Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Bismillahirrahmanirrahim Ağustos Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Bismillahirrahmanirrahim ağustos lıstesı

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Banu_K 5 ağustos

Meyra_nur 2 ağustos

Juliaa 16 ağustos

RomaRoma 8 ağustos

Taliha 10 ağustos

Merym 9 ağustos

Rumeysagul 6 ağustos

Ebru_1907 2 ağustos

Zuzu19 1 ağustos

Berro 6 ağustos

Serpil_melis 14 ağustos

Nagishe 2 ağustos

Sengelen 3 ağustos

Deryaf 21 ağustos

Boswer 18 ağustos

Acemiperi 23 ağustos

Gulceeonur 21 ağustos

Melzanur 13 ağustos

Felicita_e 13 ağustos

Mavikedilerim 23 ağustos

Edavut 8 ağustos

İzmir_li 6 ağustos

Sanem55 10 ağustos

İrmegan 10 ağustos

54 julye Beklemede

Aysemm061 11 ağustos

7nerebitirin 18 ağustos

Elifdem 15 ağustos

Tugram1 14 ağustos

Acemiperi 23 ağustos

Rankara 29 temmuz

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

tabıkı canım benım ama madem 29 temmuzdasın daha adet gunune var ınsAllah adet olmasın da gobegıne mını mınacık bır bebek yerlesmıstır canım Allah yuzumuzu guldursun Aminn

ne güzel dua diyorsun ya. İnşaallah inşaallah. Allahım en kısa sürede hepimize nasip etsin güzel sağlıklı bebişleri:)

slm arkadaşlar bıraz geç kaldım galiba agustos topiğimiz hayırlı olsun . umarım hamile kalmak için açtığımız son topik olur diğer ayda gebeyiz diye topik açarız . aylardan en hayırlısı olan ramazan ayında rabbim yüzümüzü güldürsün inş meleklerimizi bize göndersin . kollarımızı doldursun hepimizin inşşş benim bat 21 agustos bide sizlere birşey sormak istiyorum 4 aydır hep regli günüm 2 gün öne geliyo bunun bi nedeni varmıdır sizce tşk ler

benımde denemelere basladıktan sonra 2-3-1 gün önlere gıttı hep düzenlıyken şimdide 3 aydır flan gecıkıyor 2 gün 3gün nedenı olarak farklı yorumlar var vücut kendını gebelıge hazırlıyor ondan falan dıyorlar nedar dogru bılemıcem ama ben ogluma hamıle kalmadan öncesıde düzenlı olan adetım gecıkmeye baslamıstı o gecıkmelerın oldugun bır aydada hamıle kaldıgımı ögrenmıstım hayra yoralım yanı bız yıne gecıkmelerı mesela bız 1 ay yumurtlama dönemınde beraebr olamamıstık esımle buaralar o ay tam günüde geldı ne erken ne gec ötekı ay yumurtlama günü beraber olduk oay yıne erken gelmıstı tesadüfmü bılemıcem

Bismillahirrahmanirrahim Ağustos Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Bismillahirrahmanirrahim ağustos lıstesı

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Banu_K 5 ağustos

Meyra_nur 2 ağustos

Juliaa 16 ağustos

RomaRoma 8 ağustos

Taliha 10 ağustos

Merym 9 ağustos

Rumeysagul 6 ağustos

Ebru_1907 2 ağustos

Zuzu19 1 ağustos

Berro 6 ağustos

Serpil_melis 14 ağustos

Nagishe 2 ağustos

Sengelen 3 ağustos

Deryaf 21 ağustos

Boswer 18 ağustos

Acemiperi 23 ağustos

Gulceeonur 21 ağustos

Melzanur 13 ağustos

Felicita_e 13 ağustos

Mavikedilerim 23 ağustos

Edavut 8 ağustos

İzmir_li 6 ağustos

Sanem55 10 ağustos

İrmegan 10 ağustos

54 julye Beklemede

Aysemm061 11 ağustos

7nerebitirin 18 ağustos

Elifdem 15 ağustos

Tugram1 14 ağustos

Acemiperi 23 ağustos

Rankara 29 temmuz

Gunes0001 21 ağustos

Ebru_1907 25 ağustos

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

22 Ağustos - 5. denemem olucak üzülüyorum (((

yani 28 günde bir düzenli adet oluyorsun caım benim anladığım bu.yoksa düzenli adet oluyorsunda beklediğin günden mi önce geliyor.mesela bat 21 ağustos bundan önceki 24 temmuzmuydu eğer böyleyse bi problem yok

Hala temmuz bitmedi ki...

Bu ay bakalım hayırlısıyla neler getirecek

Hayırlısı olsun bakalım yarın başlıyoruz saymaya allahtan benim erken de cabuk belli olur inş hayırlı haberleri paylaşırım sizlerle aslında herkezden güzel haberler duymak güzel olur ayrıcada motivasyon olur herkeze :119:

Benim BAT 23 ağustos. Bu ayki reglim bitmedi daha. Oooo bende say say bitmez ki günler

Meleklerim anne olma özlemiyle yanıp tutuşan yüreklerinize bir parçacık umut ışığı Canlarım bu yöntemi bilenler vardır belki ama ben yeni öğrendim ve bilmeyenlere faydalı olmak istedim.Arkadaşlar özellikle biz bayanların yaşı ilerledikçe yumurta rezervlerimizde sıkıntı başlıyor aynı şekilde erkeklerinde sperm sayısı yada hızı düşüyor.Arı sütü yardımıyla bu sorunlar ortadan kalkabilir!Bu konuda en ucuz ve doğallığına güvenebileceğiniz yerin linkini veriyorum arkadaşlar inşallah faydalı olurum.

İşçi arılar, 2-3 ay yaşarken, içlerinden sadece birisi 40 kat fazla; 5-7 sene ve binlerce yumurtalık bir verim ile yaşar. Bu arının tek farkı arı sütüyle beslenmesidir. İdeal arı sütü dozajlarıyla kullanıldığında insanlarda benzeri verim ve yaşam kalitesine yol açar. kanser başta olmak üzere bütün ağır hastalıklarla savaşımda önemli bir destektir. Gebelikle ilgili pek çok araştırma arı sütünün kadında doğurganlığı ve erkekte sperm kalitesini artırdığını çok net bir şekilde ispatlamıştır.

Benim BAT 23 ağustos. Say say bitmez artık. Allahtan ramazan da oruçla uğraşırken geçiverecek günler

canım 23/8 olsun sonunda mutluluk olsun da inşallah yüzümüz gülsünde gerçi adet olsakta ümitsizleğe kapılmayalım arkadaşlar önümüzdeki aylarda olur sağlıklı olalımda ellimiz ayağımız tutsunda Allah olsun der olur herşeyin zamanı vardır demekki derim kendi adıma ama üzülmem demem üzülürüm ama kaç aydır alıştım başlarda çok takıyordum ama şimdi okadar değil nasip

Ooo herrkeslerde burdaymiss bende diorum nerde bu millet;-) tamam burdan dvm etcess o haldee. Ee kislar nasilsiniz bakalim insallah agustos sicagi kuluckadaki bizlere sifa olur bol bol yumurtlarizz:-D

selam ben geçenlerde aktara gitmiştim keçiboynuzu kürünü yapıyoruz biz ordaki bayana anlattım işte böyle böyle oda bana arı sütünü önerdi ama ben ozaman keçiboynuzu kürü yaptığım için pek önemsemedim ama şimdi sende yazınca bir kaç yerde de okudum ilgimi çekmedi değil teşekkür ederim canım bilgilerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…