- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
- #1.101
Canimmmm yanina bir salatayla barbunya ve pilavin miktarini dengelersin bir dahaki sefere kuzum.Kızlar ben bugün iftarda 1 kepçe çorba, 6yk barbunya 4 yk pilav yedimçok mu oldu??? Ama off ya oruçluyken yenmiyor da tam tersi regl iken çok yeniyor off yaaa yarından çok korkuyorum, evde ara ara tartılıyorum ve hiç güzel rakamlar görmüyorum offf yarın kaç çıkıcam bakalım???
Evet aslında o kadar yemezdim de, ama annem yapmıştı.. Off bu anne yemekleriCanimmmm yanina bir salatayla barbunya ve pilavin miktarini dengelersin bir dahaki sefere kuzum.
Bizde de k.fasulye pilav vardi ben salata yaptim oburlerini cok yememek icin.
Yine de cok yememişsin ama diyette oldugumuz icin cok geliyor bize.Evet aslında o kadar yemezdim de, ama annem yapmıştı.. Off bu anne yemekleri
Sağol canım yaa, güzel teselli oldu vallaYine de cok yememişsin ama diyette oldugumuz icin cok geliyor bize.
Yoksa tabak dolusu yiyor insanlar canim. Olsun bu sefer de boyle olmuş.
Yarin yeni bir gün
Canim bende bugun cok korktum ama sukur ii gecti. Surahime tarcin kabUgu attim gun boyu o sudan ictim oyle cokta aclik hissetmedim ondanmidir yarinin psikolojisindenmidir bilmiyorum tabiKızlar ben bugün iftarda 1 kepçe çorba, 6yk barbunya 4 yk pilav yedimçok mu oldu??? Ama off ya oruçluyken yenmiyor da tam tersi regl iken çok yeniyor off yaaa yarından çok korkuyorum, evde ara ara tartılıyorum ve hiç güzel rakamlar görmüyorum offf yarın kaç çıkıcam bakalım???
Merhaba cesminaz, hos geldin.Merhaba hatunlaryeni arkadas aliyo musunuz..bende katilsam size
Gerci az kaldi ama zararin neresinden dönulse kardir
Allah bağışlasın canım, benim en küçük 5 yaşını bitircek hala 70 kiloyum :) o da daha yeni indim işte 72.6 danCanım hergun cekmeye calışıyorum ama o kadar kolay duzleşmeyecek galiba hem kilo vardı hemde iki cocuk bide en kucugum daha 6 aylik o yuzden daha cok cekmem lazım
Evet ya süper yapmışsın, tarçın çok işe yarıyor gerçekten.. Ben de yarın yapayım, iyi fikirCanim bende bugun cok korktum ama sukur ii gecti. Surahime tarcin kabUgu attim gun boyu o sudan ictim oyle cokta aclik hissetmedim ondanmidir yarinin psikolojisindenmidir bilmiyorum tabi
Ayyy canim cok tesekkur ederim gercekten oyle biri 6 aylik biri 27 aylik olcak ikisininde tam.sevilmelik zamani galiba. Sende olsun bak veriyosun en azindan bide benim boyum.kisa oldugu icin cok kilolu oluyorum.belki 70 seni o.kadar kilolu gostemiyodurAllah bağışlasın canım, benim en küçük 5 yaşını bitircek hala 70 kiloyum :) o da daha yeni indim işte 72.6 danAzmini tebrik ediyorum.. Güle güle büyüt minişi en tatlı zamanları gülmesine hasta oluyosunuzdur bu dönem :)
1 hafta sonra listeye girersem..1 haftam kalcak zaten...Merhaba cesminaz, hos geldin.
Aliyoruz tabi canim. Saglikli beslenmek isteyen herkesin bu topic'te yeri var.
İlk sayfadaki ilk mesaji okumani oneririm.
Onun disinda, hergun neler yedigini ve ne kadar spor yaptigini yazman yeterli.
Bir hafta boyunca duzenli bildirim yaptigin taktirde listeye girersin
Her gun yeni arkadaslar geliyor lakin ikinci gun yok oluyorlar.
Bu yuzden bir hafta kurali var canim.
Hicbir sey icin gec degil, zaten ramazandan sonra da devam edecegiz insallah.
Boyunu kilonu da sorayim, tamam
sevgiliCanlarim temizlik yapiyorum.
Mahvoldum ama oruclu oruclu mecbur yapiyorum, icim rahat etmedi, ozel gunlerimi bekleyemedim.
Ev nasil hemen kirleniyor ya hic anlamiyorum.
Ustelik daha ancak supurdum
Silinecek, toz var, banyo var
Menun gayet guzel canimKızlar bugun kahvaltımı yazmıstım zaten arada karpuz yedim ama öyle hesaplamadım karpuzun ölçüsünüde nasıl hesaplayacam onuda bilmiyorum gerçi
İftardada
1 kase erişteli yeşil mercimek corbsı
Fırında tavuk (2 kucuk but 1 pismis sogan 3-4 kucuk patates dilimi )
1kase yogurt
Sonrada bisey yemedim cay ictim sadece
50 gunduz 100 aksam mekik
Tartilip yazarsan ne kadar verdigini net goruruz canim, hadi bakalim hayirli olsun baslangicin1 hafta sonra listeye girersem..1 haftam kalcak zaten...
Önemli olan kilo vermek degil mi?
Malesef spor yapamam..evinde degilim canim..
Tamam ins düzenli bildirim yapmaya calisacagim....umarim kaybolanlardan olmam..
2.5 kilo versem o bile super olcak
1.60 boyum..muhtemelen 73 kiloyum..
3 ay oncesinde 80 i asmistim..toparladim durumu biraz
Hergun niyetleniyorum az yicem diye ama bi turlu durduramiyorum kendimi..
Burasi vesile olur umarjm
Kardesimle iddaya girdk..
Ben kazanmaliyim :)
İznin basladi mi canim? Hadi gozun aydin dinlenirsin.sevgilidemlicaykeyfi sana bire bir katılıyorum bu toz bu çamaşır döngüsü hiç mi bitmez karrrrdeşimm :)
Rabbim sağlık versin de yapalım, temizlikten ayırmasın Allahım. Lakin ben çalışıyorum ve biliyosunuz üç hafta izinliyim, evde olmak ne süper iş birikmiyor, gündüz gözü çamaşırın kuruyo. İşten gelince benim Allah canımı alıyo valla, canım bişiy yapmak istemiyor herşey de birikiyor :)) Ama dediğin gibi ev hemen kirleniyor.
Tamam kuzum gayet guzelEveeet gelelim ak koyun kara koyunaa
İftarda
Ara şekersiz duble Türk Kahvesi
- yine mi karrrrdeşimm bilin bakem ne çorbası içtim.. ama çok şükür ki tencerenin dibi göründü ve bugün artık bitti.. ohh.
- bir koca kase cacık
- üç dört kaşık makarna (sossuz haşlama)
- eyvah eyvah günlerdir canım çekiyodu iki dilim tam buğday ekmeğine sürdüm tahinpekmezi yidim valla
500 ml. su
Saat 12.00 - 1.00 arası tam bir saat yürüdüm, batıkentin en güzel tarafı ramazanda 1 de parklar hala cıvıl cıvıl, kızımla gittim o da bisiklet sürdü ama bi ter atmışım valla.. (3500 adım)
Şimdi saat 1.30 yeşil çay ve yine 500 ml. su içilcek
Sahurumu da şimdiden yazayımdemlicaykeyfi bir kase sütlü müsli + yulaf ezmesi (tahin pekmezi azcık telafi edeyim)
Yine de cok yememişsin ama diyette oldugumuz icin cok geliyor bize.
Yoksa tabak dolusu yiyor insanlar canim. Olsun bu sefer de boyle olmuş.
Yarin yeni bir gün
Yaaa gerçektenn mii??? Yarın görücez bakalımben dedemlicaykeyfi ne katılıyorum gulit_me çok değil ki o kadar üzüleceğin bişiy yok, afiyet olsun
Yaaa gerçektenn mii??? Yarın görücez bakalımvalla yarın tartılmak istemiyorum, regl iken 2 kilo fazla çıkıyorum hep ve regl iken yememi durduramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?