahamı test yapsan 3'ü beklemeden

günaydınnn kızlar.dün dr. dönüşü bilgisayarı açamadım.çok yorgundum çünki.kızlarrr ben bebeğimi gördüm minicikti.kalp atışını dinledim.yavrum o minicik bedende kalp sesini duymak allahın mucizesi dedim.benim bebeğim daha yeni 6 haftaya girmiş kızlar.daha çok küçükmüş.o zaman bu bebek 8 temmuzda ateşli bir gecenin meyvesiii bence:17:

Canim tebriklerrrr darisi basima... Kim bilir benimki ne kdr kucukture on gun sonra ancqa duyarim sesnini ama oplsun yarin gormeye gitcem bakalim neler isitcez dr hanimdan. Ayy o kdr mutlu oldum kiii anlatsana nasi bisiydii:-D

Canim tebriklerrrr darisi basima... Kim bilir benimki ne kdr kucukture on gun sonra ancqa duyarim sesnini ama oplsun yarin gormeye gitcem bakalim neler isitcez dr hanimdan. Ayy o kdr mutlu oldum kiii anlatsana nasi bisiydii:-D

zuzum sende güzel haberlerle gel kuzumm. kelimelere sığmaz o sesi duymanın mutluluğu harika bişay yaaa

Allah canını almasın ne güveniyosun o teste, çıkmayabiliyor.

Canım düşük ihtimalin varsa hemen doktora koş. Yerleşme kanması olabilir seninki. Düşükte pıhtılar düşüyor bir de kanam şeklinde oluyor. Tahlil sonucu falan bekleme. Hem dün verdiğin kan tahlili bugün 3 te çok geç çıkıyor. Sakın bu halde yola falan gideyim deme. Senin iki masum yavrun var. Biri de yolda galiba :34: Onlar için kendi sağlığın için en ufak ihtimali bile riske atma
canım doktora gitsem bile eqer bebiş varsa daha keseyi göremez ve oda kan tahlili ister...doqru olan kan testinde gebelik çıkarsa doktora gitmem cnm..
Diğerinin üstünden haftalar geçmiş tekrarlamakta yarar var bence
çıkarsa kanda çıkar cnm belki onda bile çıkmaz daha 6 gün var reql günüme..
Canım kendini hemen bırakma..Düşükte kan pıhtı gibi oluyor demiyorlarmı

Seninki yerleşme kanaması olmasın..

Bir dahamı test yapsan 3'ü beklemeden
dışarı çıkıcak halde deqilim hele test falan yapmak istemiyorum..belki bebek deqilde başka bir sorun vardır... zaten 3te gidicem sonuç almaya...tekrar tekrar stres yapmıyım cnm..
günaydın kızlarrr senacım telaş yapma hemen tatlım. ayşecim çok sevindim canım yerim ben o minnak yeğenimi

gece gerçekten panik yaptım ama şimdi daha relaxım...

Son düzenleme:
Bu ay hiç heyecanım yok diyordum.Resmen stresimi kendimden bile saklamışım.
Yarın büyük gün..Geçen ay bir gün önce regl olduğumdan bugün tedirginim..

Dediklerine katılıyorum ama işte insan kendine dinletemiyorki..Hemen oluversin istiyor işte..Birde çevrede sürekli bebek soran densizler yokmu onların ağzı kapansın istiyorum artık.Çünkü ben bu sorulardan sıkıldım artık..
Duygusuzlaştım ben bu ay derken bak içinde büyütmüşsün patladın bir anda. Boşver o soran densizleri. Benim kadir gecesi ne geldi başıma bak: Arkadaşlarımdan ikisi hamile. Bir başka arkadaş o arkadaşınların hamile olduğunu yeni öğrenmiş, üçümüz de aynı kanepede oturuyoruz. "aa sen de mi hamilesin" derken döndü bana "sen de bir şey yok mu" dedi. Aslında garip bir soru değil. Ama "yok" derken içimden parçalar koptu :43::43:

Duygusuzlaştım ben bu ay derken bak içinde büyütmüşsün patladın bir anda. Boşver o soran densizleri. Benim kadir gecesi ne geldi başıma bak: Arkadaşlarımdan ikisi hamile. Bir başka arkadaş o arkadaşınların hamile olduğunu yeni öğrenmiş, üçümüz de aynı kanepede oturuyoruz. "aa sen de mi hamilesin" derken döndü bana "sen de bir şey yok mu" dedi. Aslında garip bir soru değil. Ama "yok" derken içimden parçalar koptu :43::43:

Bu bayram benimde yaşıyacağım şu

Teyzemin densiz gelini sürekli sorar.Bir hafta sonra evlendi benden.Oğlu 1 yaşını geçti.Çocuğundan şikayet eder.Sonra bana der çocuk yapmııyonmu daha diye..

Şimdi teyze kızınında hamile olduğunu öğrendim.Diyeceği şu bak ikinciyi doğuruyor.Sen otur..

duygusuzlaştım ben bu ay derken bak içinde büyütmüşsün patladın bir anda. Boşver o soran densizleri. Benim kadir gecesi ne geldi başıma bak: Arkadaşlarımdan ikisi hamile. Bir başka arkadaş o arkadaşınların hamile olduğunu yeni öğrenmiş, üçümüz de aynı kanepede oturuyoruz. "aa sen de mi hamilesin" derken döndü bana "sen de bir şey yok mu" dedi. Aslında garip bir soru değil. Ama "yok" derken içimden parçalar koptu :43::43:

bosverın kızlar oyle ınsanları rahat olun yaa benımde kaynanam her defasında artık yapın cocuk baban kızıor dıorr daha 5 aylık evliyimmm :53: Iki eltimde ilk aydan hamıle oluncaaa :37: Bende daha dusunmuoruz dıorum ama ıstıorum :36:

Back