How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Kızlar merak ediyommmm da söyleyin bakimmmm bu ay diger aylardan farklı olarak yapacağınız bişeyler var mı mesela kür gibi ya da klomen tarzı ilac gibi yoksa kendi haline mı bırakacaksınız..ben Ramazan oncesinde doktorumla görüşmek istiyorum ne yapmam gerektiği ile ilgili gerekirse bayramdan sonra asilama dusunuyorm ama bu konuda fazla bilgim yok tecrübesi olan varsa paylaşır mi LÜTFEN

Kızlar merak ediyommmm da söyleyin bakimmmm bu ay diger aylardan farklı olarak yapacağınız bişeyler var mı mesela kür gibi ya da klomen tarzı ilac gibi yoksa kendi haline mı bırakacaksınız..ben Ramazan oncesinde doktorumla görüşmek istiyorum ne yapmam gerektiği ile ilgili gerekirse bayramdan sonra asilama dusunuyorm ama bu konuda fazla bilgim yok tecrübesi olan varsa paylaşır mi LÜTFEN

bende ramazandan sonra aşılama düşünüyorum inşallah ramazan boyuncada kür olarak oruç yeter sanırım...Rabbim hayırlını olanı nasib etsin...amin Ya Rabb

bende ramazandan sonra aşılama düşünüyorum inşallah ramazan boyuncada kür olarak oruç yeter sanırım...Rabbim hayırlını olanı nasib etsin...amin Ya Rabb

kızlar eger benim bu ayda tutmazsa önümüzdeki ay aşılama yapacak doktorum..ben araştırdım biraz canım..bu sadece spermlerin gideceği yolu kısaltıyorr..spermleri alıp rahmin içine tüplere yakın bir şekilde bırakıveriyorlar bu şekilde spermler tüplerden geçip yumurtaya kısa sürede ulaşıyor amaç buu..bakalım eger allahım bu ay nasip ederse gerek kalmıcak :(

kızlar eger benim bu ayda tutmazsa önümüzdeki ay aşılama yapacak doktorum..ben araştırdım biraz canım..bu sadece spermlerin gideceği yolu kısaltıyorr..spermleri alıp rahmin içine tüplere yakın bir şekilde bırakıveriyorlar bu şekilde spermler tüplerden geçip yumurtaya kısa sürede ulaşıyor amaç buu..bakalım eger allahım bu ay nasip ederse gerek kalmıcak :(

evet aynen öyle fazla sonuç alınan bir tedavi değil ama yinede doktorlar tüp bebek tedavisinden önce bi kaç kez deniyor...tedbir bizden sonuç ALLAH'tan...

pembe masalcım ben 31 temuzda beklıyorum aama 2 aydır adetım 3 gün rötar yapıyor buay ona görede beklıycem batı:2 agustos olarakta buraya yazabılırsın temmuzdada 31 dıye kalsın bakalım hangısı olcak umarım hıcbırı olmaz :ssz:

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN:nazar:

Bismillahirrahmanirrahim ağustos lıstesı:nazar:

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Banu_K 5 ağustos

Meyra_nur 2 ağustos

Juliaa 16 ağustos

RomaRoma 8 ağustos

Taliha 10 ağustos

Merym 9 ağustos

Rumeysagul 6 ağustos

Ebru_1907 2 ağustos

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim :nazar:

Pembeşimmmmm
yeni topiğimiz hayırlı olsun canım, ramazan ayının bereketi ve duaları göbişlerimize bebeklerimizi getirsin inşallah. ben daha temmuzdayım biliyosun.. ama yakındır ağustosa geçişim.
hade bakalım Bismillahirrahmanirrahim :34:

Merhaba kızlar ayın sonuna dogru gelıyoruz ve umudunu ağustosta arıyanlar burda bol bol Hamileyimmmm diyelim

Bismillahirrahmanirrahim Temmuz Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

AĞUSTOS LİSTESİ:nazar:

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim :nazar:

canım benimde 14 Ağustos umudumuz olsun Ağustos

O kadar umutlanmıştım ki sormayın kızlar birde belirtiler çok fazlaydı meğer psikolojikman olmuş o kadar kaptırmışım ki kendimi gebeliğe ama bu sefer hiç üzerine düşmiycem hiç düşünmiycem günümüde beklemiycemmmm :2:

Mrb Serpil melis seni cok ii anlıyorum aynen bende o kadar umutlanmistimki yine hüsranla sonuçlandı hayırlısı inş Ağustos'ta yüzümüz guler umudunu yitirmee

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Banu_K 5 ağustos

Meyra_nur 2 ağustos

Juliaa 16 ağustos

RomaRoma 8 ağustos

Taliha 10 ağustos

Merym 9 ağustos

Rumeysagul 6 ağustos

Ebru_1907 2 ağustos

Zuzu19 1 ağustos

Berro 6 ağustos

Serpil_melis 14 ağustos

Pembeşimmmmm
yeni topiğimiz hayırlı olsun canım, ramazan ayının bereketi ve duaları göbişlerimize bebeklerimizi getirsin inşallah. ben daha temmuzdayım biliyosun.. ama yakındır ağustosa geçişim.
hade bakalım Bismillahirrahmanirrahim :34:

hayırlı olsun tatlım benım ınsAllah gelmesın hamılesındır dualarımızı bol bol edelım bu ayın bereketı bızlere hayırlı sagılklı evlatlar olarak gelsın ınsAllah AMİN

Merhaba,
Benimde Bat 21 temmuz ama bu ay çok ümitliyim. Benim içinde dua edermisiniz...Allah herkese Ramazan Bereketi ve bebiş bekleyen herkese nasip etsin inşallah...AMİN

Merhaba,
Benimde Bat 21 temmuz ama bu ay çok ümitliyim. Benim içinde dua edermisiniz...Allah herkese Ramazan Bereketi ve bebiş bekleyen herkese nasip etsin inşallah...AMİN

Benimde bu ay içimde garip bir his var... Ramazan ayı bizim ayımız olsun kızlar... Benim BAT 2 agustos.

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Banu_K 5 ağustos

Meyra_nur 2 ağustos

Juliaa 16 ağustos

RomaRoma 8 ağustos

Taliha 10 ağustos
Merym 9 ağustos

Rumeysagul 6 ağustos

Ebru_1907 2 ağustos

Zuzu19 1 ağustos

Berro 6 ağustos

Serpil_melis 14 ağustos

Nagishe 2 ağustos

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allahttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.pngh sabır edenlerle beraberdir.

Allahım ramazanın bu birinci gününe bizleri kavuşturduğun için binlerce şükürler olsun ..ramazanınız ve cumanız mübarek olsun inşallah .

pembişşş ağustosa kaldım galiba ama hangi gün bilmiyorum.çünkü Daha temmuz adetini olmadım.İnşallah hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin bebişlerimiz..

Back