- Konu Sahibi pembemasal
-
sanmıyorum canım yaa..sanırım ben biraz fazla büyüttüm olayı...
yaa benimde bi oğlum var ikinciyi istiyoruz ama 4.ayımız bitti tık yok hala ilkinde de 6.ayımda kalmıştım sabırla beklicem artık.bide biz kafamıza takıoruzyya kesinlikle o etkiliyor.ablam spiralle hamile kaldı 2.ayında bebek düştü spiralle beraber.yani takmayalım dicem inş hayırlısıyla isteyen herkesin olur.
hayırlısı ne ise o olsun diyelim ozman canım
yaa benimde bi oğlum var ikinciyi istiyoruz ama 4.ayımız bitti tık yok hala ilkinde de 6.ayımda kalmıştım sabırla beklicem artık.bide biz kafamıza takıoruzyya kesinlikle o etkiliyor.ablam spiralle hamile kaldı 2.ayında bebek düştü spiralle beraber.yani takmayalım dicem inş hayırlısıyla isteyen herkesin olur.
zuzum nasılsın canım senin işin zor eşinle malesefAllahım kolaylık versin bende ilk zamanlar bu yüzden tartışmış ve 4 gün konuşmamıştım eşimle eşim gelip özür dilemesi dahada devam ederdi küslüğüm
Hatirliyorum canimmm hatta aha beenden bidene daha var dedim. Ona bole bisey uyasatmasaydim bunun onunu alamazdim gerci tamaamen istm disi gelisti ama cook etkilendi tatlim. Ohh olsun. Sen nasilsin simdi mesaj atiodum sana napiyosun nie gelmedin diee??
daha önce doğum yapan arkadaşlar belirtiler nelerdir bendede inanılmaz göğüs ağrısı var adetime 4 gün var daha :18:
evet canım hatırlıyorum bende:) ilk üç ay yapmadık biz bişey 3 aydan sonra artık acıdım eşime hadi gel dedim :)) doktora sor öyle dedi bende bişey olmazz dedim öyle başladık:) bende anneme gidip geliyorum tatlım annem cumartesi günü belini sakatladı daha yeni ayağa kalmaya başladı yarında doktora film çektirmeye götürücem sonrada film sonucunu aldıktan sonra ameliyat olduğu doktora izmite götürücem inş ameliyat yerine zarar gelmemiştir
Cok cook gecmis olsun canim uff bu halde bide hasstane hasstane gezicenn. Bu arada kan verdin ins.yukselis normaldirde yarin sabah dr gitcss esimde gelcekmis ins. Dr esimi uyarirda bana gerek kalmaz...... Dua ett banaa
günaydın kızlarrrr
Rabbim bütün isteyenlere ve hamişlerimize hayırlı ve saqlıklı bebişler nasip etsin....
kızlar benim reqlim biteli 3-4 gün oluyor..herzamankine nazaran daha az oldum bu sefer...sanırım ramazandan dolayı.. ama günlerdir gögüs uçlarım aşırı acıyor evde sütyen bile takamıyorum...yanlışlıkla kolum falan deqdiqinde ayy diye baqırıyorum...reql sonra gögüslerde hassasiyet neden olur bilen varmı?
Aşkolsun sena sen bayadır yoktun sanırım ee milleti zayıflatayım derken bizleri unuttun olsun canın sagolsun evet bıtanesı hamıleyım 2 temmuzda ogrendım cok sukur kesede bebegın kalp atıslarıda cok cok normal bugun dr 1 ay sonra gel 2lı test yapalım dedı ben ıstemıyorum dr bey dedım sakat olursada doguracam allahın ıznıyle dedım sen bılırsın dedı hanı yas 42 olunca tedbır amaclı dedı oylede allah korusun baktık sakat aldırmıyacagıma gore yapmama gerek yok dedım o zaman20 haftalık oldugunda gel durumuna bakarız dedı suan tam tamına 9+6 haftalıkmısım tek duam RABBIM butun kadınlarımıza ve bana saglıklı sıhhatlı bebeklerımızı kucaklarımıza almak nasıp etsın cunku oburunu hatırlarsan kalp atısı duyulmadıgından dolayı kurtaj olmak zorunda kaldım ne agladım psıkolog yardımıyla atlattım sımdı kalbı gumbur gumbur atan bır bebege nasıl kıyarım eger varsa bır sorun o da allahın bana ımtıhanıdır yarabbı benı korkularımla ımtıhan etme bana ıkılem yasatma yarabbı dıye dua edıyorum ALLAH herseyın ıyısını hayırlısını bılır sadece ona tevekkul edıyorum...suanlık hersey cok cok guzel mutluyum bulantılarım dısında ama olsun saglıklı bebek anneyı bıraz uzermıs üzsün yavrum ama bır dogsun ahada buraya yazıyorum dötünü dötünü ısıracamseni cok özledim cınsıyetı bellı degıl benım ıcımden erkek gecıyor ama nasıp cadı dedım cadılık yapıyorda ondan
daha önce doğum yapan arkadaşlar belirtiler nelerdir bendede inanılmaz göğüs ağrısı var adetime 4 gün var daha :18:
çok saol canım bende geçen hafta bebeğimi görmeye gitmiştim kan felan vermiştim dün aldım sonucu iyi çıktı şükürler olsun annemde devlette gitmişti orda çektirdii ultrason kağıdını ve tahlil sonuçlarınıda gösterdim büyük bi kitle varmış ameliyat olması gerekiyo dedi bayramdan sonra orayada götürücem annemi annem olmak istemiyo sen doğum yap sonra diyo ama ben ertelemesine izin vermicem hemen olsun . yükselmiştir merak etme tatlım evet doktorun yanında yasak olan şeyleri tekrar sor ki eşinde duysun ozman okadar ısrarcı olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?