• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Slm canlar bugun buyuk gun herkesi cok merak ediyorum enim cok sukur yine yuzum guldu ne kadar farki kendimde hissetmesemde baskul tersini soyluyor yada benim baskul bozuk :KK53:
P_20150702_095721.jpg

kızlar ben 2-3 ay içerisinde 72 kilodan 59.5 düştüm boy 1.64 değişik diyetler ve spor yaptım 5 ay yakındır da dikkat çok edemedim şimdi 63.1 im ya 4 kilo aldim çok farkediyor hızlı vermek istiyorum yavaş verdim ama yinede aldım şeyda çoşkun kiloyu kısa zamanda verdirme mantığındayım hızlı da versen uzun vadedede versen dikkat etmedikten sonra alınıyor siz ne düşünürsünüz bu konuda
Bilemiyorum.. sanki ben de diyorum ki ömür boyunca dikkat etçen.. ömüüür boyu.. arkadaşın günde 1 litre bile su içmeyip löp löp kekleri börekleri öğlen yemekte çıkanları yiyip bi gıdım almazken sen ömür boyu dikkat etçen. Bu da bizim bünye demek ki :)

Slm canlar bugun buyuk gun herkesi cok merak ediyorum enim cok sukur yine yuzum guldu ne kadar farki kendimde hissetmesemde baskul tersini soyluyor yada benim baskul bozuk :KK53:
Eki Görüntüle 1571106

Ayy harikaaa az kaldı canım yaa ha gayret ikimiz de 6 lı rakamlara düşüyoruz nihayet, sen bir de akşam 16,30 da tartılsan zor olmazsa.. bence de kesin 69 sun artık. tebrik ederim.
Ben sabah 70.8 dim ama gece çok su içtim, yeşil çay içtim şişkinim asıl kilomu öğleden sonra yazmak istiyorum.. Çünkü kilo bildirimlerim hep akşam 6 idi, şimdi yazarsam fark yüksek çıkmasın.

Eki Görüntüle 1571106
canım çok sevindim senin adına. ben de daha yeni kalktım az sonra tartilacagim. ben de pek bi fark hissetmiyorum ama bakalım baskül ne diyecek. ama regl dönemim deyim ben pek umudum yok yani ;( seni gönülden kocamannn kucakliyorum;)

Bilemiyorum.. sanki ben de diyorum ki ömür boyunca dikkat etçen.. ömüüür boyu.. arkadaşın günde 1 litre bile su içmeyip löp löp kekleri börekleri öğlen yemekte çıkanları yiyip bi gıdım almazken sen ömür boyu dikkat etçen. Bu da bizim bünye demek ki :)
öyle tatlım ya ben de seninle aynı durumdayım işte :( bide işin kötüsü lop lop yiyip kilo almaya arkadaşım değil eşim var .. o yiyor benim de canım istiyor masallh iştahım da iyidir bi bakışim yemisim tutamamisim ağzımi;)

Ayy harikaaa az kaldı canım yaa ha gayret ikimiz de 6 lı rakamlara düşüyoruz nihayet, sen bir de akşam 16,30 da tartılsan zor olmazsa.. bence de kesin 69 sun artık. tebrik ederim.
Ben sabah 70.8 dim ama gece çok su içtim, yeşil çay içtim şişkinim asıl kilomu öğleden sonra yazmak istiyorum.. Çünkü kilo bildirimlerim hep akşam 6 idi, şimdi yazarsam fark yüksek çıkmasın.
Evet canim yaaa insallah haftaya goruruz artikin 60 li rakamlari ben regli oldugum icin kalkinca tarildim canim dogru sen ogleden sonra paylas kilonu daha dogru olur

canım çok sevindim senin adına. ben de daha yeni kalktım az sonra tartilacagim. ben de pek bi fark hissetmiyorum ama bakalım baskül ne diyecek. ama regl dönemim deyim ben pek umudum yok yani ;( seni gönülden kocamannn kucakliyorum:KK66:
Coooookkkkk tesekkur ediyorum canim haftaya sendende guzel bi performans bekliyorum

canlar bu arada sporumu da yaptım julian 30 days level 1 ve ben 5. Gündeyim... az biraz da su cenemi tutabilsem de daha az yesem..ah şu tatlılar yok mu tatlılar yemicm artık yemicem.... şimdi de gidip Kahvaltimi yapayım kahvaltı saati değil ama geç kalk çocuğa yedi spor yap derken kendime ancak bişeyler hazirlicm. hadi öptüm sizi canlar... ne kadar çok girersen sayfa ya o kadar motive oluyorum ;)

sevgili demlicaykeyfi demlicaykeyfi sana bire bir katılıyorum bu toz bu çamaşır döngüsü hiç mi bitmez karrrrdeşimm :)
Rabbim sağlık versin de yapalım, temizlikten ayırmasın Allahım. Lakin ben çalışıyorum ve biliyosunuz üç hafta izinliyim, evde olmak ne süper iş birikmiyor, gündüz gözü çamaşırın kuruyo. İşten gelince benim Allah canımı alıyo valla, canım bişiy yapmak istemiyor herşey de birikiyor :)) Ama dediğin gibi ev hemen kirleniyor.

evet ya çalıştığım için sanırsam ben de hala öğrenci psikolojisini atamadım üzerimden.
eve gelsem, anacığım yemeğimi hazır etmiş olsa, bulaşığa falan dokunmasam, çamaşırmış, temizlikmiş, ütüymüş hiç işim olmasa...
hayat bayram olsa....

Canlarim dun sahurdan sonra uyudum, sabah eşim giderken uyandim daha da uyuyamadim 3,5 saatlik uykuyla duruyorum yani, kafam hic yerinde degil.:KK12:
Regl oldum olucam, bugunku orucum gitmese bari...
Tarti da gobeginde ozel gunlerden dolayi sislik var abla, az sabret bak nasil duseceksin diyor :KK48:
600 gramlik artım var, bir de bu hafta hasta olup spor yapamadim pek. Bugun git haftaya gel dedi tarti :-)

NqPAQa.jpg

kızlar büyük gün de ben de tartildim ama 700 gr fazla yim. ama bunu kafama takıyorum çünkü regl dönemim deyim . insallh haftaya çok daha fazla kilo vermiş olurum. hiccc moralimi bozmuyorum daha sıkı bi şekilde devam ediyorum. :KK66:Eki Görüntüle 1571179
Canim gayet normal, ben de regl olacagim gobegim sisti. Ne yapsam yenemiyorum şu adet oncesi sendromu. Neyse saglik olsun ya, haftaya bangir bangir geliyoruz :KK55::KK59:
Canim regliyim oruc degilim dun aksam iftarda yemistim sabah kalkinca tartildim aksama tartilsam fazla bile cikarim :) haaa bu arada 1600gr canim gecen hafta 71.7 dum :) :) :)
Kirmizim seni tebrik ediyorum masallah diyorum :nazar: menulerin ornek olsun gercekten kendine hakim olabilen bir arkadasimizsin :KK60: bu da tebrik öpücügü :KK74: bu da tebrik kucaklaşmasi tatlimmm. 6li rakamlara iniyorsun ohh miss :KK49: onlar basamaginin degismesi tartida en sevdigim sey.
canlar bu arada sporumu da yaptım julian 30 days level 1 ve ben 5. Gündeyim... az biraz da su cenemi tutabilsem de daha az yesem..ah şu tatlılar yok mu tatlılar yemicm artık yemicem.... şimdi de gidip Kahvaltimi yapayım kahvaltı saati değil ama geç kalk çocuğa yedi spor yap derken kendime ancak bişeyler hazirlicm. hadi öptüm sizi canlar... ne kadar çok girersen sayfa ya o kadar motive oluyorum :KK66:
Afiyet olsun canim. Sporunu da yapmissin :KK49: harika :KK49::KK76:gel kuzum sayfaya motivasyonumuz tam, yolumuz açik insallah :KK55: Allah dert keder vermesin, saglikla zayiflayalim :KK5:
Kızlarrr ben tartılmayı unutup bir öeyler atıştırdum, napıyım 8de tartılsam liste için sorun olur mu
Olur tabi canim. İftardan sonra hazirlarim listeyi.

Canlarim dun sahurdan sonra uyudum, sabah eşim giderken uyandim daha da uyuyamadim 3,5 saatlik uykuyla duruyorum yani, kafam hic yerinde degil.:KK12:
Regl oldum olucam, bugunku orucum gitmese bari...
Tarti da gobeginde ozel gunlerden dolayi sislik var abla, az sabret bak nasil duseceksin diyor :KK48:
600 gramlik artım var, bir de bu hafta hasta olup spor yapamadim pek. Bugun git haftaya gel dedi tarti :-)

NqPAQa.jpg
olsun canın biz seninle haftaya gör bak nasıl veriyoruz bu fazlalıkları gr lari bırakıp kg lari vericz biz haftaya ;) hadi insallh

canlar bu arada sporumu da yaptım julian 30 days level 1 ve ben 5. Gündeyim... az biraz da su cenemi tutabilsem de daha az yesem..ah şu tatlılar yok mu tatlılar yemicm artık yemicem.... şimdi de gidip Kahvaltimi yapayım kahvaltı saati değil ama geç kalk çocuğa yedi spor yap derken kendime ancak bişeyler hazirlicm. hadi öptüm sizi canlar... ne kadar çok girersen sayfa ya o kadar motive oluyorum :KK66:

Canim yemek yemeden spor yapma sakin vücut yakacak enerji bulamazsa kas kaybedersin karnin ne aç ne tok olacak spor yaparken bide jillian zor bi spor canim :)

Back