How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Bismillahirrahmanirrahim Ağustos Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Bismillahirrahmanirrahim ağustos lıstesı

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Banu_K 5 ağustos

Meyra_nur 2 ağustos

Juliaa 16 ağustos

RomaRoma 8 ağustos

Taliha 10 ağustos

Merym 9 ağustos

Rumeysagul 6 ağustos

Ebru_1907 2 ağustos

Zuzu19 1 ağustos

Berro 6 ağustos

Serpil_melis 14 ağustos

Nagishe 2 ağustos

Sengelen 3 ağustos

Deryaf 21 ağustos

Boswer 18 ağustos

Acemiperi 23 ağustos

Gulceeonur 21 ağustos

Melzanur 13 ağustos

Felicita_e 13 ağustos

Mavikedilerim 23 ağustos

Edavut 8 ağustos

İzmir_li 6 ağustos

Sanem55 10 ağustos

İrmegan 10 ağustos

54 julye Beklemede

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

tatlımm benide ekler misin? bat :18 ağustos
bi tane kürtjım var nisan ayında ve geçen ayda kist patladı rahmimde korunmayı daha yeni bıraktık bakalım hayırlısı eğer kırmızıla gelirse rahim filmi çektrce dua edelim kızlar birbirimize....

Beni de ekleyin kizlaaar, bat 15 agustos.bu ayicin cok istekliyiz ailecek:)) Cook dua ediyorum, Allahim bizleri geri cevirme. Dileyen herkese nasip et insallah

Beni de ekleyin kizlaaar, bat 15 agustos.bu ayicin cok istekliyiz ailecek:)) Cook dua ediyorum, Allahim bizleri geri cevirme. Dileyen herkese nasip et insallah

amin hep öyle dua ediyorum rabbim bizi geri çevirme diyorum kalbimi ellerimi açtım sana yalvarıyorum diyorum bbakalım inşallah u ay olur :(

Merhaba ben de sizinleyim beni de eklemeyi unutmayın nisandan beri düşünüyoruz olmuyor bat 14 ağustos ama şu aralar erken gelebiliyor hayırlısı Allahtan bizi boş çevirmez inşallah.:16:

Ben yine sonlardayım. 23 ağustos :37: İnşallah bu ay da çok hamile çıkar diğer aydaki gibi

Bismillahirrahmanirrahim Ağustos Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Bismillahirrahmanirrahim ağustos lıstesı

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Banu_K 5 ağustos

Meyra_nur 2 ağustos

Juliaa 16 ağustos

RomaRoma 8 ağustos

Taliha 10 ağustos

Merym 9 ağustos

Rumeysagul 6 ağustos

Ebru_1907 2 ağustos

Zuzu19 1 ağustos

Berro 6 ağustos

Serpil_melis 14 ağustos

Nagishe 2 ağustos

Sengelen 3 ağustos

Deryaf 21 ağustos

Boswer 18 ağustos

Acemiperi 23 ağustos

Gulceeonur 21 ağustos

Melzanur 13 ağustos

Felicita_e 13 ağustos

Mavikedilerim 23 ağustos

Edavut 8 ağustos

İzmir_li 6 ağustos

Sanem55 10 ağustos

İrmegan 10 ağustos

54 julye Beklemede

Aysemm061 11 ağustos

7nerebitirin 18 ağustos

Elifdem 15 ağustos

Tugram1 14 ağustos

Acemiperi 23 ağustos

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

amin inş canım darı isteyen herkezin başına bol bol dua edelim bu güzel bereketli günlerde :16: ya okadar ümitliyim ki ağustostan cabucak geçsin eşime diyorum oda sen her ay ümitlisin diyor. :26:

Ümit fakirin ekmeği :34: Ümitsiz olmak müslümana yakışmaz. Son güne son ana kadar ümitvar olacağız tabi ki de.

Ümit fakirin ekmeği :34: Ümitsiz olmak müslümana yakışmaz. Son güne son ana kadar ümitvar olacağız tabi ki de.

öylede her ay o hayal kırıklığı varya sadece ben yıkılmıyorum oda üzülüyor ama bilmiyorum içimde kuvvetli bir inac var ağustosa karşı inş Allahım bu kullarını duyar inş :16:

öylede her ay o hayal kırıklığı varya sadece ben yıkılmıyorum oda üzülüyor ama bilmiyorum içimde kuvvetli bir inac var ağustosa karşı inş Allahım bu kullarını duyar inş :16:

Hayal kırıklığı kötü oluyor beklenti olunca. Eşim de regl olacağım gün durmadan arıyordu ne oldu nasılsın diye. O da umutlanıyor ama napalım bi< elimizden geleni yapıyoruz :23:
Ben daha çok kırıldığım için o beni teselli ediyor. Kendimize biraz daha zman vermemiz lazım. Sen ne kadardır istiyorsun?

Hayal kırıklığı kötü oluyor beklenti olunca. Eşim de regl olacağım gün durmadan arıyordu ne oldu nasılsın diye. O da umutlanıyor ama napalım bi< elimizden geleni yapıyoruz :23:
Ben daha çok kırıldığım için o beni teselli ediyor. Kendimize biraz daha zman vermemiz lazım. Sen ne kadardır istiyorsun?

valla cnm 5 yıllık evliyim hiç hap kullanmadım sadece doğal yollarla korunduk ama tam anlamıyla 4 aydır istiyoruz bakalım bir şey sorucam ben sürekli küçük tuvaletim geliyor gidiyoruz az yapıyorum okdar birde dün akşam sağ kasığım ağırıdı hatta ilişki sırasında çok acı cektim bugünde sanki adet olucakmışım gibi belim kasıklarım ağrıyor ama adet olma tarihim 8/8 sence ümitlenmelimiyim :44:

valla cnm 5 yıllık evliyim hiç hap kullanmadım sadece doğal yollarla korunduk ama tam anlamıyla 4 aydır istiyoruz bakalım bir şey sorucam ben sürekli küçük tuvaletim geliyor gidiyoruz az yapıyorum okdar birde dün akşam sağ kasığım ağırıdı hatta ilişki sırasında çok acı cektim bugünde sanki adet olucakmışım gibi belim kasıklarım ağrıyor ama adet olma tarihim 8/8 sence ümitlenmelimiyim :44:

Ümitlenebilirsin ama şu an psikolojik gibi duruyor. Özellikle ilşki sırasında acı enfeksiyon ihtimalini getirdi aklıma. Böyle bir gebelik belirtisi duymadım ben. Adetine var daha. Yumurtalama döneminde olabilirsin. Onun belirtileri de gebelik belirtisi gibi.
Yine de belli olmaz bakarsın güzel haberler çıkar

Ümitlenebilirsin ama şu an psikolojik gibi duruyor. Özellikle ilşki sırasında acı enfeksiyon ihtimalini getirdi aklıma. Böyle bir gebelik belirtisi duymadım ben. Adetine var daha. Yumurtalama döneminde olabilirsin. Onun belirtileri de gebelik belirtisi gibi.
Yine de belli olmaz bakarsın güzel haberler çıkar

inş dün doktorum benden hsg testi istedi ama ağustos geçince düşünüyorum hatta çok korkuyorum rahim filmi nden bakalım ya ümitlerim ağustos da :5:

Merhaba kızlar ayın sonuna dogru gelıyoruz ve umudunu ağustosta arıyanlar burda bol bol Hamileyimmmm diyelim

Bismillahirrahmanirrahim Temmuz Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

AĞUSTOS LİSTESİ:nazar:

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim :nazar:

benim 29 temmuz ama bende ağustos listesine girebilir miyim?

Back