Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Merhaba canım aynı olayı geçen ay ben de yaşadım normalde 6 gün süren dönemim 3 gün oldu o da çok az, ben de şüpeleniyorum acaba mı diye ama test yapıp olumsuz sonuç görmekten de korkuyorum.Benimde göğüslerimde hafif ağrı ve yumurtalıklarımda adet sancısına benzer sancılar oluyor (belki de psikolojiktir). Batım 14 ağustos, o tarihe kadar dayanabilirsem bekliycem bakalım hayırlısı olsun inşallah hayırlısıyla hamişizdir. Ben de 5 aydır korunmayı bıraktım.

inşallah bebiş vardır canım geçen aydan beri hiç test yapmadınmı? ama benim reqlim daha yeni bitti 4 gün falan oluyor...

Hımm doğrudur. Ria dediğin spiral galiba. Ama kondomla korunabilirsin bu sürede çocuk düşünmüyorsan. Böyle korunmasız olunca ve istemeyince daha çok tutuyor

Yapmadım canım ya negatif olunca çok etkileniyorum.
tatlım ama eqer hamileysen kullanman gereken ilaçlar var... demir vs.. ve bebek için son derece önemli bunlar...duygusallıqı bir kenara bırakıp test yap bence baya zaman geçmiş...varsa vardır yoksa yoktur zaten...peki daha önce böyle gecikmen oluyormuydu...
Hımm doğrudur. Ria dediğin spiral galiba. Ama kondomla korunabilirsin bu sürede çocuk düşünmüyorsan. Böyle korunmasız olunca ve istemeyince daha çok tutuyor

tatlım şöyle bir durum söz konusu... evde bnm dışımda herkes bebiş istiyor...en çokta eşim....onun için korunmak istemiyor...yine dikkat etmeye çalışıyorum ama nekadar etkili tartışılır...

tatlım şöyle bir durum söz konusu... evde bnm dışımda herkes bebiş istiyor...en çokta eşim....onun için korunmak istemiyor...yine dikkat etmeye çalışıyorum ama nekadar etkili tartışılır...
Senin durumun da zor tabi ki. Artık geçmiş korunma faslı falan ama bu ay da aynı isteklerle karşılaşacaksan, ilişki sonrası hemen wc ye koşup yıkaman, hemen duş alman vs. gebeliği bir miktar önler.

Ayy ne fena ya. Aslında en güzeli o isteyenlerin karşısına geçip "ben istemiyorum, hazır değilim, kaldıramam" demek.

seni korkutmak istemem ama hamile olabilirsin tatlım

bende aranızda yeni sayılırım buğün hastaneye gittim ulrasonla herhangi bi sorun varmı die baktı doktor yok dedi ama adetime 4 gün var gebelik olsa görünürmüydü? :18:

zuzum nasılsın canım senin işin zor eşinle malesef Allahım kolaylık versin bende ilk zamanlar bu yüzden tartışmış ve 4 gün konuşmamıştım eşimle eşim gelip özür dilemesi dahada devam ederdi küslüğüm

yaa benimde bi oğlum var ikinciyi istiyoruz ama 4.ayımız bitti tık yok hala ilkinde de 6.ayımda kalmıştım sabırla beklicem artık.bide biz kafamıza takıoruzyya kesinlikle o etkiliyor.ablam spiralle hamile kaldı 2.ayında bebek düştü spiralle beraber.yani takmayalım dicem inş hayırlısıyla isteyen herkesin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…