- Konu Sahibi pembemasal
- #1.161
kızlar şuan elim ayaqım titriyor klavyeye zor dokunuyorum..kahverengi lekeler gelmeye başladı sanırım hamileyim ve düşük yapıyorum günüme daha 6 gün var sahura kalkmıştım wcye gittim kaqıda kahverengi leke sürülmüş moralim bozuldu ve direk başıma aqrı girdi üzüntüden... baş dönmesinden ayaqa kalkamıyorum belim kasıklarım çok feci aqrıyor..bu akşamda yola gidicez dışarda birsürü işim ver evdede öyle..yatıp dinlenme gibi bir lüksüm yok..tahlil sonucuda taaa 3te belli olucak... kesin hamileyim ve düşük yapıyorumm
Aaa bende tecrubeli anne adayi olrak soguk kanli bilirdim seni bu siddet bu panik... Kendine gel oncelikle,kan sonucu almadan bu ne pesin hukum bole. Benim basimada aynisi geldi ama bhcg de cikmisti. Deger... Beynin bunu cok istedigi icin vucudun tepki veriyo artik bende yasadim cok sukur atlattim. Regl bu erken gelebilir,sancili olur olurda olur. Hic cocugun olmasa,17 yasinda olsan anlicam panigini bu konuda sana destek yok zuzudan yaa biz napalim hemencik dagitalim ortaligi o zmn minnacik biseyde,bu tecrubesizlik ve bebek askiyla...