Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Canim kakasinida yapiyomu wcye benim.oglumda baya cicini soyluyor ama.sanki kakasini tutuyo
canım büyük tuvaleti konusunda biz de biraz sıkıntı çekiyoruz .. biraz korkuyor sanki ama ascz i sallh onu da .. dün yaptı tuvalete ama bakalım bugün napck. Özellikle klozete yaptirmiyorum görsün istiyorum. normal tuvalete yaptırdım dün suyu da kendi döktü Güle güle yaptik el salladik şimdi küçük tuvaletini de yapsa Güle güle diye el sallıyor

ben De ben de aynı durumdayım

varım kaptanım, haydi verdim elimi

Ayrica Gokce29 burada herkes kacamak yapiyor sadece sen degil ki, o zaman hepimiz ilk kacamakta diyeti birakalim

yok canım siz bırakmayın sakın...

canım benimki 2-3 kaçamaklık bişi değil ki...
günlerdir bu durumdayım, silkelenemedim bi türlü...

hala da o kadar azimli ve kararlı hissetmiyorum kendimi, ama kör topal başlamak lazım bi yerden di mi...

varım kaptanım, haydi verdim elimi
Harikasin canim. Tekrar hos geldin
Olsun, buradakileri okuya okuya azmin artar, korle yatan sasi kalkar, diyet sayfasinda yazan da diyet yaparmis
Allah biliyor ben gamyoncu 'nun da devam etmesini cok isterdim gerçi hala geç degil.
Yarin yeni bir gün

Evet kizlar, benim de yorum atladigim oluyorsa kusura bakmayin, bilerek yapmamisimdir, zaten tabletten giriyorum pc kadar kullanisli olmuyor
Ayyy sorma canim yaaa is hic bitmiyo hic
Ayy masa ortulerini yikadim, hemen kururlar, utulenecekler.
Evi silme işi de tamam.
Dedigin gibi bitmezzzzzz
Oyy ne tatli benim de lazımlik mi diyorlar ondan vardi, kucukken baya bi ona yaptirdilar tuvaletten korkuyordum tuhaf bir sekilde

Sen bilirsin canimin ici, zaten kilo almasak da kârdir, kilo verirsek ustune ohoo o da cabası. Bu hafta da boyle oldu belki haftaya daha farkli olur iştahin kuzumm

Hadi bakalim canim, yarin persembe

Aynen canim birakmicam ama benim hedefim kilo almamak olsun verirsem de ne ala bugün yeşil fasulye yaptim yemege bol yogurtla karnimi iyce doyuruyum ki kacamaga yer kalmasin :) Hem bugün az yemem lazimm yarin persembe

Aynen canim birakmicam ama benim hedefim kilo almamak olsun verirsem de ne ala bugün yeşil fasulye yaptim yemege bol yogurtla karnimi iyce doyuruyum ki kacamaga yer kalmasin :) Hem bugün az yemem lazimm yarin persembe
Aynen cok iyi yapmişsin canim.

Canlarim iftarda
1 tabak tavuk suyuna corba
2 kasik kuru fasulye 1 kasik bulgur pilavi
Haslanmis tavuk gogsu
Salata
1 kase yogurt yedim.

K.hidratlari az yedim bugun.

Karnim agriyor canlar, orucum yarin gider herhalde

2 kepçe tavuklu çorba,taze fasulye,salata,1 dilim ekmek,2 sarma.artık 3. Gün menüde kızlar bitmiyor yemekler yaa
İki kisi olunca oyle oluyor kuzum, bizim de yarin k.fasulye pilav corbanin 3. Gunu eskiden olsa bitsin yemek kalmasin diye yerdim, artik yemiyorum kus kadar kaldi hepsinden

iyi olmuş aynen iyi ki yememişsin, hepimiz aradayız oruca, dikkat et ama yaa ben kaçırıyorum ben
Afiyet olsun canım benniimmm
Hadi bakalım, kolay gelsin size, tuvalet eğitini çok önemli annesi, kişiliğimizin oturmasında en önemli etken

Kızlar ben bugün iftarda 1 kepçe çorba, 6yk barbunya 4 yk pilav yedim çok mu oldu??? Ama off ya oruçluyken yenmiyor da tam tersi regl iken çok yeniyor off yaaa yarından çok korkuyorum, evde ara ara tartılıyorum ve hiç güzel rakamlar görmüyorum offf yarın kaç çıkıcam bakalım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…