- Konu Sahibi pembemasal
-
bu düşünceleri açığa çıkarmanın tek yolu var o da test :) olur mu olur bence test al yap için rahat etsin.
Kuruntu ile yaşayacağına test yap rahatla. Net bir şekilde çıkar ne olduğu.yok deryacım bence ben kuruntu yapıyorum....
Günaydın kızlar
zuzucum neden adamcağıza böyle yapıyorsun. Kasma kendini. Bbeğe zararı olmaz ki ilerleyen aylara kadar. Biraz dikkatli olursunuz yeter. Eşini de kendini de boşa üzmüşsün. Biraz daha rahat olmaya çalış canım.
Doktor yasakladıysa o başka tabi ki. Eşine cıss deBen bisey yapmiyorum o beni opucem die kandidi amaci baskaymisbende cok sinirlerndim cunku herseyy yasak banaa dusuk tehlikemm varr,denize bile giremiyorum yazliktaa iliskide basta olmak uzere dr herseyi yasaklaedi kapris degil buu:'(
Piştttt nisan annesi nasılsın bebiş nasıl bakalım:)
ya kızlar yazmıyım burayı boşuna meşgul etmiyim diyorum ama içim içimi yiyor bir taraftan..ben bu ay her zamankinden daha az reql oldum..ama lekelenme şeklindede deqildi..mesela 1 haftaya yakın sürerdi 3 gün falan geldi ve normalden azdı... ben kızıma hamile kaldıqımda üstüne adet görmüştüm...şimdi reqlim biteli 4 gün falan oluyor..he birde bu ay reqlim her zamankinden 3 gün önce geldi...gögüslerimin ucuna dokunamıyorum aşırı hassasiyet var... kuruntu yapıyorum deqilmi bebiş falan yoktur :18:
olmasssKuruntu ile yaşayacağına test yap rahatla. Net bir şekilde çıkar ne olduğu.
Evett aramiza hosgeldin. Sende yemissin... Naneyi;-)
valla teyzesi iyidir inşallah hala doktora girmedim bayramdan sonrayı bekliyorum bir boş gebeliğim vardı onun için hala tedirginim hafif hafif bulantılarım var sanki her an kusabilir gibiyim ve iştahım berbat kendi yaptığım yemeklerden iğrenmiyorum ama yiyesimde yok yani illaki birisi yapacak sonra balladıra ballandıra yiyecem.sen neler yaptın
zzuuuuzzzzzuuuuuuu
kız sen ne korkaksın valla biz yapıyoz yavaş yavaşta olsa adamı korkutma bu ne hiç bişey olmaz rabbim istedikten sonra orada pamuk ipliğiyle bağlı değil ya rabbim saklasın beklesin yeter gerisi işin tefferuatı hayatını hiç bozma bebek yokmuş gibi davran ne kadar kafana taksan o kadar üzülürsün.öptüm
olmasssya çıkarsa :26:
yaa çok emin konuşuyosun canım yaa:5
Canimm. Nazlanma bakiyim aylardir korunmuyosun surpriz degil yaa eninde sonunda olcak saglik bir kadinsin nihauetinde...kafandan atincada hamis kalmis olabilirsin. Ki sen istiyordun ben biliyommmhayirlisi olsun. Durust davran maliyim ki kocaman guzeller guzeli evlatlarin var ucuncusu ne kdar dogru?? Ama sende solemistin dogru rahat rahat cocuk bakmak istiyorum die bueda duygusal bi istekk,ahh bizz kadinlatrr...
olmasssya çıkarsa :26:
yaa çok emin konuşuyosun canım yaa
Çıksıın. Bebek istemiyor musun ki :26: Yoksa bile çalışmalara devam dersin
3 çocuk çok dimii
canımmben vazgeçmiştim ondan bu kadar tedirginim :18:
Bence cook! Senin simdi kizinla arkadas olup alisveris gexmeler tozmalar yapma zamaninn. Olsunn olmasinn bakk keyfinee olanlar cook pisman... Benim bile gozum korktuu cesaret seninkisi,,,
Hayırlısı olsun Allah nasip etmişse olur. Ama lütfen telaş etme. Biz bebek için uğraşırken ya tutmuşsa diye hayıflanman garip oluyor biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?