• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Günaydın kızlar

zuzucum neden adamcağıza böyle yapıyorsun. Kasma kendini. Bbeğe zararı olmaz ki ilerleyen aylara kadar. Biraz dikkatli olursunuz yeter. Eşini de kendini de boşa üzmüşsün. Biraz daha rahat olmaya çalış canım.

Ben bisey yapmiyorum o beni opucem die kandidi amaci baskaymis:-) bende cok sinirlerndim cunku herseyy yasak banaa dusuk tehlikemm varr,denize bile giremiyorum yazliktaa iliskide basta olmak uzere dr herseyi yasaklaedi kapris degil buu:'(

Ben bisey yapmiyorum o beni opucem die kandidi amaci baskaymis:-) bende cok sinirlerndim cunku herseyy yasak banaa dusuk tehlikemm varr,denize bile giremiyorum yazliktaa iliskide basta olmak uzere dr herseyi yasaklaedi kapris degil buu:'(
Doktor yasakladıysa o başka tabi ki. Eşine cıss de

Piştttt nisan annesi nasılsın bebiş nasıl bakalım:)

valla teyzesi iyidir inşallah hala doktora girmedim bayramdan sonrayı bekliyorum bir boş gebeliğim vardı onun için hala tedirginim hafif hafif bulantılarım var sanki her an kusabilir gibiyim ve iştahım berbat kendi yaptığım yemeklerden iğrenmiyorum ama yiyesimde yok yani illaki birisi yapacak sonra balladıra ballandıra yiyecem.sen neler yaptın

zzuuuuzzzzzuuuuuuu
kız sen ne korkaksın valla biz yapıyoz yavaş yavaşta olsa adamı korkutma bu ne hiç bişey olmaz rabbim istedikten sonra orada pamuk ipliğiyle bağlı değil ya rabbim saklasın beklesin yeter gerisi işin tefferuatı hayatını hiç bozma bebek yokmuş gibi davran ne kadar kafana taksan o kadar üzülürsün.öptüm

ya kızlar yazmıyım burayı boşuna meşgul etmiyim diyorum ama içim içimi yiyor bir taraftan..ben bu ay her zamankinden daha az reql oldum..ama lekelenme şeklindede deqildi..mesela 1 haftaya yakın sürerdi 3 gün falan geldi ve normalden azdı... ben kızıma hamile kaldıqımda üstüne adet görmüştüm...şimdi reqlim biteli 4 gün falan oluyor..he birde bu ay reqlim her zamankinden 3 gün önce geldi...gögüslerimin ucuna dokunamıyorum aşırı hassasiyet var... kuruntu yapıyorum deqilmi bebiş falan yoktur :18:

Evett aramiza hosgeldin. Sende yemissin... Naneyi;-)

valla teyzesi iyidir inşallah hala doktora girmedim bayramdan sonrayı bekliyorum bir boş gebeliğim vardı onun için hala tedirginim hafif hafif bulantılarım var sanki her an kusabilir gibiyim ve iştahım berbat kendi yaptığım yemeklerden iğrenmiyorum ama yiyesimde yok yani illaki birisi yapacak sonra balladıra ballandıra yiyecem.sen neler yaptın

zzuuuuzzzzzuuuuuuu
kız sen ne korkaksın valla biz yapıyoz yavaş yavaşta olsa adamı korkutma bu ne hiç bişey olmaz rabbim istedikten sonra orada pamuk ipliğiyle bağlı değil ya rabbim saklasın beklesin yeter gerisi işin tefferuatı hayatını hiç bozma bebek yokmuş gibi davran ne kadar kafana taksan o kadar üzülürsün.öptüm

Bana dr yasakladi,herseyiiii ve o 5.gun zortlaedi buna kizdim. Benim dusuk tehlikem var. Diger dusugumu iliski sonrasi kanamam gelerek kaybettim yasamayan bilemess. Dusun denizee bile girmem yurumem yasakk...

UOTE=ErGiNSeNa;25895572]olmasss :50::50: ya çıkarsa :26:

yaa çok emin konuşuyosun canım yaa :5::5:[/QUOTE]

Canimm. Nazlanma bakiyim aylardir korunmuyosun surpriz degil yaa eninde sonunda olcak saglik bir kadinsin nihauetinde...kafandan atincada hamis kalmis olabilirsin. Ki sen istiyordun ben biliyommm:-P hayirlisi olsun. Durust davran maliyim ki kocaman guzeller guzeli evlatlarin var ucuncusu ne kdar dogru?? Ama sende solemistin dogru rahat rahat cocuk bakmak istiyorum die bueda duygusal bi istekk,ahh bizz kadinlatrr...

olmasss :50::50: ya çıkarsa :26:

yaa çok emin konuşuyosun canım yaa :5::5
Canimm. Nazlanma bakiyim aylardir korunmuyosun surpriz degil yaa eninde sonunda olcak saglik bir kadinsin nihauetinde...kafandan atincada hamis kalmis olabilirsin. Ki sen istiyordun ben biliyommm:-P hayirlisi olsun. Durust davran maliyim ki kocaman guzeller guzeli evlatlarin var ucuncusu ne kdar dogru?? Ama sende solemistin dogru rahat rahat cocuk bakmak istiyorum die bueda duygusal bi istekk,ahh bizz kadinlatrr...

3 çocuk çok dimii :14::14::14:

Son düzenleme:
[erQUOTE=deryaf;25893675]günaydın kızlar,
dün ovülasyon günümdü, kasıklarımda aşırı ağrı oldu ama çok yani. akşam üstü iftara yakın oldu. kıvrandım resmen. adetliyken bile böyle ağrımadı son zamanlarda. en son klomenle tedavi olduğumda iğne sonrası olmuştu böyle ağrı. inşallah yumurtalarım çatlıyordur ondan ağrım olmuştur. hatta korktum kistlerim patlıyor olmasın diye ama kanamam olmadı. ılık duş aldım, masaj yaptım bol bol, parol içtim. şimdi rahatım ama hala ufak ufak var ağrım. bu sabah aynı şiddette devam etseydi dr.a gitmeye niyetim vardı. ramazan nedeniyle tedaviye ara verdim bu ay herhangi bir ilaç ya da bitkisel birşey de yapmadım...
ne olabilir sizce kızlar?[/QUOTE]

Deryacim varya keske bu ayi degerlendirseydin nolcakki bi iftar sonralarini degerlendirdik sahurdan once yikanip yemek ye yat modundaydim bakk hamisimm;-) yani ara vermeseydin keskee vee bence klomen guclu bir ilac etkili oldugunu dusunuyorum banada agrilar yapti belkide iyi geldi ama agri yazptigi kesinlikle dogru bende oleydim kullandigimda, dvm ett arkasi mujjdee bununn;-)

Bence cook! Senin simdi kizinla arkadas olup alisveris gexmeler tozmalar yapma zamaninn. Olsunn olmasinn bakk keyfinee olanlar cook pisman... Benim bile gozum korktuu cesaret seninkisi,,,

gezme konusunda hiç korkum yok cnm...çünkü başka küçük çocuqum yok alır giderim...eşimde gezme delisi aslına bakarsan ben gezmekten bıktım..özellikle son 2yıldır biraz daha evci oldum.. buna raqmen gezmelerden yakamı kurtaramıyorum..özellikle sık sık çıktıqımız tatiller beni çok yoruyor..
benim bebiş istemememin tek nedeni çalışmak istemem...iş hayatında aradıqımı bulamıcamı bilsem kesinlikle bir keyif bebeqi isterim...yinede herşeyin hayırlısı diyorum...

Hayırlısı olsun Allah nasip etmişse olur. Ama lütfen telaş etme. Biz bebek için uğraşırken ya tutmuşsa diye hayıflanman garip oluyor biraz :50:

sen daha yenisin canım..ben bebiş düşündüqüm dönemlerde buradaydım marttan beri arkadaşlarla birlikteyiz..beni iyi tanıyorlar onun için onlar garipsemezler...nedenlerim var yinede hayırlısı diyorum..çünkü hala korunma moduna geçemedim...hep bir aksilik oldu rıa taktırıcamda bir türlü nasip olmadı..

Back