• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Bende en umutsuz olduğum ayda öğrendim hamile olduğumu.Adet günüme kadar hiç test yapmadım,bir önceki ay çok üzülmüştüm çünkü. Eşimde yasaklamıştı zaten. Ve adet günüm geldiğinde akşama kadar kırmızılar gelmeyince gittik test aldık sonuçta pozitifti:))
Kesinlikle şuna inanıyorum, ne kadar az düşünmeye çalışırsan ne kadar rahat olursan o zaman geliyor bebişin sana;)

bende ona katılıyorum.elde değil ama öyle yapmak lazım ilk hamileliğimde o ay kafama takmamıştım hamile olduğumu öğrendim.ama malesef nisan ayında kürtaj oldum.hayırlısıyla bu ay olur inşallah.bir de bişi sorcam.ilk hamileliğimden dolayı korkum var.eğer ben şuan hamileysem ki zannetmiyorum.şimdi adetime 5 gün falan var.ağır kaldırdığım zamanlar oluyo bu tehlikelimi acaba.ama şöylede bişi var.bende her ay adetime b kaç gün kala düşünecem mi bunları

Aysem_kas HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Banu_K 5 ağustos

Meyra_nur 2 ağustos

Juliaa 16 ağustos

RomaRoma 8 ağustos

Taliha 10 ağustos

Merym 9 ağustos HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Rumeysagul 6 ağustos

Zuzu19 1 ağustos HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEE

Berro 6 ağustos

Serpil_melis 14 ağustos

Nagishe 2 ağustos

Sengelen 3 ağustos

Deryaf 21 ağustos

Boswer 18 ağustos

Gulceeonur 21 ağustos

Melzanur 13 ağustos

Felicita_e 13 ağustos

Mavikedilerim 23 ağustos

Edavut 8 ağustos Hamileeeeeeeee

İzmir_li 6 ağustos

Sanem55 10 ağustos

İrmegan 10 ağustos

54 julye Beklemede

Aysemm061 11 ağustos

7nerebitirin 18 ağustos

Elifdem 15 ağustos

Tugram1 14 ağustos

Acemiperi 23 ağustos

Rankara 29 temmuz

Gunes0001 21 ağustos

Ebru_1907 25 ağustos

Pantenol 22 ağustos

Dersperate20 8 ağustos

Meltemtnc 29 ağustos

Yasemnn 9 ağustos

merciminik Hamileeeeeeeeeeeeee

felsefem Hamileeeeeeeeeeeeeee

Maşallah tebarakellah :49:

bende ona katılıyorum.elde değil ama öyle yapmak lazım ilk hamileliğimde o ay kafama takmamıştım hamile olduğumu öğrendim.ama malesef nisan ayında kürtaj oldum.hayırlısıyla bu ay olur inşallah.bir de bişi sorcam.ilk hamileliğimden dolayı korkum var.eğer ben şuan hamileysem ki zannetmiyorum.şimdi adetime 5 gün falan var.ağır kaldırdığım zamanlar oluyo bu tehlikelimi acaba.ama şöylede bişi var.bende her ay adetime b kaç gün kala düşünecem mi bunları

Umarim bu defa hersey yolunda gider. Hamilelik suphen olmasada bayanlarin regl donemine yakin ve regl doneminde agir kaldirmamasi gerekir;) diye biliyorum

Merhaba kızlar hamıle kalanlar hayırlı olsun Allah kucagınıza almayı nasıp etsın
Ben fazla acamıyorum kızlar ya telefondan acıp bakıyorum ramazan dolayısıyla ıftarlıklar derken aslında bıraz bazı seylerden uzak kalmam daha ıyı kafamı dagıtmıs oluyorum cunku sız ıyı bılırsınız kı fazla takıktım bu olaya artık kendımı once pco mu yok etmeye endeksledım sonrası hayırlısı kı Allah buyuk tuylenme olayı da gıdıyo sac dokulmesı de kı ıyı bır ısaret bu doktordan mujdelı haberı alıcam Allah ızın verırse ramazandan sonra kontrolum var hepınızı cok seıyorum kızlar benı unutmadıgınız ıcın ayrıca tesekkurler hayırlı saglıklı evlatlar dılerım hepımıze Allah bu duyguyu yasatsın optuyorum:16:

Canlarım heppınızın gunu aydın saglıgı daım parası bereketlı göbüşleri dopdolu olsun:9:ben bırazdan dr gıdecem bakacam benım cadı ne durumda benı bırkac gundur üzüp duruyo bulantılarım had safhada ama yınede rabbıme şikayet olmasın inşaallah.guzel bır gun gecırelım gun herkescıklere guzel suprızler hazırlasın AMİİİİNN...:54:

Canlarım heppınızın gunu aydın saglıgı daım parası bereketlı göbüşleri dopdolu olsun:9:ben bırazdan dr gıdecem bakacam benım cadı ne durumda benı bırkac gundur üzüp duruyo bulantılarım had safhada ama yınede rabbıme şikayet olmasın inşaallah.guzel bır gun Dgecırelım gun herkescıklere guzel suprızler hazırlasın AMİİİİNN...:54:
Bebekimm inp.bebekinin haberlerini alip mutlu mesut dönersin. Yarinda ben gidicem degerlerime bakick keseyi göreck ins. Korkuyorum duana ihtiyacim war,rabbım yardmcmz olsn.

Aysem_kas HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:nazar::emir_bebek::49::49::49::49::49::49:

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Banu_K 5 ağustos

Meyra_nur 2 ağustos

Juliaa 16 ağustos

RomaRoma 8 ağustos

Taliha 10 ağustos

Merym 9 ağustos HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:nazar::emir_bebek::49::49::49::49::49:

Rumeysagul 6 ağustos

Zuzu19 1 ağustos HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:nazar::emir_bebek::49::49::49::49::49:

Berro 6 ağustos

Serpil_melis 14 ağustos

Nagishe 2 ağustos

Sengelen 3 ağustos

Deryaf 21 ağustos

Boswer 18 ağustos

Gulceeonur 21 ağustos

Melzanur 13 ağustos

Felicita_e 13 ağustos

Mavikedilerim 23 ağustos

İzmir_li 6 ağustos

Sanem55 10 ağustos

İrmegan 10 ağustos

54 julye Beklemede

Aysemm061 11 ağustos

7nerebitirin 18 ağustos

Elifdem 15 ağustos

Tugram1 14 ağustos

Acemiperi 23 ağustos

Rankara 29 temmuz

Gunes0001 21 ağustos

Ebru_1907 25 ağustos

Pantenol 22 ağustos

Dersperate20 8 ağustos

Meltemtnc 29 ağustos

Yasemnn 9 ağustos

merciminik HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:nazar::emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::49:

felsefem HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:nazar::emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::49:

:43::43::43::43::43:ayyy gözlerim doldu yaaaaaaa

günaydın lan karılar ne yapıyorsunuz bakalımmmmm

Ben hicc iyi degilim dun esim nolcak accik yapsak die israr edince sinir krizi gecirdim kitlenip toitreyerek aglamaya. Basladim odumuz koptu kendime sasirdim boyle bi tepki nasil verilirr... Moralim cok bozulduu ben nasil zaptedicem bu adamiii:'(

yani ben de geliyorum ama pek tıklayan da yok yanii. yani şu hamile halimle triplere giriyorum ama kimse beni özlemiyo. puuuu emeklerime yazık:2::2::14::14:

kız sen bizemi tükürdün hamile mamile demem göbeğini patlatırım.edepsiz kadınnnn .sende sık sık gir özletme kendini.açta biyerlerine tükür asıl sana puhhhh:53::53:.(ne sinirli bir anneyim ben çocuğum psikopat olucak valla:52::32:)

ben hicc iyi degilim dun esim nolcak accik yapsak die israr edince sinir krizi gecirdim kitlenip toitreyerek aglamaya. Basladim odumuz koptu kendime sasirdim boyle bi tepki nasil verilirr... Moralim cok bozulduu ben nasil zaptedicem bu adamiii:'(

anam kocalar azdı desene.zaptolmaz anam onlar.karıya kıza gitmeseler bağri.deseydinya kocacım ellerin ne güne duruyor kendi işini kendin gör diye.şaka maka dikkat et biliyorsun demi 2 gün önce salya sümük ağladım kan geldi diye.sonra kendimiz üzülüyoruz

Günaydın kızlar

Ben hicc iyi degilim dun esim nolcak accik yapsak die israr edince sinir krizi gecirdim kitlenip toitreyerek aglamaya. Basladim odumuz koptu kendime sasirdim boyle bi tepki nasil verilirr... Moralim cok bozulduu ben nasil zaptedicem bu adamiii:'(
zuzucum neden adamcağıza böyle yapıyorsun. Kasma kendini. Bbeğe zararı olmaz ki ilerleyen aylara kadar. Biraz dikkatli olursunuz yeter. Eşini de kendini de boşa üzmüşsün. Biraz daha rahat olmaya çalış canım.

Aysem_kas HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Banu_K 5 ağustos

Meyra_nur 2 ağustos

Juliaa 16 ağustos

RomaRoma 8 ağustos

Taliha 10 ağustos

Merym 9 ağustos HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Rumeysagul 6 ağustos

Zuzu19 1 ağustos HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEE

Berro 6 ağustos

Serpil_melis 14 ağustos

Nagishe 2 ağustos

Sengelen 3 ağustos

Deryaf 21 ağustos

Boswer 18 ağustos

Gulceeonur 21 ağustos

Melzanur 13 ağustos

Felicita_e 13 ağustos

Mavikedilerim 23 ağustos

İzmir_li 6 ağustos

Sanem55 10 ağustos

İrmegan 10 ağustos

54 julye Beklemede

Aysemm061 11 ağustos

7nerebitirin 18 ağustos

Elifdem 15 ağustos

Tugram1 14 ağustos

Acemiperi 23 ağustos

Rankara 29 temmuz

Gunes0001 21 ağustos

Ebru_1907 25 ağustos

Pantenol 22 ağustos

Dersperate20 8 ağustos

Meltemtnc 29 ağustos

Yasemnn 9 ağustos

merciminik Hamileeeeeeeeeeeeee

felsefem Hamileeeeeeeeeeeeeee

ben hala adet olmadım sabah sabah gittim test aldım yaptım negatif çıktı :(( hep 19. gün olurdu 2 gün geçti belirtide yok denecek kadar az bi umutla 2. çizgiyi bekliyorum ama yok :(((

slmm herkeslere cok özledım sızlerı ama kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum az once kalktım gecelerı daha kotuyum 3 gundur daha fazla arttı gıbı rabbıme şikayet olmasın oofff sızler nasılsınız canlarım:16:
ecelimmmm canımıniçi sen hamilemiydinn inan çizelgeni görünce bir sevinç çıqlıqı attım bütün apartıman duymuştur..çok tebrik ederim hayatım Allah tamamına erdirsin ve bütün isteyenelre nasip etsin...hemde 10 haftalık olmuş maşallah...ben farkdene kadar doqucak nerdeyse :9: ayy çok sevindim canım yaa :38:
kızlaaaar hamileyiiiiiiiiiiim :49::nazar:çok şükür Rabbim e bugün yada yarın adet olmam lazımdı değerim 244.96 nasıl sizce
Yüce Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine tüm isteyenlere de (sizlere) nasip etsin inş. :nazar::nazar::nazar:
canım çok tebrik ederim RAabbim tamamıan erdirsin...
Canlarım heppınızın gunu aydın saglıgı daım parası bereketlı göbüşleri dopdolu olsun:9:ben bırazdan dr gıdecem bakacam benım cadı ne durumda benı bırkac gundur üzüp duruyo bulantılarım had safhada ama yınede rabbıme şikayet olmasın inşaallah.guzel bır gun gecırelım gun herkescıklere guzel suprızler hazırlasın AMİİİİNN...:54:
cadı demişsin kızmı yoksa :emir_bebek: daha çok erken ama cadı yazınca dikkatimi çekti canım...hadi git gel hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm...

tatlım size ilişki yasakmı :26:

günaydın kızlarrrr :16::16::16:
Rabbim bütün isteyenlere ve hamişlerimize hayırlı ve saqlıklı bebişler nasip etsin....

kızlar benim reqlim biteli 3-4 gün oluyor..herzamankine nazaran daha az oldum bu sefer...sanırım ramazandan dolayı.. ama günlerdir gögüs uçlarım aşırı acıyor evde sütyen bile takamıyorum...yanlışlıkla kolum falan deqdiqinde ayy diye baqırıyorum...reql sonra gögüslerde hassasiyet neden olur bilen varmı?

günaydın kızlarrr,ben bugün doktora gidicem.kan pıhtılaşması ve genetik sonuçlarımı göstericem.İnşallah herşey yolundadır.umutlarımız her zamanki gibi yeşermeye devam ediyor..Yeni hamişlerimiz varmış.Çok tebrik ederimmmm.:nazar:...Allah ım tüm hamişlerin bebişlerini sağ salim kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah:)))darısıda bizlerin başına olsun hayırlısı ile ...

kızlar ben olmadım ama bişeyde yok doktorum dün ilaç verdi bugün başladım :(((((( kötü günler geçiriyorum

allah şifanı versin canım.İnşallah tez zamanda bebişine kavuşursun.Sağlıkla ve hayırla :)) bende kürtajdan 46 gün sonra adet oldum.sonraki adetimde 40 gün sonra geldi.bugün doktora sorucam.acaba neden gecikme oluyor diye.ben hayıt tohumu içmeye başladım canım.adet düzensizliğine ve diğer tüm hormonlara iyi geliyormuş.Bakalım şifası Allah tan olsun inşallah.

Son düzenleme:
Back